feb

12

 
Nog ’n paar weekjes!!!

En zo waren we vanochtend weer ’s bij de gyn voor ’n routine check. Eerst ’n echo laten maken. Dat zag ‘r allemaal prachtig uit. Ze was lekker beweeglijk en zat volgens de echoscopist slikbewegingen te maken. Ik blijf ’t altijd nog maar moeilijk herkenbaar vinden hoor, maargoed, die mensen hebben natuurlijk ’n zeer geoefend oog in ’t bekijken van dit soort beelden, dus ik neem altijd maar klakkeloos aan wat ze me vertellen.

Daarna waren we weer bij de gyn zelve. Een vriendelijke goedlachse Vlaamse mevrouw. Ik vertelde haar van mijn rug en dat ik daardoor niet écht uitkeek naar de bevalling zelf. Ik vroeg me af of ’t mogelijk was om dan tóch maar in ’t ziekenhuis te bevallen, bij voorkeur wellicht iets eerder en dan ’t liefst met ’n ruggeprik. En in principe is dit zowaar allemaal mogelijk! Dat houdt dan wél in, dat ik vanaf nú weer bij háár onder controle ben, elke week moet terugkomen voor ’n echo en ’n ctg en dat ik, indien alles goed verloopt, de éérste week van maart zal worden ingeleid!!! JOEPIE!!!

Lijkt me hélemaal geweldig! Nog kráp 3 weken zijn dat…  De éérste week van maart!! Nou moet ik héél eerlijk zeggen dat ik er toch ook wel op gehoopt had dat ’t sowiesó niet langer zou duren hoor, maarja, dat weet je natuurlijk nooit!

Wow… gááf hoor! Kijk er écht stééds meer en meer naar uit! Wordt nog wél opschieten met al ’t kluswerk, hihi! Mwah, gaat wel goedkomen! Luca heeft vannacht voor ’t eerst op haar nieuwe kamer geslapen en Hannes is nu bezig om haar oude (=Jonne’s nieuwe) kamer opnieuw te behangen.

24 reacties »

 • Die Vlaamse mevrouw is heel fijn ja! Ik heb haar ook een paar keer voor mn doos gehad 😉 Heeft ze ook je bevalling gedaan? O nee, dat heb jij gedaan natuurlijk, maar begeleid dan? 😛
  Van harte gefeliciteerd met jullie meissie! Stoere naam! Leuk!

  Reactie door Janneke op woensdag 18 februari 2009 om 17:32


 • Als je nog een paar daagjes langer wacht, krijg ik op 9 maart een mooi verjaardagscadeautje. 😉 Succes met de laatste loodjes!

  Reactie door Esther-Mirjam op vrijdag 13 februari 2009 om 23:25


 • Cat het zalm prutje was weer heerlijk, ook met kookroom en zonder créme fraîche.
  Goed weekend
  Ien

  Reactie door Ien op vrijdag 13 februari 2009 om 22:24


 • He ik lees alitjd mee, zal ook maar eens een reactie plaatsen

  Je hebt wel mazzel dat je nog maar een paar weekjes hoeft, zo verschillend zijn gyns. Toen ik bijna uitgerekend was en er ook door heen zat en mijn moeder op sterven lag wouden ze mij niet inleiden. Nee ze lieten me nog eens 2 weken overtijd lopen. Gelukkig heeft mijn moeder ons kleintje nog 1 dag kunnen zien

  Hoop dat de laatste weken voorbij vliegen voor jou

  Sterkte

  Reactie door Coby op vrijdag 13 februari 2009 om 17:45


 • Even bij je bij gelezen, nou ja even, wat een boel weer zeg. Wat een werk al die kamers maar het resultaat tot nu toe mag er wezen hoor. Jij ben denk ik wat blij als je zo weer op je buik kan slapen en gewoon kan draaien zonder dat er een buik in de weg zit. Maar goed nog een kleine 3 weekjes en dan heb je je meisje in je armen, heerlijk vooruitzicht zeker!

  Reactie door San op vrijdag 13 februari 2009 om 15:53


 • Wat een goed nieuws zeg! Die 3 weken gaan vast heel snel (voor mij in elk geval wel, want over 3 weken moet ik weer aan het werk, slik!) Lekker dat je nu pijnmedicatie in het vooruitzicht hebt. Ik heb het ook gebruikt (geen ruggeprik, maar in Hoogeveen gebruiken ze Remifentanil) en dat was heerlijk! Nog even doorzetten, zowel jij met je rug, als Erik met het klussen! Succes.

  Reactie door Marjan op vrijdag 13 februari 2009 om 15:46


 • Geweldig hoor, weet zelf ook nog heel goed hoe blij ik was dat ik een datum had om naar uit te kijken spannend hoor!

  henriette

  Reactie door henriette op vrijdag 13 februari 2009 om 10:23


 • Zo! Dat heb je goed weten te regelen. En die drie weekjes, die gaan je ook nog wel lukken! Zet hem op!! Drie weken….dat is wel heul snel!! Erik: zet hem op!!

  Reactie door Aagje op vrijdag 13 februari 2009 om 9:02


 • Nog maar 3 weekjes! wauw, dat is al echt super snel. Leuk hoor, nu heb je echt helemaal een datum om naar uit te kijken en wie weet is de kleine meid zelfs die datum nog voor…

  Reactie door Mamaloena op donderdag 12 februari 2009 om 22:47


 • Wat een goed nieuws!! Het moet heerlijk zijn om te weten dat je over 3 weken je kleintje mag en ontvangen…en al die pijn kan vergeten. Ik duim voor je dat alles goed gaat.

  Reactie door Phine op donderdag 12 februari 2009 om 21:40


 • Heerlijk hoor een kleine erbij. Geniet van het nieuwe wondertje! Ik moet er niet meer aan denken…ik ben klaar om oma te worden…hahahhahahah….maar dat mag nog wel heel veel jaren duren…hahhhaa beetje te jong voor oma..hahaha

  Reactie door Bar op donderdag 12 februari 2009 om 19:59


 • zo dan dat schiet ineens op zeg! En wat leuk, wij hebben ook een keer gezien dat de baby net een slokje nam, en bij de jongste zagen we haar duimen!
  Nou dus dan kunnen we over 3 weken op kraambezoek, lekker dichtbij!! Succes en sterkte nog deze laatste loodjes!

  Reactie door tineke op donderdag 12 februari 2009 om 19:02


 • Zo he, dan ben je echt aan het aftellen al. Fijn dat ze zo met je meedenken en dat de mogelijkheid er is!

  Reactie door Toaske op donderdag 12 februari 2009 om 17:04


 • wel een hele opluchting voor je, lijkt me !
  Nu nog “effe” die kamers op orde (laten) maken en dan GO !!!

  Reactie door Jis op donderdag 12 februari 2009 om 14:54


 • het wordt dus 3 maart =)
  damn… dat betekend dat ik over 3 weken een jaar getrouwd ben…

  Reactie door Maaika op donderdag 12 februari 2009 om 14:24


 • Fijn dat er naar je wordt geluisterd. Volgens mij helemaal niet erg om nu onder controle te staan en misschien besluit de kleine meid wel eerder te komen.
  Ik hoop dat je vader dan op tijd klaar is en dat alle kamers op orde zijn voordat de kleine meid er is. Je kan iig gaan aftellen, De laatste loodjes.

  Reactie door Marjolein op donderdag 12 februari 2009 om 13:44


 • Heee dat is goed nieuws zeg. Mss komt ze zelfs nog wel eerder :)) Ben je toch nog eerder dan ik of mijn prinsje moet nu besluiten nog eerder te komen. Zal wel niet!! Mijn afspraak afgelopen maandag bij de vk was goed. We zijn allebij weer goedgekeurd. Eerder bevallen zit er dus ook niet meer in (Tenzij prinsje andere plannen heeft) maar hij was ein-de-lijk goed gaan liggen en ingedaald. Niet zomaar ingedaald maar zelfs heel diep waardoor mijn bekkenbodem het niet altijd even goed meer aan kan. Lijkt nu al op z’n mama… Die doet nl ook alles op het laatste nippertje hihihi. Vandaag precies 36 weken zwanger dus nog 4 te gaan. Spannend he??!! 🙂 Nog even en we liggen allebij lekker te genieten van onze nieuwe kroost en kraamtijd.

  Hugs

  Reactie door Wendy op donderdag 12 februari 2009 om 13:39


 • Nog maar 3 weekjes. Weet je wel hoe snèl dat gaat! Laat ze maar rap doorklussen 🙂

  Reactie door Annemarie op donderdag 12 februari 2009 om 13:37


 • Fijn dat ze iig iets voor je doen!

  nog even geduld AUB 😉
  zet ‘m op!

  Reactie door Saskia op donderdag 12 februari 2009 om 13:32


 • Dat is nog eens goed nieuws. Vanaf januari is het in Nederland eindelijk ook gewoon mogelijk om een ruggenprik te krijgen, komt nu voor jou wel goed uit. Nou het aftellen is begonnen!!!

  Reactie door Esjuh© op donderdag 12 februari 2009 om 13:29


 • O, wat fijn dat ze zo met je meedenkt!! Nog even doorbijten dus en dan als beloning je dochter in je armen :). Hang on!

  Reactie door Maike op donderdag 12 februari 2009 om 13:18


 • Heeeee, Da’s nog eens goed nieuws. ! over 3 weekjes is het zover.Dan kun je nu officieel gaan aftellen.
  Heb zelf ook een ruggeprik gehad EN ook ingeleidt.
  Ach , wat zal ik erover zeggen ? Laten we het erop houden dat je aan het einde van het verhaal een prachtige dochter eraan overhoudt ! ( schiet je weinig mee op he )
  Anyway, ze denken tenminste met je mee daar in het ziekenhuis en da’s toch een geruststellende gedachte.

  Reactie door Tan op donderdag 12 februari 2009 om 13:16


 • Wat fijn dat ze met je mee wilde denken; meestal zijn ze niet zo toegeeflijk hoor! Ik hoop dat de inleiding je heel erg mee gaat vallen, want ik moet toch een heel klein beetje aan die van mij denken. Ik had het toen veel liever even afgewacht, maar dat was dan weer tegen het beleid van het ziekenhuis… 🙁

  Ik ben trouwens druk met dvd’s bakken voor je en ik kom strakkies online. Eerst even huishouden. 😉

  Reactie door Cynthia op donderdag 12 februari 2009 om 13:01


 • Kijk met die mevrouw kan je zaken doen! Wat een opluchting zal dat voor je zijn. Nog 3 weken afzien. Zet ‘m op!

  Reactie door heikelien op donderdag 12 februari 2009 om 12:57


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter