feb

8

 
Verven op zolder in beeld

Zie hier ’n overzicht van de geschilderde kamers. Sacha is al behoorlijk gesettled. Daar moet ff de houten luxaflex worden teruggehangen en m’n moeder heeft z’n gordijn meegenomen om te verven. Dat wás blauw en wordt nu ehm… zwart of grijs, dat is nog ’n verrassing ;-). Verder moet ‘r nog ’n deurklink op z’n deur (wél zo handig) en tzt gaat Erik nog ’n kast bouwen in die hoek náást z’n deur en bureau. Omdat bij hém de deur er pas láter ingekomen is, konden we kiezen hoe die open zou gaan. Die gaat dus richting de tussenmuur open en heeft ook géén bovenlicht. Dat vindt ie natuurlijk hélemaal best want hij heeft ’t het liefst sowieso zo donker mogelijk 😉

Ook bij Luca schiet ’t schilderwerk aardig op. Het rechte stuk muur onder ’t raam is nu ook, net als de balken, donker roze (zie je nog niet op de foto’s). Helaas pakt de die kleur, in tegenstelling tot ’t licht roze, niet zo goed, dus dat moet minimaal nog ’n keer en misschien zelfs nog wel 2x. En bij ’t verwijderen van ’t afplaktape op de balken, kwam ‘r ook weer wat verf mee, dus dat moet ook hier en daar nog ff bijgewerkt worden. Ook bij haar komt er áchter de deur ’n kast (haar deur gaat richting ’t schuine dak open, die zat er al, dus daar hadden we geen keus) en moet ‘r nog wat laminaat bijgelegd worden maar ’t plan is, om haar spullen uiterlijk volgend weekend naar boven te verkassen. Lijkt mij hélemaal prima!

In tegenstelling tot Sacha, vindt Luca ’t maar nix als ’t zo donker is. Vandaar dat zij ’t ook ábsoluut niet erg vindt, dat ‘r bij háár wel ’n bovenlicht boven de deur zit. Daarnaast moet er tzt wel ’n rolgordijn voor het nieuwe raam komen (’t kozijn moet overigens eerst met ’n latje worden afgetimmerd) maar dat zal ook zéker geen verduisteringsrolgordijn worden. Iets wat ik op Jonne’s kamer ábsoluut wél wil.

Pfff, tegen de tijd dat het eten opgezet werd, ben ik naar boven gevlucht… werd ff hélemaal niet lekker. Heb wel honger hoor, maar nog stééds geen trek in hartige dingen (behalve de zalmmouse van m’n moeder, waarvan ik ERNSTIG hoop dat ze die woensdag weer meeneemt!). Bovendien merk ik dat ik de drukte ook ff niet meer trek. Wel lullig voor Erik. Stond ie ‘r weer alleen voor. Hij kreeg natuurlijk wel hulp van de kids maar toch… hij is ook bek-af na zo’n heel weekend klussen.

Ennieweej, morgen komen Erik z’n ouders en die nemen Jonne dan mee. Naar Blijdorp ofzo, hangt ’n btje van ’t weer af. Ik moet zélf om half 11 weer bij de fysio zijn. Woensdag komen mijn ouders hier weer heen. Ik gók dat Hannes dan met Jonne’s nieuwe kamer aan de slag gaat. (voor zover daar ruimte voor is natuurlijk, het staat nu nog behoorlijk vol met Luca d’r spullen). Mijn moeder wil ónze slaapkamer aanpakken. Hartstikke lief natuurlijk maar dat hangt er ff vanaf hoe ik mezelf voel. Als ik me nog steeds zo gammel voel, dan wil ik wel naar m’n bed kunnen op de momenten dat ik daar behoefte aan heb. Maar eigenlijk hoop ik dat ik me ff beter voel en dat ik, zoals ik nét al schreef, ’s ff de HEMA en de Prenatal leeg kan kopen. Moet nog wel e.e.a. hebben zoals flesjes e.d. (moet die lijst ‘r ’s op nalopen).

9 reacties »

 • Ziet er leuk uit!!

  Reactie door Maaika op dinsdag 10 februari 2009 om 21:05


 • Wat een prachtige kleuren!
  Geweldig!

  Reactie door Adolf op maandag 9 februari 2009 om 23:27


 • Ziet er leuk uit. Vind dat roze vooral leuk! Hopelijk voel je je vandaag beter en kun je lekker gaan shoppen !

  Reactie door Tan op maandag 9 februari 2009 om 13:41


 • Dat ziet er al heel af uit allemaal! Maar alsnog een hoop werk zo te lezen.
  Wat een hoop geklus bij jullie in huis zeg.. nu nog jonnes kamer en misschien die van jullie. Wat rust zou ondertussen ook wel lekker zijn, en wat geeft nu meer rust als ongelimiteerd kunnen shoppen? Ik hoop voor je dat het je gaat lukken want shoppen voor de kleine is natuurlijk het leukste dat er is!

  Reactie door Fee-Lunas mama op maandag 9 februari 2009 om 13:02


 • Het gaat goed daar, met al dat geklus!
  Ben benieuwd naar het eindresultaat!
  Fijne dag vandaag,
  en doe rustig aan 😉

  Reactie door Saskia op maandag 9 februari 2009 om 10:21


 • Wow, de kamers worden mooi. Vooral die van Sacha vind ik heel mooi. Ik hou wel van die kleurcombinatie antraciet met wit. Hebben wij zelf ook heel veel in huis. Ik snap wel dat je je een beetje schuldig voelt, dat zou ik ook hebben. Als er iemand aan het werk is thuis dan kan ik echt niet op de bank gaan zitten, dat vind ik dan zo lullig, maar meestal ben ik degene die aan het werk is hahaha. De rest voelt zich dan trouwens absoluut niet schuldig en gaat gewoon vrolijk door met hun eigen ding.

  Reactie door Marjan op maandag 9 februari 2009 om 10:12


 • Ziet er super strak uit zeg! Mooie kleur ook voor Sacha! En ik vind het altijd zo’n leuk gezicht als mannen in de kleur ròze staan te verven hahaha. Ik zou eerst dit project maar is afhandelen. Ik word er altijd heel nerveus van als àlles op zn kop staat. Bij mij moet het kamer voor kamer..zeker als je er gewoon woont 😉
  Succes verder meid!

  Reactie door Annemarie op maandag 9 februari 2009 om 10:00


 • Ziet er leuk uit hoor! Ben benieuwd naar het eindresultaat.

  Truste voor straks en succes bij de fysio morgenochtend!

  Reactie door Maike op zondag 8 februari 2009 om 23:26


 • Zo, dat wordt allemaal wel heel mooi hoor! Ik ben benieuwd naar het door de bewoners ingerichte resultaat (posters en zo).

  Reactie door Toaske op zondag 8 februari 2009 om 22:02


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter