feb

8

 
Verven op zolder

Deze druilerige dagen zijn bij uitstek goed om te klussen. Dus Erik is momenteel de nieuwe kamer van Luca aan ’t schilderen, die Hannes gisteren heeft behangen. Laten we éérlijk zijn, als je nou binnen moet staan opknappen terwijl de mussen van ’t dak vallen, da’s ook niet leuk. Helaas kan ik ‘m niet écht van dienst zijn. Maargoed, eerlijk is eerlijk, er moet toch ook iemand bij Jonne blijven… nah, dat doe ik dan weer met veel plezier. Jah, niet dat we héle verantwoorde dingen doen hoor, hij geniet met volle teugen van Oepedeesie en ik zit op de bank met m’n laptopje op schoot en het kussentje in m’n rug. ‘k Ga ‘m zo ’s ff op bed leggen. ’t is nu ff over half 1, wellicht kan dat wel… hij was gelukkig niet zo héél vroeg vandaag… nou ja, toch kwart over 7 maar hij heeft nog 3 kwartier lekker op onze kamer gehangen.

Goed hij ligt erin. En wellicht dat ik zélf ook nog ff ’n tukkie ga doen. Toch blijf ik ’t niet leuk / onhandig vinden dat ik zélf niet mee kan klussen. Begrijp me goed, ik vind ’t héérlijk om te luieren enzo hoor, daar ben ik nog steeds héél erg goed in maar naar Erik toe vind ik ’t niet netjes dat hij nagenoeg alles in z’n eentje moet doen. Niet dat hij ‘r mee zit hoor, hij begrijpt héél goed dat ik gewoon niet echt mobiel ben momenteel. Maarja, ik vind ’t bv ook wel erg leuk om m’n verjaardagscadeautjes (veel HEMA- en Prenatalbonnen) ’s ff te verzilveren.

Hmm, ik merk dat mijn ogen nu ook wel ernstig dicht beginnen te vallen…tijd voor ’n tukkie dus! Spreekt u latorrr en dan zal ik ook ff wat foto’s maken van Luca’s nieuwe kamer.

5 reacties »

 • Lastig hè, om werkeloos toe te kijken. Dat schuldgevoel had ik een beetje toen ik mij na de bevalling wel hardstikke goed voelde maar ik van Eric niks, maar dan ook niks mocht doen. Die arme man liep z’n benen haast onder z’n lichaam vandaan. Nou ja, ik heb daardoor wel 2 weken heerlijk genoten van mijn kraamtijd. En dat is precies wat jij nu ook lekker moet gaan doen. Genieten, van de laatste weken met je bolle buik, die heerlijke bewegingen in je buik en van Jonne die nu nog lekker alleen is voordat hij grote broer wordt en daardoor zeker wat gaat veranderen!

  Reactie door Marjan op maandag 9 februari 2009 om 8:28


 • Tja, als je niet kunt omdat je lijf niet meewerkt, dan kán je toch ook gewoon niet meehelpen. Dat begrijpt toch iedereen! Dus … geen schuldgevoel hoor.

  Reactie door Toaske op zondag 8 februari 2009 om 20:51


 • Lijkt me niet meer dan logisch dat jij nu niet meer de “klusvrouw” kan gaan uithangen.
  Kan me wel voorstellen dat het misschien allemaal een beetje frustrerend voor je is. Nog een paar weekjes volhouden !!!

  Reactie door Tan op zondag 8 februari 2009 om 19:33


 • 34 weken zwanger, bijna 35 én vind je het gek, dat je niet kan helpen? Billen op de bank, voetjes omhoog en lekker relaxen. Hoe frustrerend dat misschien nu is..
  Nog een tip; Ik weet niet wat voor warmte kussen(tje) je nu hebt, maar ik kwam dit tegen op internet, en toen moest ik aan jou denken; http://www.koozzzi.com. Wél duur, maar misschien het wat voor je! Succes met de laatste loodjes!

  Reactie door Phine op zondag 8 februari 2009 om 16:38


 • niemand verwacht dat jij, 36 nachtjes voor uitegerekende datum….ook maar iets doet.
  Daarbij doet je lijf ook stom nu…dus ga lekker de hangzwangere uithangen ofzo.
  Nog een paar weekjes, dan mag je der uitpoepen. Ik hoop dat je tegen die tijd toch echt wel opgeknapt bent hoor….Dus rustig aan he daar

  Reactie door maureen op zondag 8 februari 2009 om 15:05


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter