dec

15

 
Ge-upgraded

U als lezer ziet er waarschijnlijk nix van maar ik als auteur van dit logje zie ’t verschil wel. Mijn WordPress is ge-upgraded. Máándenlang zat ik ‘r al tegenaan te hikken. Iedere keer kreeg ik wéér ’n mailtje dat er ’n nieuwe versie beschikbaar was maar dúrfde niet zo goed. Als de dóód dat ik alles kwijt zou raken… komt ook eigenlijk door haar hoor, zij had me verteld dat zij ’t ’n tijd geleden had gedaan en dat ze toen ff álles kwijt was… uiteindelijk had ze wel weer alles terug hoor… maarja, zij snapt ‘r véél meer van dan ik en ze heeft ook nog ’n geliefde die er nog meer verstand van heeft dus da’s ook nog altijd ’n goeie backup… Vanavond heeft ze, nadat ze ’t éérst getest heeft op d’r eigen log, ook mijn log geupdated graded waarvoor mijn hártelijke dank!!! :kissing:

Maargoed, waarom moet ik hier de lezer mee vervelen? Zoals ik al éérder zei, zij zien er waarschijnlijk níx van. En dat is nou precies wat ik wil testen met dit logje want dat móet dus ook. Vandaar! Nou goed, ’t is op sómmige fronten nog ff wennen maar daar komen we wel uit… hoop ik :ermm:
’s ff kijken of ’t met foto’s ook nog lukt… dát gaat wel iets anders, ik mis ’n icoontje in m’n werkbalk… maargoed, het lúkt wel…

5 reacties »

  • Dank je wel lieve Cat voor je lieve reactie!

    Reactie door Annemieke op woensdag 17 december 2008 om 23:23


  • ja, leuk die icoontjes, haha ;ermm;

    Reactie door Von op woensdag 17 december 2008 om 22:32


  • Ik houd dingen ook graag bij het oude. Zo baal ik nog steeds van de vernieuwde versie van Macromedia waarin ik mijn websites maak. daar mis ik ook enkele icoontjes.
    Maar aan de website zie je idd niets. Dat is dan wel weer mooi.

    Reactie door Fee-Luna;s mama op woensdag 17 december 2008 om 22:15


  • Dit moet ik ook nog doen….. geen zin in. Vorige keer had ik geupdate en direkt erna was er weer een nieuwe…

    Mieke

    Reactie door Annemieke op woensdag 17 december 2008 om 9:52


  • zie er inderdáád helemaal níets van! maar wat geeft het, het is toch altijd leuk een beetje met je log te frobelen en de boel hier en daar nog een beetje te ‘finetunen’?
    Hoe is het trouwens met het ‘finetunen’in de (vierkante) buik? Alles was goed bij de gyn lees ik, houdt dat dan ook in dat je weer/ meer vruchtwater hebt of doet het dametje het gewoon prima in dat ‘bodempje’van jou (;-)) Vandaag nog drie maanden he (wát een end thuiszitten wahaha)

    Reactie door Caroline op dinsdag 16 december 2008 om 10:23


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter