dec

1

 
Wéér wat leuke speledingetjes ge- én vérkocht!


Deze ga ik morgen in Den Haag ophalen… voor Jonne! Hij is zóóóóó leuk! Ook weer uit die Rainforest lijn. En ach, als Jonne ’t nix vindt, bewaren we ‘m gewoon voor dochterlief (moet me overigens steeds inhouden om haar naam niet alvast te noemen… maar néé, ik dóe ’t niet en die paar mensen die ’t wél weten, daarvan verwacht weet ik wel dat die hun mond houden… tóch?! ajb NIET in je reactie laten weten, dat jij ’t wél al weet!)  Hier kan je ’n (weliswaar ietwat suffig) filmpje bekijken wat ie allemaal kan. Nou goed, ik vind ‘m hélemaal leuk.

En dit dekbed heb ik van de week voor ‘m bij de IKEA gehaald. Hij zit al ’n tijdje in de collectie en ik vind ‘m al járen hélemaal leuk maar ze hebben ‘m alleen maar in de gewone éénpersoons maat en niet in ’n kinder-dekbedmaatje. Maargoed, met ’t overgaan naar z’n grotere bed, heeft ie nou ook ’n heus éénpersoons dekbed gekregen… jah, niet dat ie daar altijd onder ligt hoor… sterker nog: meestal niet.

Voorts kreeg ik vandaag ’n mailtje dat deze ook onderweg is dus die zullen we morgen of overmorgen wel mogen ontvangen. En de handel blijft levendig want zélf heb ik déze vanavond dan weer aan ’n alleraardigst ouder echtpaar kunnen verkopen. En morgen komt er nog iemand dit apparaat ophalen. Als ik nou alleen déze nog vind, ben ik helemaal blij!

8 reacties »

 • wat een aankopen joh!! jij snuft heel marktplaats af of niet. Dat kan ik ook zo goed. Heerlijk .
  Ik ben heeeeel benieuwd naar de naam van jullie dochter.

  Dat dekbed is leuk he, wil ik ook nog voor Karlijntje, zij heeft de gordijnen hiervan, en is helemaal gek op de visjes. (zo gek dat de rails nu schuin aan de muur hangt, maar ja.)

  Mieke
  (bedankt voor je lieve berichtje)

  Reactie door Annemieke op dinsdag 2 december 2008 om 22:06


 • Tjonge jonge, je hebt het er maar druk mee! 😉
  Leuk dekbed idd, ze hebben zulke leuke spullen bij Ikea nietwaar?

  Reactie door Toaske op dinsdag 2 december 2008 om 21:38


 • Handig om zo eens goede opruiming te houden in huis. Raar je al die oude spullen ook weer kwijt en maak je er nog iemand anders blij mee ook.
  Jonne ligt er al als een prins van de jungle bij. Nu alleen nog zijn nieuwe speledingetje en dan is het helemaal compleet! :biggrin:

  Reactie door Fee-Luna;s mama op dinsdag 2 december 2008 om 15:04


 • Oh Cat je weet de naam als van je meisje en dat er al een paar zijn die het weten… floepte er zeker zo uit 😉 Jij bent er in ieder geval al sneller uit dan wij met Charlotte.
  MP blijft een leuk shoppingsite, koop er ook regelmatig wat. Binnenkort maar de kleding van Charlotte erop zetten en kijken of ik voor haar weer iets anders kan scoren.

  Reactie door San op dinsdag 2 december 2008 om 14:24


 • leuk spul zeg! mooi toch als je het een beetje quitte kan spelen!

  Reactie door tineke op dinsdag 2 december 2008 om 12:08


 • Leuk he dat verkopen op marktplaats. Ik heb gisteren Guusje haar babykamer erop gezet. Ben benieuwd. Heb al 1 bod gehad van 130 euro, maar dat vind ik natuurlijk veel te weinig. Nou, succes he vandaag in Den Haag.

  Reactie door Marjan op dinsdag 2 december 2008 om 10:43


 • Leuk spul zeg!
  Juul moet eigenlijk ook een groot dekbed, maar het gaat nog wel heel even met het kleintje.. 🙂
  Maar als je vandaag dan toch in Den Haag bent… 😉

  Reactie door Cynthia op dinsdag 2 december 2008 om 8:42


 • Je hebt er zo een leuk handeltje bij en kun je zelf ook nog eens leuke dingen kopen!
  Ben wel heel benieuwd naar jullie naam, maar ik kan me voorstellen dat je die toch nog even voor jezelf wilt houden!

  Reactie door Marjan op dinsdag 2 december 2008 om 6:49


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter