okt

30

 
Story story nights…

Wow! Ik ben positief verrást! Jonne heeft vannácht héérlijk geslapen!

Voordat ik zelf naar bed ging, ging ik natuurlijk ff bij ‘m kijken. Toen moest ik wel erg lachen: hij lag namelijk áchter de deur op de grond. Hierdoor kreeg ik in éérste instantie de deur niet eens open. Maar goed dat hij in z’n slaapzak lag en dat we laminaat op de vloer hebben liggen want daardoor schoof hij gemakkelijk opzij, hihi! Ik moest zó lachen maar durfde er géén foto van te maken. Had achteraf gemakkelijk gekund want ‘s  toen ik ‘m weer in bed legde, werd ie niet eens wakker, hihi.

Eén keer werd hij rond ’n uur of 6 even wakker… offeh… wakker is ’n groot woord. Even ’n klein peeuwtje (dus dát zal je dan wellicht gehoord hebben, buum) maar dat was alweer héél snel over. Rond ’n uur of kwart over 7, half 8 werd ie wakker omdat de rest ook op moest staan, dat brengt natuurlijk het nodige geluid met zich mee. Erik legde ‘m toen ín z’n slaapzak nog ff bij mij in bed en daar bleven we samen nog zéker ‘n half uurtje liggen. Echt héérlijk!

Of ’t nou komt omdat ie toch stééds ’n b’tje hummelig is of dat ’t écht aan z’n nieuwe bedje ligt: I don’t mind, we hebben een prima nacht achter de rug. Nou weet ik natuurlijk dat “in het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst bieden” maar dat zien we komende nacht wel weer!

5 reacties »

 • Ow het valt allemaal wel mee dus, maar het was idd 6 uur toen ik hem hoorde.

  Reactie door Deniz op donderdag 30 oktober 2008 om 23:57


 • Wat goed! Dan is je hele missie peuterbed dus geslaagd. En nu maar hopen dat die geslaagde resultaten uit het verleden zich uitstrekken tot de standaard resultaten voor de toekomst.

  Reactie door Fee-Luna's mama op donderdag 30 oktober 2008 om 22:15


 • Hopen dat ‘ie vannacht weer zo lekker slaapt!

  Welterusten!

  Reactie door Saskia op donderdag 30 oktober 2008 om 21:50


 • Zo, maar dat mag je ook wel hebben na die eerdere doorwaakte nachten!

  Reactie door Toaske op donderdag 30 oktober 2008 om 19:21


 • Of Jonne heeft zijn slaapgedrag aan Isa gegeven… My goodness…. ieder uur van de nacht wel wakker geweest :pinch:
  Ennieway.. tis je van harte gegund die goede nachtrust! :biggrin:

  Reactie door Hannah op donderdag 30 oktober 2008 om 11:32


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter