okt

27

 
20 weken echo

Vanmiddag met ’n snotterige, schorre Jonne op pad geweest. Dat ging op zich héél behoorlijk. Voor ’t éérst in m’n leven positiekleding gekocht, hahahaha! Toen ik zwanger was van Jonne deed ik ’t gewoon met ’n elastiekje in ’t knoopschat en dan zo’n buikband er overheen maar eigenlijk zat dat niet echt lekker. En aangezien ik tóch wel wat nieuws kon gebruiken, heb ik vandaag bij de Prenatal 2 broeken (waarvan ik ‘r één moet ruilen, tja, passen doe ik nl liever thuis, zéker als ik Jonne bij me heb en dat risico loop je dan) en ’n paar t-shirts gekocht. Ook heb ik zowáár eindelijk ’n kleertje voor m’n meisje gevonden. Het eerste uit ’n lánge rij. Ik sluit namelijk niet uit dat ‘r nog wel e.e.a zal volgen 😉

Ohja, en dán die echo hé. Nou op zich is alles goed, alle metingen waren helemaal in orde, niertjes, maagje,  ruggengraat, ze heeft (godzijdank) ook géén hazenlip, ehm… wat checken ze nog meer? In ieder geval állemaal goed maar wat wél opviel was, dat ik wat weinig vruchtwater schijn te hebben dus dat willen ze wat scherper in de gaten gaan houden. Vandaar dat ik a.s. donderdagochtend ff langs de gyn moet. Nou dacht mijn moeder zich te herinneren dat dat met het nemen van de punctie ook al zo was. Blijkbaar heb ik dat haar verteld. Eerlijk gezegd weet ik dat niet zo goed meer en Erik kan ’t zich ook niet meer herinneren dus of dat daadwerkelijk zo was, of dat ze gewoon iets verkeerd begrepen heeft, weet ik niet precies. Overigens zag de echoscopiste wél dat er genoeg vocht in de blaas en in de niertjes zat, dus ’t stroomde wél lekker door.

Maargoed, ik ben blij dat ’t in de gaten wordt gehouden. En wie weet valt ’t allemaal wel mee en ziet het er donderdag veel beter uit. Wij houden u uiteraard op de hoogte! “Er is voorshands geen enkele reden om werkelijk ongerust te zijn” 😉

Daarnaast kregen we géén beeldend bewijs dat het écht ’n meisje is want madam lag keurig met haar beentjes dicht maar ik geloof ’t zó ook wel 😉 Waar ze ’t bij een echo nog wel ’s mis kunnen hebben (omdat ze bv tegen ’n stuk navelstreng zitten te kijken), is er bij een vruchtwaterpunctie-uitslag 100% zekerheid 😀

Ennieweej, Erik heeft ’t allemaal gefilmd met de camera van m’n ouders alleen heb ik werkelijk géén idee hoe ik dat moet inladen dus daar ga ik nog ’s ff achteraan. Zodra ik dáár achter ben, zal ik ’s kijken of ik hier iets kan laten zien.

Vergeet ik bijna nog te vermelden dat we gisteren nog héle leuke cadeautjes van Jasper, Maartje en Merel hebben gekregen. Jonne kreeg badschuim en verf voor in bad (hebben we vanmorgen al uitgeprobeerd, hij moest ff wennen maar had daarna de smaak góed te pakken) en voor onze dochter kregen we ’n allerschattigst roze rompertje. Merel had van ons ook nog ’n verjaardagscadeautje tegoed en wij hadden voor haar ’n picknickmandje met ’n theeserviesje uitgezocht.

Oh enneh, Joris, Lia en Yuri: we konden zaterdag dan niet langskomen maarreh, die afspraak halen we graag snél in hoor, we hebben hier tenslotten nog ‘n cadeautje liggen voor de jarige. 

14 reacties »

 • Fijn dat alles goed was en maar goed dat je wat betreft het vruchtwater even in de gaten wordt gehouden. Alleen maar goed die extra zorg. Hier was de 20 weken echo ook goed en tadaaaaaa…. Onze meid krijgt een broertje :wub: we hadden zo’n mooie duidelijke echo en we hebben hele mooie duidelijke printjes van ons knulletje. Hij lag er helemaal goed voor. Ben helemaal verliefd :wub: Ben vandaag ook bij Prenatal geweest en heb gelijk ook leuke kleertjes gekocht. wat heerlijk… Nu heb ik dadelijk net als jou van allebij eentje.

  Liefs Wen

  Reactie door Wendy op donderdag 30 oktober 2008 om 21:52


 • suc6 morgen!

  Reactie door maureen op woensdag 29 oktober 2008 om 23:03


 • Roze rules!

  Reactie door Ri op woensdag 29 oktober 2008 om 9:57


 • Oeh, die kleertjes zijn duidelijk voor een meisje 😉
  Lastig he, als je stoere jongenskleding gewend bent. Maar je hebt duidelijk een eigen smaak waar de kledingzaken tot nog toe niet aan kunnen voldoen. Hopelijk komt die kast nog vol want kleding shoppen voor kleine meisjes is erg leuk, hoor!

  Fijn dat je zo goed in de gaten word gehouden.

  Reactie door Fee-Luna's mama op dinsdag 28 oktober 2008 om 23:38


 • Wat leuk dat jullie een meid erbij krijgen.
  En wat een leuke kleertjes.
  Ik ben ook ervaringsdeskundige hoor op het gebied van meiden kleren, 😆
  En het is leuk om te shoppen.
  Heerlijk dat alles goed is en je lekker verder kan genieten van je zwangerschap.

  Groetjes Ursula en Jennifer.

  Reactie door Ursula op dinsdag 28 oktober 2008 om 23:02


 • Fijn dat alles goed is. Ook fijn dat ze dat vruchtwater gewoon goed in de gaten houden. En leuk: sjoppen voor je dochter!!!

  Reactie door Toaske op dinsdag 28 oktober 2008 om 20:59


 • Fijn dat alles in orde is, en het blijft leuk om naar te kijken! En die extra controle is alleen maar mooi meegenomen, kun je weer lekker naar je meissie kijken! En die kleertjes zijn helemaal te snoezig! Lekker aaibaar ook!!

  Reactie door Aagje op dinsdag 28 oktober 2008 om 20:22


 • Leuke kleertjes hoor en fijn dat kindje helemaal goed was. En nu het vruchtwater dus in de gaten houden. Hopelijk is dat ook allemaal oke.

  Reactie door heikelien op dinsdag 28 oktober 2008 om 18:17


 • Heerlijk dat allles oke is. Toch altijd wel spannend zo’n 20-weken echo. Nu de plaatjes nog….veel plezier met shoppen voor die dame!

  Reactie door Caroline op dinsdag 28 oktober 2008 om 13:58


 • Leuke kleertjes heb je gekocht. Die zijn vast niet van Villa Happ!! Hahaha
  Gelukkig was de echo goed op het vruchtwater na dan. Het zal vast goed komen. Hopelijk wordt Jonne ook snel weer de oude. Wij hebben de laatste paar dagen ook een iets andere Guusje, alhoewel het gisteren weer redelijk ging. Maar ze heeft wat afgehuild het weekend. Geen idee waarom……

  Reactie door Marjan op dinsdag 28 oktober 2008 om 12:32


 • Toch weer een prettig gevoel dat alles weer goed is. En wat extra controle kan geen kwaad denk ik. Schàttig dat roze 😉 Wat is het toch heerlijk een meisje te hebben :tongue:

  Reactie door Annemarie op dinsdag 28 oktober 2008 om 11:51


 • Jeeteje Cat ben jij ook al weer 20 wk zwanger, wat gaat het toch retesnel. Fijn dat alles goed was met jullie meisje en je kan beter maar lekker extra controles krijgen, alleen maar geruststellend nietwaar! Die kleertjes zijn super, moet manlief maar even aankijken om even naar de Prenatal te rijden. Heerlijk idee he een meid erbij!

  Reactie door San op dinsdag 28 oktober 2008 om 10:20


 • Is goed, hoor! Ik heb hier trouwens ook nog een tas positiekleding voor je liggen, wilde ik zaterdag al aan je meegeven. Anyway, we mailen wel ef voor een datum.

  Reactie door Lia op dinsdag 28 oktober 2008 om 10:18


 • Gelukkig dat het met de kleine helemaal goed is! En ik hoop dat het niet erg is dat je iets minder vruchtwater hebt dan normaal!
  Die kleertjes zijn geweldig schattig!

  Reactie door Marjan op dinsdag 28 oktober 2008 om 9:44


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter