okt

20

 
Oproep aan de meisjesmoeders!

Ik ben totáál gedesillusioneerd!

Vandaag was de éérste dag, sinds ik weet dat ik ’n dochter krijg, dat ik ’s ff lekker zou kunnen gaan shoppen. Samen met Hannah, Julz en Jonne ging ik op zoek naar een éérste meisjeskleertje. Maar wáár we ook kwamen, Prenatal, Hema, V&D, C&A, H&M… ik zag er hélemaal nix bij zitten waarvan ik dacht: jah, díe gaat ’t worden! En dat vind ik toch op z’n zachtst gezegd héél vaag omdat ik voorheen altijd riep dat er voor meisjes véél meer leuke kleertjes en frutsels te krijgen was dan voor jongetjes.

Misschien ben ik ’t gewoon niet meer / nog niet* gewend. Staat mijn oog meer naar jongenskleding… Dus Es, CynthiaSan, Maartje: hélp me ’s ff ajb… waar moet ik heen??? Maar doe mij ’n lol, stuur me niet naar van die dure exclusieve boetiekjes… er moet nog méér worden aangeschaft! 😉

*doorhalen wat niet van toepassing is

26 reacties »

 • Google Petit Louis. heel leuk voor meisjes.

  Reactie door Von op zondag 26 oktober 2008 om 13:52


 • Gisteren ben ik bij Villa Happ geweest. Daar hebben ze ook hele leuke kleertjes.

  Reactie door Marjan op vrijdag 24 oktober 2008 om 10:42


 • Ik had het ook toen ik wist wat onze Uk gaat worden en ik voor het eerst voor kleertjes ging shoppen. Ik kon alleenmaar leuke dingen voor het andere geslacht vinden en kwam ook totaal gedesilusioneerd thuis zonder leuke kleertjes. Maar gelukkig ging het bij poging 2 stukken beter en moet ik me nu inhouden om niet nu al Uk’s kast vol te kopen. We zullen vast ook wel veel gaan krijgen in de kraamtijd dus eerst dat nog even afwachten voor ik weer mag shoppen van mezelf.

  Succes!!
  -x-

  Reactie door Zij op donderdag 23 oktober 2008 om 16:34


 • He een meisje! Wat leuk zeg! En kleertjes.. voor babies hebben ze inderdaad bij de Hema hele leuke dingen. En bij lief.nl kan je dingen met korting krijgen. H&M vind ik ook leuke dingen hebben. Ik koop wel eens bij duurdere winkels, maar dan altijd als er flinke opruiming is. En inderdaad beurzen, maar voor babiespul is dat niet altijd geschikt. V&D heeft ook nog wel eens leuke dingen. Maar het is inderdaad omschakelen, heb ik ook last van maar dan andersom. Dus vertel jij mij dan maar eens waar jij je jongenskleren vandaan haalt 😉

  Reactie door heikelien op donderdag 23 oktober 2008 om 15:44


 • Een meisje!! Jeuj! Echt waar hoor, maar na drie jongens waar ik altijd heel leuk voor kan slagen ging er een wereld voor me open toen ik zelf een meisje kreeg! Al moet ik zeggen dat ik het soms wel moeilijk vind nog voor het èchte ‘dit wil ik hebben voor Manon’ gevoel! Eigenlijk zou je naar België moeten, daar vind je dus super leuk spul voor meiden en niet eens heel duur.(ben de naam van dat winkelcentrum ff kwijt daar!) Verder koop ik toch wel bij de H&M en ook Zeeman. Hema is niet echt mijn winkel voor kleertjes. En op de tweedehands beurs koop ik echt mooi spul voor weinig! Heerlijk!

  Reactie door Annemarie op woensdag 22 oktober 2008 om 21:57


 • Reden genoeg dus om nog een keertje alle winkels af te gaan tot je het WEL ziet…. 😉

  Reactie door Claudia op woensdag 22 oktober 2008 om 9:46


 • Ik vind h&m juist leuk… v&d heeft ook wel schattige dingen…

  Reactie door Maaika op dinsdag 21 oktober 2008 om 22:58


 • Ik krijg zelf veel kleding via mijn zus, die vrij duur koopt voor mijn nichtjes, Dingen die ik zelf nevernooitniet zou kopen,
  En mooi en betaalbaar merk vind ik Name it. En verder natuurlijk Hema en H&M. Voor de kleintjes is er Villa Happ. Ken je dat? Zo nu en dan kan ik bij de Zeeman echt leuke dingen krijgen. En juist over díe kledingstukken kreeg ik dan complimenten! (wat heeft Sterre een leuk broekje aan!). Laatst zijn we gaan shoppen bij Hans Textiel en Bentex. Goed sneupen en dan zit er wel wat tussen!
  Al ben jij natuurlijk op zoek naar echte mini-meisjeskleding. Ik kan je nog een laatste tip geven: http://www.kleertjes.com. Daar staan echt superlieve pakjes op voor beebs. En de collectie van voorgaande seizoen zijn nog steeds super en krijg je met flink veel korting!
  Shopze! 😉

  Reactie door Mimi op dinsdag 21 oktober 2008 om 22:36


 • Ojaaa en Zara is leuk :wub: :wub:

  Reactie door Wendy op dinsdag 21 oktober 2008 om 20:21


 • Ik zweer bij de hema. Ik vind het zulk leuk spul voor meiden hebben. Verder koop ik ook bij H&M en prenatal. Buiten dit om shop ik ook veel online want ook Noppies vind ik leuk, Baby barb/Barbara Farber, Oilily, Benneton, esprit and the list goes on and on. Dus het wordt soms ook duurder al heb ik Oilily altijd voor een prikkie :cheerful:

  Reactie door Wendy op dinsdag 21 oktober 2008 om 20:18


 • hahahaha! Of ik die ergens kant en klaar vandaan heb!? Nou nou, gemak dient de mens maar helaas, ik moet je teleurstellen. Heb gewoon een heule berg papier aan gort geknipt. Gekleurd papier (hema ofcourse) Blauw blaadje als ondergrond, soort van boon geknipt (had geen bruin dusse groen bij gebrek aan beter) een euh, boomkruin geknipt en met vier velletjes tegelijk op elkaar een hele berg blaadjes uitgeknipt. (Als je een paar logjes terug bij San kijkt zie je mooi waar ik het idee van gepikt heb!) Dusse zelf aan de knip Cat!

  Reactie door Caroline op dinsdag 21 oktober 2008 om 16:13


 • Ik dacht dat H&M zo helemaal de bom was. Ja voor jongens inderdaad, want we kijken niet verder dan de neus lang is….Voor jongens zat te krijgen. HHmmzzz….
  Ik heb er zo de ballen verstand van.

  Reactie door maureen op dinsdag 21 oktober 2008 om 15:39


 • Noppies vind ik wel een leuk merk!

  Reactie door marijn op dinsdag 21 oktober 2008 om 15:23


 • en op de site van z8 kijken! Leuk en betaalbaar!!! verder van de week weer super leuke jurkjes gekocht bij de Hema! Maar wil best keer mee shoppen hoor :biggrin:

  Reactie door maartje op dinsdag 21 oktober 2008 om 14:41


 • Mogen meisjespapa’s ook hun mening geven?

  De Hema is met stip zoooo schattig! En ook handig: dat mag allemaal in de droger!

  Ja, lach maar, ik hang me bij het wassen helemaal het leplazerus aan al die zogenaamd hippe en dure jurkjes…

  En Lief! is duur, maar soms moet je jezelf verwennen…. (maar mag dan weer niet in de droger!)

  Reactie door Djasp op dinsdag 21 oktober 2008 om 11:29


 • Ik slaag toch ook altijd wel goed bij de Hema en de H&M. Ook online winklen van bv Imps en Elfs is leuk (wanneer je het goedkoper kan krijgen!) Kijk maar eens op Hip4kids.nl Succes enne we zien hier natuurlijk wel hoe je slaagt!

  Reactie door Caroline op dinsdag 21 oktober 2008 om 10:20


 • nou nog eens proberen… ik wilde alleen nog even zeggen dat ik h&m af en toe wel leuk vind, maar vooral als ze ouder zijn zie je dat de halve school dezelfde kleren heeft.. En wibra lijkt dit seizoen heel erg op h&m vind ik.. De kwaliteit van zeeman is niet helemaal super, maar ach zeker als ze zo klein zijn doen ze er toch niet heel lang mee. En daar heb je tenminste nog truitjes voor 3 of 4 euro dus dan maakt het ook niet veel uit vind ik dan… Er is zoveel leuks joh. Maar ik heb dus heel vaak dat ik leuke jongens kleding zie en dan zit te verzinnen aan wie ik dat kwijt kan.. :biggrin:

  Reactie door tineke op dinsdag 21 oktober 2008 om 8:56


 • Ik loop ook automatisch naar de jongenskleren hoor! Dat gaat gewoon automatisch, dat zijn we zo gewend! Dus als ons kindje een meisje zal blijken te zijn zal dat voor mij ook heel erg wennen zijn!

  Reactie door Marjan op dinsdag 21 oktober 2008 om 8:03


 • C&A heeft alleen achterhaalde kleding. Lijkt echt alsof ze dat nog uit de jaren 50 zo weer terug in het rek hebben gehangen. Zelf koop ik veel bijd e Hema. Zoals hierboven al beschreven: ze hebben er nu erg leuke truitjes met een poes erop. Helaas niet meer in Fee-Luna haar maat *baal-baal*
  Verder koop ik zelf vaak bij Wibra en Zeeman. Die hebben best leuke dingen voor weinig geld. En Marktplaats naturlijk. Daar heb je soms nog wel merkkleding voor betaalbare prijzen.

  Reactie door Fee-Luna's mama op maandag 20 oktober 2008 om 23:26


 • Oh wat leuk: een meissie!!! Enne, hallo, ik ben ook een meisjesmoeder hoor!
  En Hema is altijd goed. Kocht vandaag voor de baby van nichtje een prachtig roze shirtje met een poes er op! So cute.
  H&M ook regelmatig goed (maar dat kan wel per week verschillen en het is soms goed zoeken).
  Hans Textiel heeft soms zo’n leuke shirtjes met de meest fantastische teksten er op!

  Reactie door Toaske op maandag 20 oktober 2008 om 22:46


 • ja, ik kan je helaas niets adviseren, want ik ben nog kindloos.
  Suc6 met shoppen voor je little girl!

  Reactie door Marjolein op maandag 20 oktober 2008 om 22:34


 • Uhm, tsja… H&M, V&D, Hans Textiel, Zeeman. Je weet, hier geen centjes voor (en ook geen behoefte aan) dure pakjes en merkkleding. Je kent me… 😉
  En ik kreeg een heel lief klein roze pakje uit Parijs opgestuurd, dat kreeg ze als eerste aan… :wub:
  (Ik kan nog even bij Wendy vragen wat zij met de kleertjes van Felien doet, misschien wil ze ze wel doorschuiven. ;))

  Reactie door Cynthia op maandag 20 oktober 2008 om 22:20


 • http://www.de-burgemeester.info. zit in vld en heeft hele leuke dingetjes. Gaat alleen wel vanaf maat 80, maar heeft ook jongens… En ik vind ook dat je bij zeeman en wibra leuk kunt scoren, want in h&m loopt ongeveer de halve school.. succes ermee

  Reactie door tineke op maandag 20 oktober 2008 om 22:16


 • http://www.de-burgemeester.info
  Dit zaakje zit in Vld. En heeft erg leuke 2e hands dingetjes.
  En ik vind ook dat je bij wibra en zeeman hele leuke dingen kunt scoren. Ik kom nooit bij H&M omdat je dan zeker weet dat de helft van de klas hetzelfde heeft.
  ow ik zie net dat dat zaakje vanaf maat 80 gaat.. Maar toch erg leuk.

  Reactie door tineke op maandag 20 oktober 2008 om 22:13


 • Hema & H&M zijn ook echt mijn winkels voor de meiden en idd Zeeman slaag ik ook vaak en dan lekker combineren. Ik kijk bij de H&M vooral ook in de sale ff goed dan kan je voor een prikkie leuke dingen kopen. Esprit heeft ook mooie dingen voor meiden en nog goede kwaliteit ook, imps & elfs (leuk maar prijzig) en op marktplaats slaag ik ook vaak voor leuke dingen van H&M of Hema. Succes!

  Reactie door San op maandag 20 oktober 2008 om 22:02


 • Prenatal en C&A zijn ook niet echt mijn winkels. Bij C&A kom ik nooit.
  Ik kan altijd bij H&M voor Guusje goed slagen. Je moet alleen wel heel goed zoeken. Op het eerste oog vind ik er ook niets bij hangen.
  Ik ga ook altijd in de uitverkoop bij Mexx, leuke dingen voor een leuke prijs. Ben je al bij Name it geweest? En wat dacht je van de Zeeman?
  Tegen de tijd dat jouw meisje geboren is, schuif ik wel een paar zakken kleding door.
  Ik combineer ook altijd iets van een duur merk met iets van de Zeeman of Hema.

  Reactie door Esther mamma van Guusje op maandag 20 oktober 2008 om 21:06


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter