okt

16

 
Save the rainforest!

Met die gedachte heb ik vandaag alvast ’n paar leuke dingen via Marktplaats aangeschaft voor de nieuwe baby. So sue me, ik kon ’t niet laten, vond ze zó gaaf!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Eigenlijk zou ik deze en die ook nog wel héél graag willen maarja… Kostduurmufrauwtjuh!!!

15 reacties »

 • Dit is leuk! En je kunt zoiets prima tweedehands kopen, want het is meestal niet eens zo lang gebruikt. Vandaar ook de titel ‘save the rainforest’??

  Maar wat anderen ook zeggen: dat speelgoed neemt zo reteveel ruimte in beslag. En soms is het ook nog eens zo vreselijk plastic lelijk! Ik zoek dus soms ook wel eens bewust naar stylish verantwoord speelgoed 😆

  Reactie door Mimi op zaterdag 18 oktober 2008 om 15:15


 • Ja Cat ga je nog eens je buik showen of valt er nog weinig te glooien. Grappige spulletjes en inderdaad ontzettende sta in de weg dingen. Maar wel lekker praktisch.
  Heb een goed weekend samen, ik ga werken.
  Is het met jou werk nog een beetje netjes afgehandeld naar jou toe of had je dat al eens geschreven.
  Ien

  Reactie door Ien op vrijdag 17 oktober 2008 om 23:02


 • Ik vind het echt “sta in de weg” dingen.
  Bij Guusje babygym gehad en al snel weggedaan.
  Nu alleen een mobiel voor boven de box.

  Reactie door Esther mamma van Guusje op vrijdag 17 oktober 2008 om 22:35


 • Hihi leuk he. Ik had ook het schommelstoeltje (ook erg leuk) en de mobiel heb ik ook, maar die doe ik nog niet weg, die vinden ze hier maar al te leuk nog.
  WIj hebben er veel plezier van gehad (hadden 2 huilbabies en tja die huilden tegelijk)
  Veel plezier ermee hoor!

  Reactie door sabryna op vrijdag 17 oktober 2008 om 10:50


 • Ziet er super uit! Ik wilde ook altijd wel van alles kopen (al dan niet tweedehands:) maar ik wist nooit waar ik het in mn huis laten moest hahaha. Vond het van die apparaten altijd!
  @ enneh..kapster ja, en niet eens zo ver uit de buurt van jou…schat zo een half uurtje :whistle: :w00t:

  Reactie door Annemarie op vrijdag 17 oktober 2008 om 10:12


 • Leuk op deze spulletjes en dan met name de mobiel zijn Eric en ik helemaal verliefd! Maar dan ga je weer denken: we hebben al een mobiel en kindje 2 komt wel eerst bij ons op de kamer en slapen met lichtvlekken op ons plafond kan ik waarschijnlijk niet! Ik heb het graag donker in mijn slaapkamer!

  Reactie door Marjan op vrijdag 17 oktober 2008 om 10:00


 • Maarre, tussen nu en de baring ben jij (en Erik ook!!) nog een keer jarig. Of wil je dan geen spullen voor de baby?

  Oh ja, de gekochte dingen zijn natuurlijk leuk, maar dat had ik je al gezegd. 😉

  Reactie door Cynthia op vrijdag 17 oktober 2008 om 0:38


 • Hahaha de zwangere koopspier trek nú al! En en kan je geen ongelijk geven. Enne, afdankertjes? Welnee! Goed betaalbaar voor wat gloedjenieuw veelsteveel kost voor de korte tijd dat je het maar gebruikt! Wij hebben hier ondertussen ookal een heel uitleen-en-doorgeef-circuit van speeltjes en kleertjes in gang gezet hoor. Enne idd, een zwangere Cat, buikupdeet….

  Reactie door Caroline op donderdag 16 oktober 2008 om 22:27


 • @ Toaske: Ehm… ja en nee. Ik heb voor Jonne ooit via Marktplaats ook zo’n trilstoeltje gehad. Dat was meer toeval want ik was toen eigenlijk op zoek naar een badje. Die mensen hadden dat stoeltje ook nog staan en vroegen of ik die ook wilde kopen. Ik kende ’t fenomeen helemaal niet. Uiteindelijk is ’t, na ’n korte wenperiode, zó regelmatig en met veel plezier gebruikt maar na ’n tijdje begaf ’t motortje het. Daardoor werd ie ’n stuk minder interessant. Ik heb ‘m toen (met m’n stomme kop) weggegeven aan die eerste gastouder waar Jonne vorig jaar heen ging. En zo’n speelmat? Ja zoiets hebben we ook nog wel. Maar ik kon ’t niet laten. De nieuwe baby hoeft toch niet alléén maar afdankertjes van z’n grote broer? Ach, nu zijn ’t de afdankertjes van ’n ander :biggrin:

  Reactie door Cat op donderdag 16 oktober 2008 om 21:49


 • Leuke spulletjes. Heeft Jonne het altijd zonder gedaan of had je die spulletjes zelf al weer weggedaan/verkocht?

  Reactie door Toaske op donderdag 16 oktober 2008 om 20:55


 • Ohh jaaa kei leuk. Is ook wel iets voor ons kruimeltje. Jammer dat ik die dingen al heb :angry:

  Reactie door Wendy op donderdag 16 oktober 2008 om 20:24


 • Dat gaat of een Tarzan of Jane worden, maar het ziet er wel heel kleurrijk uit!

  Reactie door San op donderdag 16 oktober 2008 om 20:18


 • Krijgen we jou in zwangere staat ook eens te zien? 🙂

  Reactie door marijn op donderdag 16 oktober 2008 om 20:18


 • Dat ziet er cool uit!
  Hier wil iedere baby wel mee spelen.

  Reactie door Marjolein op donderdag 16 oktober 2008 om 18:36


 • Ahhhh wat leuk!!! Gaat het kamertje dan ook een jungle kamer worden??

  Reactie door Hannah op donderdag 16 oktober 2008 om 18:00


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter