okt

13

 
Het stoeltje is goedgekeurd

…en wie zegt dat ie alleen in de auto moet staan?

Overigens zit ik weer fijn beneden omdat Jonne wakker is geworden. Deze keer nét op ’t moment dat we zélf naar bed wilden gaan. Ik zette de wasmand terug in zijn kamer, hoor ik ineens achter me “hoi mama!”. Pardón??? ehm, dág schat, ga je nu weer lekker slapen? Nou níet dus 🙁 Dus nu zitten we beneden maar weer ’s de Teletubbies te kijken (ná “Bouwe-bouwe) terwijl Jonne zingt “Láh-lang levuh, láh-lang levuh, lála levuh gòliejaaahhh, hiep piep, hoelááh!!!” (we moeten nog ff oefenen op de r!) En dát, terwijl hij in mijn optiek zowel létterlijk als figuurlijk nog láng niet jarig is! IK WIL NAAR BÈHÈD!!!

Ennieweej, ben blij dat we morgenmiddag (of eigenlijk al vánmiddag) naar de kinderarts moeten want hij krabt z’n benen hélemaal stuk van de jeuk. Mede de reden waarom ie dus zo moeilijk in slaap komt. Ben benieuwd of ze ‘r iets tegen hebben want dit is niet te hárden voor ‘m! En voor ons dus ook niet.

Ps: ik vind ’t zo rustig in (web-)log land… waar ís iedereen???
Niet dat ik nu met m’n vele berichtjes van de afgelopen dagen wil overcompenseren hoor… (dúh!) 😉

8 reacties »

  • Hier ook even een paar dagen weinig pc aangehad, druk met de meiden, visite en ook nog een huishouden. Ik vind Jonne opeens zo groot lijken in de autostoel. Blijft vervelend he dat Jonne zo snel wakker wordt en je dan ook nog laten schrikken ook!

    Reactie door San op donderdag 16 oktober 2008 om 11:50


  • Ik moet eerlijk bekennen dat ik de laatste week niet op de weblog ben geweest. Eigenlijk is dit geen excuus maar ik gebruik hem toch maar: ik heb het druk!!!
    En daar komt ook nog bij dat de computer bij ons vaak bezet is. De jongens vinden hun spelletjes, hyves en msn bijhouden belangrijker dan mijn web-log en Martijn zit altijd op Autoblog te kijken. Net of dat zo belangrijk is, die Ferrari kunnen we toch niet kopen hoor. Mannen ook altijd met hun autospeeltjes haha.

    Reactie door Marjan op dinsdag 14 oktober 2008 om 10:40


  • Ik ben er ook nog en ik vind het nog wel meevallen in Web-log land!!
    Mijn feedreader geeft toch iedere dag genoeg updates!

    Suc6 bij de kinderarts met Jonne!

    Reactie door Marjolein op maandag 13 oktober 2008 om 22:46


  • Hee Cat

    Rustig in web-log land, zal beslist met het mooie weer te maken hebben. Nog even snel wat lekkere nazomer dagen meepikken. Verder weet ik geen reden, maar wie ben ik??? Ik surf elke dag even snel langs mijn adresjes maar helaas ontbreekt mij regelmatig de tijd om overal een berichtje achter te laten. De plicht roept ook regelmatig…80 % per week. (werk dan hé!) Gaat goed met jullie, dochterlief groeit goed. Ja, ik weet gewoon dat je een dochter krijgt. Voorgevoel weet je. Ik zit er bijna altijd naast. haha. Zal wel weer een zoon worden. Ach zou wat, lekker belangrijk, een gezond kindje en de rest is bijzaak.
    Heb een goede week, ik ga zo werken…late dienst. De boefjes roepen.
    Ien

    Reactie door Ien op maandag 13 oktober 2008 om 12:58


  • hhmmjaaa, tis rustig in blogland. mn feed doet het btw, wachtwoord eraf en hij werkt.
    Zielig man, als het jeukt, das nog erger dan pijn, kan me helemaal voorstellen dat hij er wakker van ligt. Hij kan trouwens al best goed zingen en babbelen. Heb je daar niet eens een filmpje van, heb em nog nooit horen kletsen.

    Reactie door maureen op maandag 13 oktober 2008 om 12:58


  • wat jammer dat ie zo slecht slaapt joh. Maarre vind ie het niet gewoon veels te gezellig beneden zo met de teletubbies enz…? :blush: Wij doen juist altijd de tv uit als er een kind uitkomt anders krijg ik ze ook niet meer het bed in..
    Is het een allergie en weet je waarvan of niet, ga je dat juist binnenkort uit laten zoeken? Iig veel sterkte ermee, jij kan je slaap ook wel goed gebruiken lijkt me..

    Reactie door tineke op maandag 13 oktober 2008 om 9:28


  • Ik ben er ook gewoon hoor, alleen kan ik niet meer zo lang achter de computer zitten. Ik lees wel bij iedereen. Ik hoop dat ze iets tegen de jeuk hebben en dat ie weer beter inslaap komt, ook beter voor jou.

    Reactie door Esther mamma van Guusje op maandag 13 oktober 2008 om 8:57


  • Oh jemig zeg, wat een gedoe met dat slechte geslaap! Ik hoop dat dat snel tot het verleden gaat horen en dat Jonne ook iets tegen de jeuk krijgt!

    Nou, ik ben d’r gewoon hoor. Ik ben er wel blij mee als het wat rustig is in weblogland, dan kost het bijhouden van al die leuke logs ook minder tijd! Enne, het was toch ook gewoon veel te mooi weer om veel binnen te zitten?

    Reactie door Toaske op maandag 13 oktober 2008 om 7:29


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter