okt

11

 
Allemaal leuke speledingetjes

Afgelopen dagen stond in het teken van allemaal leuke nieuwe (of 2ehands) speledingetjes.

Het begon donderdag. Toen ontving ik mijn nieuwe telefoon. Ik was aan nieuw abonnement toe. En ik wilde natuurlijk graag ’n nieuw toestel. Het liefst de Nokia N95 8gb. Alleen, omdat ik ’t abonnement niet verleng, zit ik met ’n opzegtermijn van 3 maanden (zwáár irritant!). Ik heb alles voor ’t nieuwe abo wél al binnen (dus ook m’n nieuwe toestel) maar dát gaat dan gelukkig ook pas over 3 maanden in. Toch kan ik m’n nieuwe toestel wél al gebruiken met m’n oude sim. En da’s fijn speelgoed!

Via Marktplaats had ik ’n doptone apparaatje te koop zien staan voor 2 tientjes. Het leek me nou wel ’s leuk, om dat gebloeper van mijn deel II te horen. Die kreeg ik gisteren binnen. Ik moet zeggen, ik hoor ’n héle hoop maar ’t is me nog niet gelukt om ’t gewenste geluid op te sporen. Nou goed, als ’t nix is, dan zet ik ‘m toch gewoon weer te koop? 😉

Wat ik ook op Marktplaats vond (wat ’n gewéldig fenomeen is dat toch), was nog ’n Maxi Cosi Priori XP stoeltje. Ja, ik héb ‘r één (ouder model), die heb ik destijds voor ’n tientje ook op Marktplaats gekocht maar eerlijk gezegd is dat ding wel ’n tikkie gaar. Deze die ik nu (voor 2 tientjes) heb aangeschaft is ’n stúk netter, een stuk degelijker en ’n stuk nieuwer. Die ouwe is handig voor erbij. Laatst gingen we met Miranda en Djonno naar ’t zwembad en omdat ik die dag geen auto had, reden we met hen mee. Nah, da’s dan weer ’n héél gedoe om dat stoeltje uit onze auto te halen, enz enz. Nu hebben we er gewoon één reserve en da’s wel handig. Alleen één ding: ik had nog zo’n hoes van Prenatal voor dit type stoeltje maarreh… ga jij me maar vertellen hoe ik die ‘r omheen ga doen. In die hoes zitten de gaten wel op de juiste plaats maar volgens mij kan je de riemen van ’t stoeltje niet losmaken dus die krijg je ‘r zó nooit omheen… of ben ik nou gek? (op de hoes van MC zélf zit klittenband en da’s niet voor nix) Tips, anyone?

Het 4e en laatste speledingetje heb ik gewonnen. Gisteren zat ik te luisteren naar KX Radio en daar werd het aloude spelletje Galgje gespeeld. Via de chat kon je meedoen. Wie ’t eerste het woord (naam van ’n band) raadde, won ’n hippe internet radio. Nou en ik was dus de eerste, hihi! Wat ik helemáál verbazingwekkend vond, was dat ie vandáág al werd bezorgd 😉 Dat houdt in, dat ik nu ook zónder computer (maar uiteraard wél via de internet modem) naar internet stations als KX Radio kan luisteren… althans…hier beneden doet ie ’t wel maar ’t is me nog niet gelukt om boven op de slaapkamer verbinding te krijgen en dáár wil ik ‘m nou juist hebben, zodat ik mijn favo programma op vrijdagnacht lekker met ’n koptelefoon op vanuit m’n bedje kan beluisteren. Gek genoeg heb ik boven met m’n laptop wel verbinding maarja, om die nou ’s nachts naast m’n bed te zetten, vind ik ook weer zo wat 😉 Morgen nog maar ’s proberen.

2 reacties »

  • Lekker, even genieten van heerlijke hebbedingetjes! Mijn favo; mn nieuwe (werkgerelateerde maar dat geeft niets!) laptop! Heerlijk. Gewoon beneden kunnen internetten, loggen en pspen terwijl de ukken aan het spelen zijn of in de box liggen. Enne die stoel, volgens mij moet dan de hele originele hoes er ook even af om de riempjes los te kunnen maken! Succes!

    Reactie door Caroline op zondag 12 oktober 2008 om 19:04


  • Zoals gezegd kom ik je wel helpen met je stoeltje!
    Leuke achtergrond…

    Reactie door Hannah op zondag 12 oktober 2008 om 10:34


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter