okt

7

 
Madrugada!*

Vanaf vandaag gaat Jonne ook op dinsdag naar ’t KDV. En of ie ’t nou voelde aankomen (ik denk ’t niet maar je gaat toch wát verzinnen), hij werd zowel gisterochtend als vanochtend rond 5 uur wakker! En met wakker bedoel ik ook écht wákker! Dan rest weinig meer dan dat één van ons met hem naar beneden gaat, zodat de de ander(en) nog een b’tje de kans krijgt om door te slapen anders schreeuwt ie de hele boel bij elkaar. Oh trouwens, vandaag was ’t zelfs 4 uur maar we hebben ’t nog ’n uurtje uit kunnen zingen, halelujah! Ik denk overigens dat ’t met z’n enórme verkoudheid te maken heeft. Ach tuurlijk, de herfst is nog maar nét aangebroken en het snot loopt alweer met liters de neus uit. Daarnaast liep ie vannacht ook flink te hoesten en heeft ie schrale armen en benen waar niet tegenop te smeren valt. (dat overgeven van vrijdagmiddag is gelukkig maar bij 1x gebleven, dus écht ziek is ie niet) En natuurlijk vind ik ’t zielig voor ‘m dat ie zo verkouden is, maargoed, je word er niet vrolijker van (hijzélf overigens ook niet!). Vandeweek toch maar weer ’s met ‘m langs de huisarts alleen kan dat niet eerder dan donderdag.
Oh ik zie nét dat ik voor volgende week maandag al ’n afspraak heb staan bij de kinderarts (is al in maart gemaakt dus was ik ff vergeten), nah dat komt dan goed uit. Wellicht dat er toch ’s aan gedacht moet worden om z’n amandelen te verwijderen. En dan kan ze gelijk weer ff kijken naar die uitslag op z’n benen.

Waar ik óók heel erg “niet vrolijk” van word (to say the least), is dat ik vanmorgen 3 druppels koffie (ÉCHT MAAR ‘N KLEIN B’TJE!!! met melk, zónder suiker!) in m’n toetsenbord heb gemorst waarop ie per direct uitviel en niet meer aanging. Kon wel jánken!!! Nou goed, ik heb ‘m opengezet, in de hoop dat ie ’t weer doet als ’t is opgedroogd. Anders word ik écht gék! Verdómme, waarom heb ík dit nou weer?

U snapt, ik ben vandaag niet in ’n opperbeste bui, het spijt me zeer. En natuurlijk zijn er áltijd “ergere dingen” (grrrrrrrrrrrrr!!!) maar mag ik ook ’s ff stevig balen?!

*Madrugada is Spaans voor gruwelijk vroeg in de ochtend

11 reacties »

 • hihi, nou je krijgt hier wel juiste info 😀 De een die Madrugada geweldig vind, een ander die er weer niet naar kan luisteren!

  Reactie door Maud op woensdag 8 oktober 2008 om 13:47


 • Das zeker niet fijn nee!
  En Madrugada is ook een hele slechte Noorse band die ik ooit op Pinkpop zag. Ik schrok al.. ik dacht hier een fan te treffen. Ik denk “die Cat heeft ineens wel een hele slechte smaak door de zwangerschap”

  😉

  Reactie door Joeltje op woensdag 8 oktober 2008 om 13:02


 • Ik zou er ook flink de ziekte in hebben als ik iedere morgen zo vroeg wordt wakker gemaakt. Guusje wordt ook weleens midden in de nacht wakker of s’ochtends heel vroeg en dan zeg ik tegen haar dat het midden in de nacht is en dat alle kindjes nog slapen. Meestal helpt het en gaat ze weer slapen tot een uur of (ahum, sorry) 8!!
  Maar vanmorgen was het half 7, ze wilde helaas niet mee slapen……Maarja dat is nog altijd beter dan 5 uur. Mensen liefhebben, moet er niet aan denken. Arme jullie!

  Reactie door Marjan op woensdag 8 oktober 2008 om 9:36


 • Hai Cat,
  FF zitten lezen hoe het met je gaat. Arme ziel. Perre is ook zo verkouden en ik nu dus ook. Die gebroken nachten breken je op he. Jou waarschijnlijk helemaal door je zwangerschap (pffff). Wij zijn inmiddels verhuisd. Dus erg druk gehad afgelopen dagen. Nu zitten we in een redelijke bende in een redelijk onaf huis. Maar de katten zijn al bijna gewend en ik voel een zekere rust over me heen dalen… heeeeeeeeeerlijk.
  Dikke knuffel van ons.

  Reactie door Sigrid op dinsdag 7 oktober 2008 om 22:04


 • Tuurlijk mag je even stevig balen! En sjemig, wat een dauwtrapper is die Jonne, om moe van de worden!

  Reactie door Toaske op dinsdag 7 oktober 2008 om 21:27


 • Jij hebt een mindere Madrugada. Balen. Maar misschien wil de muzikale Madrugada daar verandering in brengen?? Da’s prachtige muziek met een donker randje!

  Gefeliciteerd met je zwangerschap trouwens!

  Ik ben een redelijk trouwe meelezer. Via Juul en Cynthia hiergekomen. En heb pas je wentelteefjes gemaakt. Dagmar smulde ervan. Ik nog meer!

  Reactie door Maud op dinsdag 7 oktober 2008 om 20:42


 • :getlost: kan me voorstellen dat je flink baalt.. gelukkig heb je donderdag dan weer wat leuks in het verschiet!
  Sterkte met de snottebellen… hier ook hoestbuien geconstateerd! De knul hoest zijn longen uit het lijf (bij wijze van spreken dan :tongue: )
  Hopelijk morgen minder vroeg wakker! 😉

  Reactie door Hannah op dinsdag 7 oktober 2008 om 19:21


 • En ik maar klagen over die rottanden die doorkomen en de slaap beinvloeden…..4/5 uur is wel heel damnvroeg gewoon.

  Reactie door maureen op dinsdag 7 oktober 2008 om 14:34


 • Hihi ik heb net een stukje geschreven over mijn wallen, maar ik denk dat die van jou nog groter zijn, wat gruwelijk vroeg :angry: zeg en dan ook niet meer slapen aai! Dan mag ik helemaal niet gaan klagen met m’n nachtvoedingen. Hopelijk is het allemaal weer droog en kan je weer pc-en (het zou voor mij ook een ramp zijn hoor :shocked: ) en succes bij de huis- en kinderarts!

  Reactie door San op dinsdag 7 oktober 2008 om 14:04


 • Oh, gruwel!

  Dat die kinderen ’s nachts niet willen slapen he? Ik snap er niks van…

  En die koffie, in het toetsenbord van je laptop? :pinch:

  Reactie door Cynthia op dinsdag 7 oktober 2008 om 12:38


 • Arme jij. Het zit ook niet mee met je nachtrust!
  Hier ook al zo’n verkouden kind. Zaterdag kreeg hij last van keelpijn waardoor hij flink veel gedronken heeft en daardoor zaterdag op zondagnacht elk uur naar de wc moest om te plassen en omdat hij het eng vind om alleen te gaan moet 1 van ons mee. Nadat ik 3x mee ben geweest heb ik later Eric er maar een paar keer uitgestuurd want ik moest zondagochtend gewoon werken. Zat ik dus lekker met een duffe kop op mijn werk. Daarentegen heeft hij Eric weer lekker laten uitslapen want hij kwam uiteindelijk pas om 10.30 uur uit bed en heeft hij mij maandag tot 8 uur en vanmorgen tot 9 uur laten slapen. Daarmee heeft hij het wel lekker goed gemaakt!
  Ik hoop voor jullie dat Jonne snel wat langer gaat slapen!

  Reactie door Marjan op dinsdag 7 oktober 2008 om 12:34


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter