okt

3

 
Kapitein Blauwkuif!

Jonne is vanavond EINDELIJK weer ’s naar de kapper geweest. En dat ging niet gemakkelijk. ’t Is niet dat hij ff lekker op die stoel gaat zitten, de cape om zich heen laat slaan en de kapster haar gang laat gaan. Neuh, in tégendeel! Maarrr, we hadden ’n kei van ’n kapster met éngelengeduld die hem vanaf mijn schoot een nieuwe coupe heeft aangemeten. ‘r Is niet veel vanaf, dát niet, maar er zit éindelijk weer ’n b’tje model in en dat was géén overbodige luxe 😉 Als klap op de vuurpijl deden ze nog wat blauwe gel in z’n kuifje. No worries, toen we later die avond in bad gingen en z’n haar nat maakte, droop de kleurstof zonder enige moeite via z’n wangen ’t water in en loste op in ’t niets. Dus hij heeft nu géén bejaarde vrouwen-(lila) zilverfleug over z’n kapsel 😉

Daarna hebben we ‘m gelijk op bed gelegd waar hij vrij snel in slaap viel… (zoals je ziet, hoeft Jonne niet zo snel ’n groter bed ;-)) al was ie nog wel ’n een tijd lang erg onrustig. Ik heb ’t idee dat ie niet zo lekker is omdat ie vanmiddag ook al had overgegeven. In de auto jah… óver z’n nieuwe jas… en over z’n stoel (vandaar op de foto niet de blauwe hoes maar de lelijke tijk van de stoel zélf) héél fijn… NOT! DAT STINKT! Ohwell, nu lekker weekend. Ik hoop alleen van hárte dat ie morgen niet zo GRUWELIJK vroeg wakker wordt.

En zo is deze week alweer bijna voorbij, wat maakt dat we nog maar 2 weken hoeven te wachten op de uitslag. Zie je, ’t gaat bést snel!

11 reacties »

 • Wel erg leuk zo’n kuif. Ik moet nog met mijn dochter van (bijna) twee naar de kapper. Ben benieuw hoe het gaat. De middelste was vroeger altijd bang dat het knippen pijn zou doen. Lyann ligt trouwens ook zo te slapen. Zoo lief!

  Groetjes

  Reactie door Vanessa op woensdag 8 oktober 2008 om 4:03


 • Ik zeg wat een stoere bink zo :biggrin: Helemaal tòp natuurlijk zo’n strak in de gel kuif. Ik krijg de potten hier ook niet ààngesleept haha..en als ze zelf een poging wagen om er gel in te doen vind ik het terug in de oren :ermm: !
  Hopelijk niet verder ziek geworden?

  Reactie door Annemarie op dinsdag 7 oktober 2008 om 19:17


 • Agos het ventje, heb je een blauwe kuif..zie je zelf een beetje groen! Kan me trouwens goed voorstellen dat die twee weken toch best heul spannend zijn! maar goed; Jonne houdt je lekker bezig toch, zo kom je die tijd ook wel door Haha! betrschap voor het ventje!

  Reactie door Caroline op maandag 6 oktober 2008 om 17:04


 • Wat een stoer blauw kapsel en ik blijf me verbazen hoe Jonne iedere keer in bed ligt, volgens mij kan je er een aardig fotocollage van maken. Hoe gaat het eigenlijk met jou en die kleine in je buik, wanneer horen jullie de uitslag van de punctie (hoe bedoel je ik ben nieuwsgierig) :blush:

  Reactie door San op maandag 6 oktober 2008 om 13:31


 • Hij ’s weer mooi, je kleine man! En wat een schattige slaapfoto weer..

  Reactie door Hannah op zondag 5 oktober 2008 om 21:09


 • Oh wat een lekker bekkie en een mooie kuif. Had net het logje hiervoor gelezen. Ik heb vroeger regelmatig wentelteefjes gehad hoor, zo maakt mijn moeder het “oude” brood op. En ook mijn kinderenn vonden het heerlijk en soms, heel soms maak ik ze wel voor mezelf, lekker als ontbijt.

  Fijne zondag, Elise

  Reactie door Elise op zondag 5 oktober 2008 om 17:25


 • Wat een gafe kuif! Heel stoer hoor. Vroeg hij vandaag niet weer om blauwe gel? Moet je straks zelf ook nog een potje gaan kopen 😉
  Lijkt me wel lastig hoor, om kinderkapper te zijn. Ik geloof dat veel kindjes erg gehecht zijn aan hun haren. Maar gelukkig is het toch nog gelukt om bij Jonne een modelletje er in te krijgen.

  Wat slaapt hij grappig! Lekker klemgelegen tussen de spijlen. Idd, wat dat betreft heeft hij nog heel wat centimeters te groeien voordat hij op de normale manier klem ligt in zijn bed. Hihi!

  Reactie door Fee-Luna's mama op zondag 5 oktober 2008 om 12:02


 • Ja, Eva was ook de hele week niet zo fit. Maar geen overgeven, gelukkig.
  En dan is een meisje wel een voordeel, kwa haar, gewoon lekker lang, alleen af en toe bijknippen. Maar die blauwe kuif is leuk, heb hier al de hele regenboog voorbij zien komen bij de mannen. Succes.

  Reactie door Kees op zaterdag 4 oktober 2008 om 21:32


 • Oja, de kapper. Daar met Sim ook hoognodig naartoe. Vraag me alleen sterk af of het wel nut heeft, dat kind zit nooit stil. En daarnaast weet ik niets van jongenskapsels. Ik weet niet wat ik leuk vind. Een beetje langig lijkt me wel stoer. Maar daarvoor moet je dus níet naar de kapper 😉

  Jonne heeft een mooi kapseltje te pakken in ieder geval!

  Reactie door Mimi op zaterdag 4 oktober 2008 om 17:19


 • Grappig he, zoals die kindjes in bed liggen. Volgens mij doen ze dat allemaal een tijdlang op die manier. Hopelijk wordt hij niet echt ziek. Hoe vroeg was het vanmorgen?
  Stoer kapsel! En het is zo twee weken verder.

  Reactie door Toaske op zaterdag 4 oktober 2008 om 14:04


 • Staat hem leuk, dat blauwe kuifje! Jonne is zeker geen groot bed nodig, je kunt hem zo zelfs nog wel in een klein wiegje kwijt!

  Reactie door Marjan op zaterdag 4 oktober 2008 om 7:28


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter