aug

8

 
Wii can work it out!

Jaaa, het is wel weer tijd voor ’n logje. Where to begin? Ohja, m’n nieuwe speledingetje. M’n laptopje. Hartstikke handig hoor. Ben ‘m even hélemaal naar mijn stijl aan ’t (her-)inrichten en dat neemt ff wat tijd in beslag.

Daarnaast hebben we nóg ’n leuke aankoop gedaan. Jawel, ook wij zijn inmiddels in ’t bezit van ’n heuse Wii Fit. Ik had me vorige week bij de Media Markt op de reserveringslijst laten zetten en gisterenavond werd ik gebeld dat hij binnen was. Gelijk maar ff gehaald, hihi. Leuk leuk leuk! Al zal ik me de komende tijd niet écht veel doelen kunnen stellen qua afvallen, omdat dat nou eenmaal niet mag, als je zwanger bent… gohhh, jammer hoor, hahahaha! Ohwell, da’s leuk voor daarna.

Nog even en dan gaan we EINDELIJK lekker op vakantie. Oeh, wat kijk ik dáár naar uit. Even lekker 2 weken “cultuurpunten scoren” (uhuh) op een camping aan de Spaanse Costa! Donderdag gaan mijn ouders weg en nemen de meiden mee en vrijdagochtend vertrekken we zelf (overigens blijven m’n ouders daar niet hoor, die gaan daar in de buurt rondreizen en pikken de meiden na 2 weken weer op). Ben erg nieuwsgierig hoe ’t zal gaan en dan met náme met Jonne. (wb de anderen heb ik de ervaring al, daar maak ik me niet zo druk om, hihi) ’t Is ’n terrascamping dus dat wordt fijn de hele dag op en neer hollen…(who needs a Wii Fit?) Ohwell, dan slaapt ie tenminste ’s nachts lekker door. En tja, ik ben zwanger dus ík moet rustig aandoen, hihi!

Dat lekker slapen daar kijk ik ook wel erg naar uit. Meneer heeft de laatste tijd weer zo’n bui dat ie grúwelijk vroeg wakker wordt. En aangezien ik momenteel vrij heb, ga ik dan maar met hem naar beneden. Joepie! Nah, moet zeggen dat ’t vanmorgen weer netjes kwart voor 7 was. De afgelopen dagen was ’t eerder 5 uur, half 6 🙁 Dus dan ga ik maar weer met m’n mantra: “HET IS ‘N FASE, HET IS ‘N FASE, HET IS ‘N FASE!!!” (hè Cynth ;-))

In de vakantie is m’n mooie mannetje ook jarig. Phoe zeg, 2 jaar… da’s best snel gegaan. (ben’k alwéér zwanger als we op vakantie gaan… nougoed, deze keer minder ver). ‘k Heb alvast wat slingers gekocht om daar op te hangen, vin’k toch wel leuk maar op 7 september vieren we ’t nog ’n keer uitgebreid. Inmiddels zijn ‘r al ’n paar cadeau’s gekocht. Van ons krijgt hij een heuse Bumba driewieler. De rest blijft nog allemaal ff ’n verrassing.

Tja, verder had ik eigenlijk niet zoveel. Ben nog steeds erg moe (nooit geweten dat dat zó erg kon zijn zeg!) en aangezien Jonne vandaag lekker op ’t KDV is, ga ik daar zo maar ’s ff héérlijk aan toegeven. ’t Is toch geen weer om lekker buiten te zitten.

 

8 reacties »

 • Wow, wat een nieuws allemaal als je 3 weken op vakantie ben geweest. Allereerst geweldig dat je zwanger bent, gefeliciteerd! Wat leuk! 5 uur is inderdaad allejezus vroeg om op te staan, maar nu kan je wel lekker olympische spelen kijken op dat tijdstip of moet je spelen met Jonne? Waar ga je eigenlijk naartoe in Spanje? Ik las wel de Costa, maarja die zijn er zoveel. Onze vakantie aan de Costa Brava (Pals) was geweldig!

  Reactie door Marjan op maandag 11 augustus 2008 om 14:06


 • Wii…wil ik ook. Heb het manlief nog niet verteld want dan staat ie morgen hier in de kast…

  En die vermoeidheid ja, vreselijk. De eerste weken tot huilens toe zo moe maar écht over is het niet gegaan, ik ben nog steeds heel erg moe. Bij mij ook wisselende hb uitslagen, dat speelt ook mee maar ik hoop ECHT dat dit OOIT na bevalling overgaat. Als kiendje het huis uit gaat of zo. Over een jaar of 18 dus.. -gaat nu liggen huilen op haar kussen..kan nooit meer uitslapen- :biggrin:

  Reactie door Joeltje op zaterdag 9 augustus 2008 om 21:25


 • en ik vind WII sports al vermoeiend…lamme armen krijg ik van dat boksen….en een tennisarm heb ik inmiddels ook al…hihihi….

  ik was helemaal niet moe tijdens de zwangerschap…had echt nerruguns last van…hahaha

  Reactie door maureen op vrijdag 8 augustus 2008 om 21:45


 • Wii-junks!!! :biggrin:
  Moet ik zeggen…. :getlost:

  Reactie door Hannah op vrijdag 8 augustus 2008 om 14:19


 • Ja die moeheid vond ik ook weer zo erg en was dat ook helemaal vergeten, gelukkig wist ik dat het maar de eerste 3 mnd zijn een aangezien een vakantie ook lekker luieren is komt dat voor jou wel goed uit (wel uit de zon natuurlijk anders zit je zo met een zwangerschapsmasker). In ieder geval een hele fijne vakantie en een gezellige spaanse 2e verjaardag voor Jonne!

  Reactie door San op vrijdag 8 augustus 2008 om 13:34


 • Wii-loos hier. Maar wel een hometrainer!

  Je logt toch zeker nog wel voordat je op vakantie gaat? Mocht dat niet zo zijn: have lots of fun en enjoy!!!

  Reactie door Toaske op vrijdag 8 augustus 2008 om 13:13


 • Wii Fit vergaat niet !
  Alvast fijne vakantie, wij gaan ook bijnahaaa !

  Reactie door Jis op vrijdag 8 augustus 2008 om 11:47


 • De Wii Fit lijkt mij ook geweldig. Had hem anders dit jaar gekregen, maar toen was ik ineens zwanger en vond ik zwangerschapskleding weer wat belangrijker. Maar volgend jaar komt ie hier wel! Dan moet ik ook wel de nodige kilootjes kwijt!
  De driewieler is leuk! Bumba was ook 1 van Vincent’s favorieten vorig jaar. Nu vindt hij Thomas de Trein en Bob de Bouwer weer een stuk leuker!
  Zwanger zijn is inderdaad vermoeiend. Ik kon me deze zwangerschap ook niet voorstellen dat ik bij Vincent ook zo moe geweest was. Gelukkig is die moeheid tijdelijk. En voor nu, gewoon lekker aan toegeven!

  Reactie door Marjan op vrijdag 8 augustus 2008 om 11:27


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter