aug

4

 
Ohja, nog ff over die soap…

… je weet wel, dat gezeik met m’n werk enzo… Eigenlijk had ik ‘r morgen naartoe gemoeten. Want volgens de ARBO arts was ik vanaf deze week weer beter. Nou goed, daar had ik me bij neergelegd, ff 3 daagjes (op z’n hoogst) uit m’n neus eten…

Ik had beter moeten/kunnen weten… want uiteraard werd ik net (zoals áltijd aan ’t eind van de middag) gebeld met wederom ’n voorstel dat ik niet hoef te komen, dat ik wel word beter gemeld, dat ik word vrijgesteld van werk en dat ik de komende maand wel gewoon wordt uitbetaald (afgelopen maand heb ik maar 70% gekregen omdat ik in de ziektewet zat, daar ga ik ’t ook nog ’s met ze over hebben. Da’s nl ’n regel van ’t nieuwe bedrijf en niet van ’t bedrijf waar ik oorspronkelijk ’n contract mee heb). Wederom heb ik gezegd dat ze het maar weer op papier moeten zetten wát er zal worden uitbetaald en dat ze ook zéker die gespaarde vakantietegoed niet moesten vergeten… Tjonge jonge… wát ’n giller!

Verder heb ik écht nog wel meer te vertellen hoor, hoe we bv van ’t weekend bv nog Maureen en Angelique tegenkwamen en dat ik vrijdagavond ’n laptopje heb gekocht… en dat laatste is nou ook nét datgene waarom ik nog niet geschreven heb. Ben naarstig bezig om alles van m’n desktop over te zetten op m’n laptop enzo… en dat neemt nogal wat tijd in beslag. Maargoed, zodra de boel verwerkt is, gaan we weer fijn berichtjes schrijven. Tot die tijd een spannend mooi muziekje

UPDEET: Joepie!!! Met ’n b’tje mazzel, is ’t nu eindelijk zo goed als voorbij! Ik hoef niet meer voor hen naar Amsterdam en ze betalen gewoon op een normale manier salaris over de maand augustus inclusief alle opgebouwde reserves (is ze geraaien ook!). Geen gezeik van dingen in één keer waardoor je geld misloopt door hogere belastingtarieven e.d. Djiezzz, hadden ze dat niet al veel eerder kunnen doen? Want waar ik nu nog wel ff achteraan moet zitten, is dat ze me vorige maand minder uit hebben betaald omdat ik me had ziek gemeld. (ja nee, ik weet dat werkgevers dat soms mogen doen maar niet als ze die regel bij de één wel toepassen en bij de ánder niet).

Kunnen we ’t vanaf nu eindelijk over leukere dingen gaan hebben!!

6 reacties »

 • Yes! En dat er maar geen vervolg van deze soap mag komen! :cheerful:

  Reactie door Saskia op woensdag 6 augustus 2008 om 9:31


 • Maar goed dat deze soap ten einde is, want zoveel stress is voor niemand goed, zeker niet voor “een vrouw in jouw positie”

  Reactie door Joeltje op dinsdag 5 augustus 2008 om 10:50


 • Free!!!!!!! At last!!!!!!!! :biggrin:

  Reactie door Hannah op dinsdag 5 augustus 2008 om 9:58


 • Opluchting zeg, dat je je daar niet meer mee bezig hoeft te houden! Hoop dat je het ook nog voor elkaar krijgt dat de laatste maand aangevuld wordt tot 100%

  Reactie door Marjan op dinsdag 5 augustus 2008 om 8:01


 • wauw! Eindelijk is de soap (zo goed als) ten einde!
  Wat een opluchting…

  Een lappie, wat leuk! Kun je zo als het lekker weer is vanuit de tuin bloggen :w00t:

  Reactie door Fee-Luna's mama op maandag 4 augustus 2008 om 23:33


 • noouuuu dat was echt zóóóó toevallig…dat we elkaar treffen in die 500000massa mensen…Joh….

  hahaha, daar was wel een boel telefoontjes en sms voor nodig
  Ik heb btw wel de kill-foto op m’n blog…cool is die…

  Reactie door maureen op maandag 4 augustus 2008 om 22:20


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter