mrt

23

 
Nieuwe freubeldingetjes

Afgelopen week had ik ivm achtergrond gefreubel in m’n design ’n vraagje voor de helpdesk van web-log. Toen ik daarover ’n berichtje terug kreeg, stond onderaan in ’t mailtje “…dat het weblog team erg nieuwsgierig is naar jou als weblogger, je ideeen, je feedback, de kansen of missers die je ziet en wat web-log.nl voor je betekent of kan betekenen. Hiervoor maken we graag een telefonische afspraak met je van maximaal een half uur. Vind je het leuk en zinvol om hieraan mee te werken, stuur dan een mailtje naar team@web-log.nl! Alvast bedankt!”

Dus zodoende zat ik vanmiddag met Kim van het web-log team aan de telefoon. Ja niet dat ik gelijk ’t idee had dat ik ze wezelijk kon helpen maar door ervaringen uit te wisselen komen zij misschien ook wel weer op nieuwe ideeën.

En wat kan ik dan toch weer héérlijk naief zijn hé. Natuurlijk had ik de naam IlseMedia wel ’s voorbij zien komen maar wist ík veel dat zij daar onderdeel van uitmaken. Ik dacht dat web-log nog stééds gerund werd door ’n stel bevlogen gasten met ’n uit de hand gelopen hobby… dúuh…nou ja, op zích ook weer wel, maar dan wél met de (financiële?) steun van hen. (overigens zie ik dat ‘r nog meer bekende namen onder dit concern vallen… goh… wissiknie…)

Ennieweej, ’t Was ’n gezellig gesprek. Over hoe ik ooit aan dit log begonnen ben (pas toen ik zwanger was, had ik ’t idee dat ik ook daadwerkelijk iets te melden had, wat voor mij iig de moeite waard was om over te loggen…) en hoe ik bij web-log gekomen was (ik dácht via haar).

Ik vertelde dat ik door dat loggen best met diverse mensen in contact ben gekomen wat ik érg leuk vind. Hoe dan? Tja, je kijkt ’s bij haar… ohnee, dat is in dít geval ff niet zo’n goed voorbeeld… (ánders wel hoor!!) maar goed, in de tijd dat zij ook nog ’n web-log had… of bij haar en dan kom je vanzélf hier of daar. Maar ook bij haar en bij haar… en zo kan ik nog wel ff doorgaan. Overeenkomst: allemaal jonge moeders en ’n aantal daarvan volg ik zelfs al sinds hun zwangerschap. Tja en iemand die geen kinderen heeft en daar ook hélemaal niet mee bezig is, vindt dat hoogstwaarschijnlijk súpersuf. Ik vind ’t écht hélemaal leuk! Overigens bekijk ik ook logjes van jonge vaders, moeders die al iets langer moeder zijn of meiden die bezig zijn mét… Ja en ook écht nog wel wat logs die helemaal nix met ’t moederschap te maken hebben, maar goed, eerlijk is eerlijk ’t merendeel van de logs die ik bezoek, hebben er tóch links of rechtsom mee te maken. Maar gewoon, die kettingreacties hoe je met elkaar in contact komt, is écht leuk, vind ik.

Het was Kim ook idd al opgevallen dat véél zwangere vrouwen en/of jonge moeders ’n log bijhielden en dat web-log daar binnenkort wel wat meer op in wilden spelen dmv leuke freubeldingetjes (widgets). Of ik nog ideeën had. Tja, ik ben zelf niet zo gecharmeerd van dat beebiesite.com maar ze hebben wel leuke dingetjes zoals die grafiek en zo’n gebitje waarbij je dan aan kan geven wanneer welke tandjes door zijn gekomen. Of zo’n ticker…

Nou goed, waar ’t allemaal op neer komt: als jij ook nog goeie ideeën hebt om de site nog meer op te leuken (en dat hoeft écht niet alleen betrekking te hebben op ’t moederschap) mail ze dan ff. (ff voor de duidelijkheid: NIET NAAR MIJ MAAR NAAR WEB-LOG!!!!) Zo wordt het stééds leuker… tóch?

P.s.: ’t mogen óók leuke freubeldingetjes zijn die niet specifiek gerelateerd zijn aan zwanger- of ouderschap hoor, Ilse! 🙂 (ohja, maar dan moet je éérst aan de web-log! 😉

5 reacties »

 • Gat in de markt zeg ik.
  De babylogdoelgroep *flip*

  Reactie door Linda op vrijdag 23 maart 2007 om 20:04


 • Super idee. Ik ga even een mailtje voor je maken 😛
  Annemieke

  Reactie door Annemieke op vrijdag 23 maart 2007 om 19:56


 • Hahaa, supercool!!!!
  Ik heb alleen niet echt van die briljante ideeen…..snap zelf de helft van alles nog niet eens. Vind t al heel wat dat jij zon leuke achtergrond hebt….moet er nog even achterkomen hoe je dat voor elkaar krijgt. Maar aan de andere kant….heb t natuurlijk veel te druk met bezig zijn van…..hihi

  Als ik ooit nog eens iets bedenk…hoor je het.

  Reactie door Maureen op vrijdag 23 maart 2007 om 14:58


 • Ik denk dat ik dan de verkeerde doelgroep lees… 🙂 Ik ben níet zwanger, ook niet van plan het binnenkort te worden (ooit wel!) en óók geen jonge moeder… 🙂

  Ik vind kinderen altijd wel schattig, en ik klik altijd op álles door, dus misschien verklaart dat mijn leesgedrag! (en 3FM luisteraar en via Timme hier terecht gekomen)

  Reactie door Ilse op vrijdag 23 maart 2007 om 12:00


 • Goeie actieieieeieie! (van Pearl)

  Reactie door Koosje op vrijdag 23 maart 2007 om 11:01


RSS feed voor reacties op dit bericht.

Laat een reactie achter