dec

30

 
Soms…
Noem me gerust arrogant, maar sóms voel ik me zó superieur aan een déél van de NL bevolking…
 
Even ’n paar quote’jes van de site van onze Bargje (en geloof me, ik heb gewóón “copy-paste” gedaan!!)
 
Wat is voor jou de DVD of CD van 2005 (beiden mag ook)?
Uh jeetje ik heb dit jaar geen DVD gekocht. Dus daar kan ik geen antwoordt op geven. Maar de CD van 2005 was toch van Earth Wind and Fire met het album Power Light!!! Niet gekcoht maar gewonnen bij de Soul-Show met een prijsvraag bij Ferry Maat. Woehaaaaaaaaa ben er erg blij mee nog steeds. Want als er een goeie band is hier op aarde is het zeker zij wel. Ik heb nu 4 CD’S, 1 singeltje en twee LP platen van ze. En ik heb ze ooit 2 keer moggen bewonderen tijdens een optreden (…) Echt geweldig als ze weer naar Nederland komen om optreden heb ik er alles voor over om een kaartje te krijgen en vooraan te staan met roze veren boa. Ik heb de muziek trouwens niet leren kennen via Ferry Maat maar nadat Alfred Lagaarde die toen overleden was. Die vond ze ook helemaal geweldig en sinds dien ben ik er helemaal fan van geworden.
 
Zeg Bargje, mag ik je ’n típje geven, gékke meid, dólle troela: DOET IN 2006 ‘S ‘N CDROM VAN DE DIKKE VAN DALE AANSCHAFFEN!!!
 
Wie is voor jou DE persoonlijkheid van 2005?
Jeetje ook al zo’n vraag waar ik echt over na moet denken. Ik weet het al na lang denken. Er is er maar een en dat is zie ook vraag 4. De persoonlijkheid van 2005 is toch wel Ferry Maat. In april mocht ik samen met nog wat vaste chatters van de Soul-Show chat langs komen in de studio om live een uitzending te moggen zien.
 
Need I say more???

Doe maar reageren dan »

Nog geen reacties

RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter