dec

15

 
weblogstilte
Jajajaaaahhhhh, ik weet ’t, ik schrijf weer véél te weinig. Ben al régelmátig aan ’n nieuw berichtje begonnen…. alleen… story of my life, niet afgemaakt. En dat, terwijl ’t bést leuk is, om dit soort dingen bij te houden… word régelmátig met m’n neus op de feiten gedrukt als ik de site van Tante Neel weer ’s lees! Zij houdt dat allemaal keurig bij en als ze 2 dagen niet gelogd heeft, dan begin ik me zorgen te maken… Okay, Neel, tijd voor iets nieuws, where the **** are you????
 
Sinds ’n tijdje contact met haar. Goed mens! Zie véél overeenkomsten! Zij is óók zo’n nerd, hahahaha!
 
Ennieweej, ik heb als goed voornemen voor ’t komende jaar, dat ik dan ook meer zal schrijven… om ’s te kijken of ik de zooi hier ’n beetje boeiend kan houden…. hou m’n hart vast, maar goed, het voornemen ligt er. ’s Kijken wat ervan terecht gaat komen…
 
Alleen nú ff niet… heb tenslotte nog ’n paar weken voor dat nieuwe jaar… ik ga nú naar m’n mandje… DOEGIE!

Doe maar reageren dan »

Nog geen reacties

RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter