jun

20

 
Nederlanders en ’t weer…

Gatver, ’t regent…. ’t regent áltijd in Nederland… zeikweer!

Brrr, wat is ’t koud…. wanneer wordt ’t nu éindelijk ’s zomer? Wát ’n kutweer!

WHOAHHHH… wat is ’t warm…. ik stik van de hitte, dit is toch niet normaal? Wát een klotehitte!

Het maakt niet úit wat voor ’n weer ’t is, men loopt áltijd de zeiken, het is tóch nooit goed! Met náme op m’n werk lopen er ’n paar GODSNÁKEND te klagen. En waar zeiken ze over? We moeten nog anderhalve week en dan gaat ’t theater 6 WEKEN DICHT!!!! Jah, je leest ’t goed, dan hebben we 6 weken achter elkaar vakantie!!! Dus mensen, kom óp! Keep the spirit nog ’n páár dagen!!! en ZIT NIET TE ZEIKEN EN GENÍET GEWOON VAN ‘T MOOIE WEER!!!!! Voor je ’t weet, is ’t weer voorbij

Doe maar reageren dan »

Nog geen reacties

RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter