mrt

27

 
Daar komt de bruid…

Neeee, niet ik!!! We waren vanavond op de bruiloft van Laurent en Mariëlle. Mariëlle ken ik omdat ze een collega van Erik is. Nadat ik haar ’n x op hun kantoor had gezien heb ik met náme via de mail wel contact met haar gehad omdat zij min of meer in “het zélfde schuitje” zit als ik… ik bedoel daarmee: háár vriend (inmiddels mán) had óók al kinderen en zij is dus nu ook stiefje  En da’s best handig als je hierover dan met iemand van gedachte kan wisselen. En dat doen we dus ook bést regelmatig. Tot nú toe nog via de mail maar Mariëlle heeft sinds kort zowáár ook msn  

’t Was ’n gezéllig feestje in ’n mooi kasteeltje in de buurt van Tiel.  Bijgaand ’n paar foto’s die ik vanavond heb gemaakt. Zoals je ziet, zien ze ‘r allebei strálend uit enneh, dat gaat dus wel goedkomen tussen die 2  

Ennieweej, ik moest rijden dusseh, na één wijntje moest ik ’t verder op de Jus d’Orange houden… inmiddels thuis tóch ’n paar wijntjes op… ’t is tijd om naar m’n mandje en míjn mannetje te gaan (die wél de nodige wijntjes op heeft dus alláng in coma ligt)

Doe maar reageren dan »

Nog geen reacties

RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter