nov

9

 
Krassen, déuk???

“Wat is ‘r met je auto gebeurd?” Erik z’n ouders kwamen nét binnen om even ’n paar uurtjes op de kinderen te passen.
“Huh? nix hoezo?” 
“Er zit ’n deuk in de motorkap en aan weerszijden ’n héle dikke kras!!”
“Jaja, en als ik dan ga kijken, roepen jullie héél hard GEFÓPT! o.i.d.”
“Neeeeeeeeee!!!” riepen ze allebei met ’n héél serieus gezicht!

Nu werd ik toch lichtelijk bezorgd… ik liep de deur uit en zag de auto recht voor ons huis staan (onder ons huis zitten kelders dus ik sta “één hoog”). Ik keek op de motorkap en zag daar idd ’n deuk in zitten en aan de zijkanten enórme krassen… langzaamaan begon ik te kóken van woede! WTF, wie heeft dát @#$%&^%* geflikt???? Ik bélde m’n vader en vertelde ‘t. Die báálde ook als ’n stekker! Daarna belde ik Erik… “Heb gezien hoe onze auto eruit ziet?” Nee, had ie niet gezien… huh? maar waar stónd ie dan, waar heb je ‘m dan zaterdagavond neergezet?

En ineens herinnerde ik ’t me weer… ik hád ‘m daar helemaal niet neergezet! Onze auto stond aan de zijkant van ons huis, niet aan de voorkant!!! En… wij hebben ook ’n héél ander kenteken! YEEEEHHH, dat ís onze auto helemaal niet!!! PHOE!!!!! Het was gewoon ’n héle andere auto! Wel zelfde merk, type en kleur maar veel ouder, lelijker en die krassen en deuken zaten er duidelijk al ff in.

Door deze commotie kwam ik uiteindelijk wel te laat bij m’n afspraak. Maar, om dát nou hélemaal uit te gaan leggen… Nou goed, uiteindelijk was de afspraak (een sollicitatie) tóch iets wat totáál niet bij me paste so who cares ;-)

16 reacties »

 • haha, jij bent duidelijk nog niet aan je nieuwe auto gewent….

  Reactie door Daisy op dinsdag 24 november 2009 om 12:03


 • Ha Ha Ha ..wat een verhaal ..wil je eens lachen ? ik had vroeger( 15 jaar terug ofzo) zo’n suzuki altootje uit het jaar o. Nou, ik kom een keer s’nachts bij mijn auto ( ik was uit geweest) en ik maak de deur open.. dat ging mega stroef maar het ging! dus… ik keek al eens naar het slot enzo.. maar ja..4 uur in de nacht dan let je daar niet zo op he.
  Nou, ik stap in die auto ..ik kijk om me heen ..wat denk ??? het was een ander altootje ik schrok me helemaal wezenloos!! :cwy: Ik weet niet goed ik uit die auto ben gestapt ( Heb hem WEL netjes afgesloten!!) mijne stond er 3 auto’s naast… :whistle::whistle:
  Een taxichauffeur stond het zich te bekijken.. die arme man moet gedacht hebben dat ik GEK :w00t: geworden was..
  Jij blij dat het niet jullie auto was met de deuken enzo..kan me je reactie helemaal voorstellen.
  Nou, have a nice week!

  Reactie door Tan op zondag 15 november 2009 om 22:25


 • hahaha, ik vind het echt enorm grappig, maar snap heel goed dat je even enorm geschrokken bent!!! he beter zo, dan andersom
  (dat je andermans geweldige auto laat zien en je eigen onder de krassen zit !)

  Reactie door masara op vrijdag 13 november 2009 om 10:48


 • Sorry hoor, maar ik moest vreselijk lachen toen het verhaal af was! Gelukkig maar dat het jullie auto niet was!

  Reactie door Claudia op donderdag 12 november 2009 om 20:59


 • pfew

  Reactie door maureen op woensdag 11 november 2009 om 21:01


 • even wennen zo’n nieuwe auto :biggrin: . Mij vallen alle auto’s van ons oude type nog steeds op. Dan wil ik roepen “He, dat is er net zo eentje als wij hebben….” We hadden nogal een uitzonderlijk tintje (goudkleurig). Maar ja die auto heb ik in juni total loss gereden. De nieuwe auto heeft ook al een aantal echte krassen dankzij iemand die dacht via het uitzetraampje in te moeten breken. Inbraak is overigens verder mislukt.

  Reactie door rinskje op dinsdag 10 november 2009 om 10:00


 • Jeetje, dat is inderdaad een opluchting zeg!

  Reactie door Corine op dinsdag 10 november 2009 om 9:35


 • Pffft, wat zul je opgelucht zijn!

  Reactie door MaMarjan op dinsdag 10 november 2009 om 8:06


 • Pff… gelukkig maar dat het toch niet jullie auto bleek te zijn. Druk gemaakt om niets, maar de opluchting is daarna des te groter!

  Reactie door Ruthy op dinsdag 10 november 2009 om 7:07


 • pff, wat zijn sommige mensen toch grappig :S
  gelukkig was het niet jullie auto!

  Reactie door Saskia op maandag 9 november 2009 om 22:46


 • Pffft is dat even een opluchting zeg. Ons nieuwe wagentje had opeens ook vreemde krassen (stond gewoon het hele weekend geparkeerd in Leiden). Da’s niet tof hoor.

  Reactie door Toaske op maandag 9 november 2009 om 21:03


 • Whoehahahaha…ow erg! Ik bedoel: gelukkig! hahaha. T’zou ook zomaar een stunt van mij kunnen zijn hoor met zo’n nieuwe auto :)

  Reactie door Annemarie op maandag 9 november 2009 om 19:45


 • Oeps, dat was even schrikken. Gelukkig heb je een man die zo helder was over de parkeerplek van de auto.
  Ik zie ook helemaal voor me hoe je reageerde ;)

  Reactie door Marjolein op maandag 9 november 2009 om 19:40


 • Te laat? Gelukkig heb je altijd tijd voor een euroknaller LOL

  Reactie door Kees op maandag 9 november 2009 om 19:23


 • Whaaaaaaaaaaaa Cat, ik zie de stoom al uit je oren komen! Ik zou ook helemaal uit m’n plaat gaan zeg!!!! :devil:
  Gelukkig niks aan het handje……… :biggrin:

  Reactie door Sacha op maandag 9 november 2009 om 18:30


 • :biggrin::biggrin::biggrin: Achteraf kan je er om lachen maar op het moment zelf denk ik dat ik helemaal uit mijn pan was gegaan en dan had Manon beter oordoppen in kunnen hebben. Jij blij dat je hem ergens anders had gezet, voortaan maar doen denk ik :ermm:

  Reactie door San op maandag 9 november 2009 om 18:12


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: