sep

11

 
Mijn kleine meisje

Ik merk dat ik minder schrijf over de ontwikkeling van Robin. Da’s jammer want dan heb je de kans dat ik ’t gaat vergeten en dat wil ik uiteraard niet. Bij dezen dan maar ’s ff ’n updeetje.

In de box ligt ze vréselijk te kraaien en te draaien. Sinds ’n week of 2 kan ze nu ook terugdraaien van buik naar rug en dat scheelt ’n hoop frustratie bij haar, hihi. Ik heb ‘r afgelopen dagen ’s avonds ’s in de woonkamer op de vloer gelegd en ze begint nu ’n btje te tijgeren. Zó grappig om te zien en ze heeft zélf ook ontzéttende lol. Daarnaast vertoont ze momenteel álle kenmerken van het krijgen van tandjes, yep, je leest ’t goed, “ze vertoont de kénmerken”: schrale wangen, kwijlen, enórme spuitbroeken met de daarbij horende rode billen. Echt enórm rode, schrale, bijna kapótte billen die je bijna niet durft af te vegen, bang om haar pijn te doen. Maar die tandjes? hó maar! Geen bobbeltje, níx!

Ik dacht overigens dat ze nog al kieskeurig was wat betreft eten. Maar nou bleek van de week dat ‘r ’n hakkeltje aan ’t lepeltje zat en dat doet natuurlijk ontzéttend zéér als die uit je mond wordt gehaal. Gelijk weggeknetterd dat ding! Nu vindt ze alles weer helemaal okay… ja duh, vind je ’t gék 😉

Morgen ga ik met Hannah, Juliën en mijn kids naar Annemieke. Eindelijk is ’t zo ver! Jah, ver is ’t idd, toch zéker zo’n 160 km… ach, wat is ver hier in NL? En we hebben ’t er héél graag voor over! Maargoed, dat is morgen, tót die tijd ’n leuk pleatjuh onder ’t motto: who’s your mama? 😉

9 reacties »

  • WAUW één gezicht, wat geweldige en die bruine ogen blijft het hem toch iedere keer weer doen he….haha 🙂 :biggrin:

    Reactie door San op woensdag 23 september 2009 om 15:08


  • Wat lijk je dochter superveel op jou zeg…..wat super cute !!!! :wub:

    Reactie door Peetjes op maandag 21 september 2009 om 20:56


  • Sara heeft sinds gisteren haar eerste tandje, nou ja je kunt m zien en voelen, maar hij is nog maar heel klein. ’s Morgens had ze koorts (39,3) gisteravond nog een beetje (38.2) straks maar weer kijken. Verder is ze vrolijk en allert, alleen heeft ze haar banaan over mij heen uitgespuugd, tja daar kan ik niet zo mee zitten. Wel veel met de vingers in de mond, dus de bijtring ligt binnen handbereik verder (nog) geen klachten. En ja tis onze eerste dus dit alles netjes opgeschreven. 😉

    Reactie door masara op zondag 20 september 2009 om 7:23


  • Robin lijkt echt op haar moeder!
    Hoor je wel vaker dat het bij de tweede sneller gaat en dingen vergeten.

    Reactie door Marjolein op zondag 13 september 2009 om 17:51


  • Da’s echt sprekend Mama! Hier lijkt Julian ook sprekend op mij. Als ik naar mijn babyfoto’s kijk zie ik Julian daar ook in terug. Zo leuk!
    Vreselijk, dat tandendrama. Julian heeft ook weken rode wangen gehad en spuitluiers zonder dat die tanden doorkwamen. Ineens waren de spuitluiers over en 6 weken later had hij ineens twee ondertandjes en 2 weken later ineens een hoektand bovenaan, terwijl hij er toen ineens geen last van had.

    Reactie door MaMarjan op zondag 13 september 2009 om 12:49


  • Oja, maar dat ze sprekend op jou lijkt dat kun je zo zien! Desalniettemin, erg mooi die twee plaatjes zo naastelkaar :wub:

    Reactie door Mimi op zaterdag 12 september 2009 om 22:24


  • Wauw!!! Wat lijkt Robin op jou!! Schitterend om te zien!

    Hopelijk zijn de tandjes er snel 😉

    Reactie door Sissi op zaterdag 12 september 2009 om 19:16


  • Oh, dat herken ik wel. Bij oudste hield ik alles bij in schriften en was ik al bij schrift nummer 12 of zo. Nu bij jongste ben ik nog maar bij zes!

    Reactie door Toaske op zaterdag 12 september 2009 om 16:43


  • Ik ben nog stééds van mening dat jullie stiekum een kloon hebben gemaakt 😆

    Reactie door Hannah op zaterdag 12 september 2009 om 8:52


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter