mrt

17

 
Bedverhaaltje

Little change of plans: we hebben ’t oude bed tóch maar niet verkocht en ’t nieuwe bed vanmiddag wél alvast gekocht. Dat nieuwe bed was momenteel in de aanbieding en ’t peuterbedje bewaren we namelijk gewoon voor Robin (moet tzt wél ff ’n ander kleurtje worden). We gokken ’t er maar op dat zij rustiger slaapt en dat we daar niet af en toe bij hoeven liggen. Daarnaast is de babykamer (waar ze de eerst komende jaren nog wel zal liggen aangezien de andere kamers voorlopig nog wel bezet zijn) niet groot genoeg voor ’n éénpersoons bed.

Vanavond hebben we ’t nieuwe bed in elkaar gezet. Ik vind ’t écht hélemaal leuk! Maar tot nu toe verloopt de nacht nog niet helemaal vlekkeloos. Aanvankelijk begon ’t heel hoopvol. Jonne had overdag weer niet geslapen dus was zó moe dat hij vrij snel in slaap viel. Maar rond middernacht werd ie wakker. Ik gók dat hij, ondanks ’t rekje (maar dat zát niet helemaal goed) tóch uit bed was gevallen. Dus ík er naar toe maar hij wilde perse Erik bij ‘m hebben. Die was gelukkig nog wakker dus die heb ik ‘r maar ff bijgeroepen. Toen Erik met Jonne in z’n kamer op de bank zat, heb ik en passent nog ff ’n MÉGA SPIN (nee écht ’n grote! en dát zeg ik niet zo vaak!) van de muur geplukt. Die zal wel in één van de verpakkingsdozen van ’t bed heeft gezeten. ’t Is iig allemaal nog érg wennen en dat gaat blijkbaar niet vanzelf.

Net was ‘t weer ff spitsuur want zojuist kwam Jonne weer. En op dat zelfde moment kwam ‘r bij Robin, die in de wieg lag, weer ’n flinke mond terug en kreeg ze de hik! ***Zucht*** Nou goed, de rust is inmiddels wéér gekeerd. Moeders gaat nu ook snel ’n tukkie doen, voordat dochterlief weer ’s wakker wordt….

Nog ff ter illustratie: het lichtblauwe bedje waar je ‘m in ziet liggen is dus ’t oude bed En op de grote foto ligt Jonne in z’n nieuwe bed…ergens… je moet wel héél goed kijken! ;-)

5 reacties »

 • Jij was er vroeg bij vanochtend/vannacht. Jammer dat de nacht nog zo onrustig is verlopen, maar op de grond slapen is natuurlijk ook veel spannender als alwéér in een nieuw bed. ;)

  Reactie door Ruthy op woensdag 18 maart 2009 om 8:17


 • Wat een mooi bed heeft Jonne zeg!! :)
  Geef het de tijd en hij slaapt vanzelf als een prinsje. Grace slaapt sinds ze 2 jaar is ook in een peuterbed en de eerste 2 nachten waren killing maar nu slaapt ze er elke avond als een doornroosje. Ze komt er nu ook zelf uit en loopt dan naar onze kamer om te melden dat ze wakker is. Zo lief!!!

  Reactie door Wendy op dinsdag 17 maart 2009 om 13:30


 • Stoer bed heeft Jonne nu! Hopelijk is het peuterbedje strax wel wat voor Robin. Voorlopig hoeft ze daar nog niet in te liggen zo te zien op de foto linksonderin.

  Reactie door Marjolein op dinsdag 17 maart 2009 om 10:58


 • Nou, zo te lezen doe je er alles aan om Jonne lekker aan het slapen te krijgen. Het komt heus wel goed !!Nieuwe bed is inderdaad heel leuk .
  Leuke foto’s weer!

  Reactie door tan op dinsdag 17 maart 2009 om 9:41


 • Het gaat echt niet van een leien dakje he met dat slapen van Jonne. Jammer zeg, maar het zal toch wel ooit goed komen?

  Reactie door Toaske op dinsdag 17 maart 2009 om 7:30


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: