aug

30

 
Back home!

Jaaah, we zijn weer terug op ’t nest. Afgelopen nacht rond kwart voor 3 reden we onze straat binnen. Ernstig moe en blij dat de rit erop zat. Ik had eigenlijk willen overnachten maarja, we bleven maar doorrijden. We wilden iig Parijs voorbij en jah, dát ging niet zo soepel. 

Ik kan mij herinneren dat ik 2 jaar geleden al zei, dat ik nooit maar dan ook nooit meer via Parijs van of naar m’n bestemming wilde. Dom als wij zijn hebben wij ons door Beatrix op de terugweg (ons navigatisteem klinkt als onze vorstin) tóch weer over Parijs laten lijden. Jah lijden… want lijden wás ’t! File file en nóg ’s file! Denk dat we ‘r dik 2 uur over gedaan hebben, als ’t er geen 3 waren, om die ellende te ontvluchten. Ik weet nu waarom ze ’t de lichtstad noemen: één lange sliert van autoverlichting om de stad heen. Áls wij er ooit nog heen willen, gaan we óf met ’t vliegtuig óf met de TGV en ánders wil ik er alleen nog maar met ’n bocht van minstens 100 km omheen rijden.  

Ach en hotelletjes zát natuurlijk. Maar die zagen we vaak pas als we er al voorbij waren. Uiteindelijk wilden we dan bij de eerste de beste “Aire-met-overnachtingsmogelijkheid” stoppen maar toen bleek ’t hotel weer aan de overkant van de weg te zitten. Dat hield dan in, dat je met je héle handel én ’n slapend kind via ’n trap over de snelweg naar de overkant moet… dat zagen we niet zo zitten. En uiteindelijk waren we zó dichtbij dat ’t ook eigenlijk geen zin meer had om nog ergens te stoppen. Dus toen hebben we nog maar ’n paar extra koppen koffie genomen en zijn we maar doorgereden.

Maarreh, hoe de vakantie was? Ja lekker hoor. Op de 2 dagen na die qua weer iets minder waren, hebben we verder ’n paar heerlijke weken gehad. Lekker gezwommen, geluierd, gegeten en zélfs nog wat cultuurpunten gescoord door ’t bezoeken van wat stadjes in de omgeving.

Nou ja, geluierd… eigenlijk valt dát best wel mee. Je moet nl niet verwachten dat je met ’n 2-jarige lekker in de zon kan gaan liggen bakken. Bij ’t zwembad konden we niet echt relaxed op ons handdoekje liggen zonnen omdat één van ons constant achter Jonne aan moest rennen. Die is namelijk nog niet zo van ’t “lekker lui liggen in de zon” maar meer van ’t “hééé, welke kant zal ik nú weer ’s oprennen???” ;-) Dus jah, in dát opzicht was ’t ook wel weer ’n “actieve vakantie”. Maargoed, in ruil daarvoor hadden we ’s middags vaak onze siësta.

Ennieweej, ik zal binnenkort ’s ff wat foto’s plaatsen en naar aanleiding daarvan nog wat annekdote’s ophalen. Want ondanks dat ik vanochtend best nog wel even heb mogen uitslapen, is het verlangen naar mijn bed inmiddels toch wel héél erg groot.

15 reacties »

 • Oeps!!!
  Zie nu dat ik 2x een bericht hebt achtergelaten, ik ben ook in zo’n jubelstemming dat ik gewoon niet bij nadenk :angel:

  Reactie door Marjolein op maandag 1 september 2008 om 21:03


 • Welcome Back!!

  Suc6 met de vakantiewas wegwerken en andere vakantiespul!!

  Reactie door Marjolein op maandag 1 september 2008 om 21:01


 • welkom terug…en nu weer op de WII balance board de extra vakantiekilo’s eraf koppen….

  Reactie door maureen op maandag 1 september 2008 om 20:20


 • Zijn hier ooit met z’n tweetjes één keer dwars door Brussel gereden, dat was al horror, dus laat staan Parijs. Met mijn ouders met de caravan wel ooit gebeurd trouwens…was héél gezellig in de auto. Net als die keer dat we per ongeluk door het centrum van Milaan reden met de caravan. Horror zeg ik je!
  Lekker hè, weer thuis zijn? En vandaag 12 weken zie ik!!

  Reactie door Joeltje op maandag 1 september 2008 om 18:30


 • Hoeraaaaa, ze zijn weer thuis! *juicht* En Cassie is ook al 12 weken, dat gaat best hard he?
  Ik spreek je snel weer, gezellie… :w00t:

  Reactie door Cynthia op maandag 1 september 2008 om 8:05


 • Welkom terug. Leuk we hadden net twee dagen zomer. Leuk dat jullie dat nog even meepikken. Morgen begint de herfst weer. En hoe gaat het met jullie kleine baby in de buik….??
  Schiet alweer lekker op hé!?
  Ien

  Reactie door Ien op zondag 31 augustus 2008 om 23:18


 • Ha, back in town. Heftige terugreis dus. Hoe ging dat ene spreekwoord ook al weer over die steen? :whistle:

  Reactie door Toaske op zondag 31 augustus 2008 om 20:56


 • Welkom thuis! En ach, dat bakken in de zon is alleen maar vreselijk euh… ongezond :whistle:

  Reactie door Mimi op zondag 31 augustus 2008 om 20:49


 • Lekker dat jullie weer thuis zijn. Home sweet home, niet?! :lol:
  Wij gaan ook nooit door Parijs maar idd ook met een grote flinke bocht eromheen aangezien we er ook al een vast hebben gestaan!!

  En hoe gaat het verder met jou en jullie kleine ukkepukkie?

  :kissing:

  Reactie door Wendiez op zondag 31 augustus 2008 om 14:48


 • Welcome Heum!!! Rust maar lekker uit, na een vakantie moet je gewoon eigenlijk nog een keer vakantie om bij te komen!

  Reactie door Bedz op zondag 31 augustus 2008 om 13:30


 • Welcome Back!!
  Jullie hebben het mooie weer meegenomen.
  Suc6 met de vakantieboel opruimen!

  Reactie door Marjolein op zondag 31 augustus 2008 om 10:05


 • :biggrin: En je hebt zulk heerlijk weer meegenomen!!!!
  Ben erg benieuwd naar je fotoos… :kissing:

  Reactie door Hannah op zondag 31 augustus 2008 om 10:03


 • Welcome home en jullie hebben lekker weer meegenomen, dus dat is nog even lekker genieten, naast wassen draaien en post bekijken. Hier nog geen beeb hoor, heeft blijkbaar geen zin om een augustus kindje te worden :wink:

  Reactie door San op zondag 31 augustus 2008 om 9:50


 • tja nu is iedereen ongeveer weer terug he.. want maandag begint het harde leven weer.. Maar gelukkig hebben wij nog verse vakantie herinneringen… Hoop dat je een beetje bijgeslapen bent.. :sleeping:

  Reactie door tineke op zondag 31 augustus 2008 om 9:05


 • Welkom terug in het koude kikkerlandje waar jullie vandaag toch nog net even een warm dagje kunnen meepikken! Zo te lezen hebben jullie een heerlijke vakantie gehad! Ik ben benieuwd naar de rest van het verslag en de foto’s!

  Reactie door Marjan op zondag 31 augustus 2008 om 7:27


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: