feb

22

 
4 in beeld

Hier nog even ’n collage van Robin haar 4e verjaardag en de dagen daarna. Het was súpergezellig en volgens mij was dit haar éérste verjaardag die ze écht héél bewust heeft meegekregen. We mochten zelfs voor haar zingen, nou, ik kan je wél vertellen, de voorgaande 2 jaren mocht dat zéker NIET!!! 😉 Gruwelijk verwend is ze door alle lieve vrienden en familie die bij ons op bezoek kwamen.

Moeders had ’t die dag ’n klein beetje minder getroffen omdat ze héél intelligent het rooster van het fornuis oppakte, waar waar zojuist de pasta op had staan te koken. Gevolg: 2 dikke strepen (lees: blaren) op wijs- en middelvinger. Deze werden de héle dag gekoeld door het vasthouden van verschillende plastic ijsklontjes. Maar buiten dit alles hadden we ’n héérlijke dag.

En nu mag ze natuurlijk ook officieel naar school. Natuurlijk heeft ze al 5 dagen mogen wennen maar nú mag ’t ook écht! Ik ben nog stééds verbaasd over hoe het gaat. Ik had hele drama’s verwacht maar niets is minder waar! Ze vindt het gelukkig hártstikke leuk! En op haar éérste officiële schooldag mocht ze ook gelijk uitdelen! Moeders had flink haar best gedaan op de versierde popcakes! Bloed, zweet noch tranen werden gespaard! Hoe goed kan je ’t treffen? Kind blij, ouders blij, grote broer ook helemaal blij, iedereen bij!! 😉 Op naar ’n nieuw tijdperk!

Robin 4 klein

1 reactie »

  • Wow, jij bent een held: zelf popcakes gemaakt. Ik doe het je niet na.

    Reactie door Mrs. T. op vrijdag 22 februari 2013 om 16:32


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter