feb

3

 
Mijlpaaltje!!!

Morgen mag Robin voor ’t éérst wennen op de “grote school”! Ik vind ’t wel weer ’n mijlpaaltje!!! Mán wat hebben we hier naar uitgekeken! En niet omdat we haar niet thuis wilden hebben, in tégendeel!!! Maar hé, wij hebben niet altijd tijd (okay, óók niet altijd evenveel zín!) om met haar ’n spelletje te doen oid! Ik báál als ’n stékker dat zij niet meer naar het KDV kon en ’t moest doen met die 2 lullige halve dagen PSZ. Maarja, ’t mocht niet want ze is nou eenmaal volbloed Nederlandse en heeft dus geen taalachterstand.

En nú mag ze morgen dus voor ’t éérst gaan wennen op de grote school!!! Gaaf joh!!!
Het éne moment heeft ze er vréselijk veel zin in en kan ze niet wachten. Het andere moment blijft ze liever bij papa thuis (want jah, moeders werkt 4 dagen per week buitens huis dus die is ‘r minder vaak helaas!)
We zullen ’t morgen zien!!! Ik kijk ‘r érg naar uit!!! Foto’s volgen!!!

2 reacties »

 • Oh wat spannend zeg. Hoe is het gegaan?

  Reactie door Mrs. T. op maandag 4 februari 2013 om 23:01


 • Hoi hoi,

  Hoe ging het vandaag? Ze is er vast wel aan toe dus zij zal zich wel prima vermaakt hebben 😉

  Sara gaat gewoon de dag na haar verjaardag voor het eerst naar school, volgende week even kennismaken en ze is al gewend op bso.

  Greetz,
  masara

  Reactie door Masara op maandag 4 februari 2013 om 18:33


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter