aug

23

 
Uitdelen

Overigens was de dag al even begonnen voordat ik mijn voetje liet gipsen.

Zoonlief mocht vandaag namelijk, ter ere van zijn leeftijd van 6 jaar en vier dagen, uitdelen op school.
Wij kozen voor minimale inspanning en maximaal plezier! Oftewel: ijsjes!!

Ik had bij de juf ’n camera’tje achtergelaten, waardoor ze ’n paar foto’s kon maken. Goh, blijkbaar doen ze hier in groep 3 al geen feestmuts meer. Hmm, tja… jammer… Daarentegen mocht hij wél op de stoel staan en was er een groot versierd digi-bord! Tja… ook leuk… maar toch…

Overigens: toen we vanochtend bij het lokaal aankwamen, was daar niemand. Wat bleek? Op woensdagochtend hebben ze gym (oh en ook op maandagochtend maar dat ging afgelopen maandag op zo’n eerste dag natuurlijk even niet door). Wist ík veel! Had Jonne gisteren wel meegekregen hoor maar éven vergeten door te geven! 😉 En zo deed hij zijn eerste gymles mee in z’n gewone kleren. Gelukkig was hij niet de enige, z’n beste vriendje Sami was ’t ook ff vergeten door te geven 😉

1 reactie »

  • Gelukkig zetten ze hier dat soort berichtjes (gymen, naar de bieb, de kinders hebben … nodig) altijd op de website.
    Lekkere traktatie.

    Reactie door Mrs. T. op donderdag 23 augustus 2012 om 20:16


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter