jul

9

 
Oog om oog!

“Mam, mag Ben ook zo’n pleister? Hij denkt namelijk dat hij ook ’n lui oog heeft!” Nah… neuh… daar zijn ze me toch nét ff te duur voor, sorry! Dus loste Ben het zélf op met een gewone pleister en wat plakband. Echt plakken vond ie blijkbaar toch niet zo’n succes 😉 Maargoed, plakband van je wenkbrauw halen… nou goed, we zullen ’t straks zien 😉

Jonne heeft overigens van de week nieuwe pleisters gekregen. Bij de vorige pleisters had hij namelijk na ’t verwijderen iedere keer ’n dusdanige bloeduitstorting onder z’n oog alsof hij ‘r ’n flinke poeier op had gekregen. Geen idee hoe dat kwam maar waarschijnlijk alergisch voor de plakrand ofzo. Deze gaan ’n stuk beter.  dacht ik… want vanmiddag, toen de pleister er al best ’n paar uur af was, zag ik alsnog ‘n grote dikke rode rand rond z’n oog… dastochniegoed, volgens mij…

2 reacties »

  • Hele stoere mannen. Ik was ook allergisch voor de pleisters voor m’n luie oog. M’n moeder heeft toen een piratenlapje genaaid met een elastiek eraan (ik was een stoere meid dussuh kon best 😉

    Reactie door Ciska op vrijdag 13 juli 2012 om 13:01


  • Hahaha, partners in crime lijken het zo. En is er al resultaat te zien of is dat te snel?

    Reactie door Mrs. T. op maandag 9 juli 2012 om 20:51


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter