jun

3

 
Mijlpaaltje!

Overal om ons heen ontwikkelen zich fietsenrek-gebitjes. Ik voel bij Jonne ook wel eens maar to nu toe zat alles nog múúrvast! Maar toen hij vanmiddag bij het buitenspelen een hap van zijn appeltje nam, bleef daar toch ineens ’n ondertandje in hangen (so much voor gezond snoepen  :ermm: ).

Ik was van te voren héél benieuwd hoe zijn reactie zou zijn, als zijn tand los zou zitten / eruit zou gaan (op sommige punten is mijn grote stoere vent toch wel ’n klein peeuwertje ;-)) maar dat viel me héél erg mee, hij was ‘r eigenlijk bést heel relaxed over (Erik gebruikt zelfs de term “laconiek”, is dát geen giller uit zíjn mond? :biggrin: )

Even waren we bang dat we z’n tandje kwijt waren maar gelukkig zag papa ‘m voor de deur op de grond liggen, dus nu kan ‘ie fijn in de letterbak… ohnee, die hebben wij niet. Daar lagen vroeger bij ons thuis onze melktandjes in.

4 reacties »

 • Hier worden de melktandjes ook bewaard. In van die heuse potjes. 😉

  Reactie door Toaske op maandag 4 juni 2012 om 18:29


 • die gaan toch in het tandenbewaardoosje van Jonne? Leuk voor later 😉

  Reactie door 10-eke op maandag 4 juni 2012 om 11:40


 • Ben ik héél naief als ik niet wist dat honden ook hun gebit wisselden? 😉 Oh enneh, die letterbak: neuh, gaat ‘m niet worden 😉

  Reactie door Cat op maandag 4 juni 2012 om 9:25


 • nou, huphup, letterbak halen dus 😉
  Benco’s tandjes (die twee die we hebben gevonden) liggen hier in een borrelglaasje in de vitrinekast hahaha

  Reactie door Saskia op maandag 4 juni 2012 om 8:47


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter