okt

2

 
Indian summer

Herfst de; m -en derde jaargetijde, nl. van 23 september tot 21 december; najaar

Goed, ’t is oktober… hérfst dus… maar ’t weer is wármer dan dat ’t de héle zomer is geweest… men spreekt momenteel van ’n Indian Summer (of van opwarming van de aarde, dat kan ook) dus wat doe je dan? Dan ga je naar ’t strand! Maargoed, écht voorbereid waren we niet. We gingen pas laat in de middag en dachten, wie weet wordt ’t ’n btje pootje baden… dus laat ik ’n paar handdoeken meenemen om de voeten af  te drogen. Hoe naief! Het was mooier dan mooi, drukker dan druk en ’t water was héérlijk! 1 oktober 2011: de datum dat Robin voor ’t eerst de zee betrad. Gewéldig vond ze ’t. Allebei trouwens. Ze hadden samen de grootste lol. En bij gebrek aan zwemkleding, werd ’t lekker skinnydippen.

En omdat ’t vandaag nog steeds prachtig mooi weer was, gingen we nog ’n keer. Deze keer waren we qua zwemspullen, iets beter voorbereid, al gingen we wéér pas laat in de middag. Maar wederom was ’t genieten geblazen.

7 reacties »

 • Heerlijk toch, zo’n lange dag eindigen in de zee. Zéker met zulke temperaturen.

  Reactie door Mamaloena op vrijdag 7 oktober 2011 om 21:57


 • Lekker was het he!? Helaas had ik hier 2 zieken dus kwam ik niet verder dan een retourtje fietsen naar de makelaar om de formulieren van de open huizen route weg te brengen. Superleuke foto’s heb je gemaakt!!

  lfs ing

  Reactie door ing op woensdag 5 oktober 2011 om 14:16


 • Wat een leuke foto’s weer zeg.

  Reactie door Daisy op dinsdag 4 oktober 2011 om 11:58


 • Mooie foto’s en het was ook schitterend weer. Ik zie dat Jonne dezelfde onderbroek als Timo heeft. (ja die kleine man weigert nog rompers aan te hebben en ik vind het ook wel makkelijker aan doen, Vanavond bij uitkleden stond ik weer te stuntelen met romper bij gebrek aan onderbroek en hemdje)

  Reactie door Marjolein op maandag 3 oktober 2011 om 22:38


 • Prachtige foto’s! Tja, wij deden het met een stukje fietsen en een ijsje bij gebrek aan zee in de buurt.

  Reactie door Toaske op maandag 3 oktober 2011 om 19:00


 • Prachtige foto’s van eerst een onverwachte superdag en een 2de iets beter geplande superdag.

  Reactie door Alice op maandag 3 oktober 2011 om 7:38


 • Mooie foto’s van dit prachtige weekend. Met kerst gaan wij BBQ-en denk ik 🙂

  Reactie door Mark op zondag 2 oktober 2011 om 23:43


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter