jun

21

 
Jonne’s eerste schoolreisje

Zo stonden we vanochtend samen met diverse papa’s en mama’s bij school om ons kostbaarste bezit uit te zwaaien op weg naar (voor velen hun eerste) schoolreisje. De spanning was van de koppies af te lezen.
En bij de kinderen ook… 😉

Zeg buschauf, als er op de terugweg wordt geroepen “allemaal onder de banken!” dan geldt dat niet voor u, dat weet u toch wél hé?!

Om 16 uur konden we ons kroost weer bij school ophalen. Maar toen ik om 15.50 uur aankwam, stónd de bus er al dus ik heb níet kunnen controleren of de chauf idd boven de banken is gebleven. Daar ga ik maar gemakshalve vanuit aangezien iedereen weer ongedeerd naast de bus stond 😉 En daartussen trof ik zoonlief ietwat afgemat doch zeer voldaan aan. Het was ’n mooie dag! Volgend jaar weer?

Ohja, dat vergat ik dus helemaal te vermelden: de reis ging dit jaar naar Drievliet. En ’t was, voor zover ik begrepen heb, erg leuk. Al kwam er niet zo héél veel bij Jonne uit… hij is momenteel ziek, wellicht dat ’t er al in zat… hij was de dag ervoor al wat warm maar ik wilde hem z’n 1e schoolreisje niet ontnemen…

5 reacties »

 • Wat een spannende stap zeg zo’n allereerste schoolreisje…
  Hier dit jaar gelukkig nog geen schoolreisje…

  Maar leuk zeg naar Drievliet!
  En wat is het toch een mooi mannetje om te zien!!!

  Xx

  Reactie door Mye op dinsdag 5 juli 2011 om 22:15


 • Jonne heeft het zo te zien net zo leuk als Guusje gehad.
  Ik was trouwens ook net te laat, de bussen stonden er al.

  Reactie door Esther op woensdag 22 juni 2011 om 19:07


 • He hoi,

  Wat leuk dat ik weer flink moet bijlezen 😉
  Ik ben ook wel benieuwd waar ze naartoe zijn geweest en wat ze gedaan hebben,
  schattig hoor hand-in-hand lopen!

  Reactie door masara op woensdag 22 juni 2011 om 16:11


 • En krijgen we dan niet eens te lezen hoe hij het heeft gehad en waar hij naartoe is geweest? Tss… zó gemakkelijk kan je het er niet vanaf brengen hoor, mama… 😉

  Ik begon gelijk te lezen wat er ‘op de bus stond’, maar dat had jij zelf in de collage geschreven. Haha! 😎

  Reactie door Ruthy op woensdag 22 juni 2011 om 14:48


 • spannend zo’n schoolreisje. Hier doen ze het niet meer. En dat vind ik ook wel best eigenlijk.

  Reactie door Toaske op dinsdag 21 juni 2011 om 21:01


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter