jun

19

 
Vaderdag 2011

Vandaag was het vaderdag. En vader werd hier gruwelijk verwend met ‘n heuse “hangersleutel” van Jonne, ’n prachtige foto in ’n zelfversierd lijstje van Robin en ‘n, ik mág wel zeggen, géinig ontbijtje.

En omdat we tóch iets wilde doen met dit “gewéldige” weer *zucht* zijn we hier naartoe gegaan. De kids gingen vollédig uit hun dak en waren na ’n paar uurtjes compléét gevloerd. Tijd om weer naar huis te gaan dus.

Aan ’t eind van de middag kwamen opa en oma S nog even gezellig bij ons langs.

Van ’t eten kwam uiteindelijk niet zoveel meer. Jonne had zóveel gesnoept van de ‘vooraf hapjes’ (crackertjes met makreel, blokjes kaas, plakjes spaanse worst) dat hij zich enigszins overeten had. Misselijkheid en hoofdpijn overheerste en toen ik ‘m maar vroegtijdig naar bed bracht, kwam dat ‘r allemaal uit (keurig opgevangen in de prullenbak dus de schade bleef zéér beperkt ;-)) Het luchtte duidelijk wél op want de klachten waren daarna snél verdwenen. Moe was hij uiteraard nog wél dus die was in no time in diepe slaap. Ik neem aan dat hij morgen weer gewoon is opgeknapt… dinsdag gaat hij op schoolreisje en ’t zou wel héél zuur zijn als hij daar niet bij kan zijn. Maargoed, daar gaan we dus níet vanuit!

5 reacties »

 • Wat een geinig ontbijtje, beter dan een bak bami 😉

  Reactie door Esther op woensdag 22 juni 2011 om 19:10


 • Ziet er gezellig uit, dat ontbijtje leek me er een met een boodschap??
  Naaaa dat zal wel niet, dan was papa vast al op de hoogte 😉

  Reactie door masara op woensdag 22 juni 2011 om 16:14


 • Ik vind dat ontbijtje errug origineel hoor! Als het goed is nu op schoolreisje? Spannend! Hier zijn ze vorige week geweest. ben altijd weer blij als ze heelhuids die bus weer uitkomen 🙂

  Reactie door Annemarie op dinsdag 21 juni 2011 om 11:17


 • Dat ontbijtje ziet er wel heel erg geweldig uit!

  Reactie door Toaske op zondag 19 juni 2011 om 22:52


 • Dus toch maar weer naar de Jungle. Ach, dichtbij huis dus wel zo makkelijk. En als je daarna al snel de avon dvoor jezelf hebt (gelukkig knapte Jonne na het bestuderen van de prullenbak al snel weer op) is dat de hitte van het daar binnen zitten misschien toch nog wel waard 😉

  Reactie door Ruthy op zondag 19 juni 2011 om 22:46


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter