jul

28

 
Ik ben nu ook (nog nét) zo’n dertiger met ’n scooter!

Jaahaa, ik weet ’t, ik heb nog zóveel te schrijven waaronder ’n vakantie verslag. En nee, dat wordt me niet opgedrongen, ik wil ’t zelf, onder ’t mom: leuk voor later! Maar is ‘r voorals nog niet van gekomen. Moet blijkbaar nog érg acclimatiseren ofzo.

Maargoed, ff tussendoor: zie hier onze nieuwe aankoop:

Vijf jaar geleden heb ik ‘r korte tijd een échte Vespa gehad en, hoe mooi die ook was, het was een regelrechte miskoop. Tegenwoordig hebben ze voor ‘n leuk prijsje héle mooie Vespa-look-a-likes. En als aanstaand werkende-vrouw-in-het-centrum-van-de-stad leek me dit vervoersmiddel wel héél erg praktisch. Niet dat ik parkeerproblemen zal ondervinden, het is meer de weg er naartoe, die regelmatig verstopt zit. En met dit kekke dingetje kan je natuurlijk lekker overal tussendoor sjezen.

Bovendien is ’t hélemaal “hip-to-the-bone” hé, onder dertigers, zo’n scooter. Normaliter ben ik niet zo’n trendvolger maarreh, déze vond ik wel érg leuk. En aangezien ik nog nét in die categorie val, moest ik snel zijn! 😉

Zoals ’t ’n échte vrouw betaamt, had ik moeite met ’t kiezen van de kleur. Nou was ‘r niet zóveel keus: zwart, wit, grijs, lichtblauw, olijfgroen en rood. Mijn voorkeur ging in éérste instantie uit naar lichtblauw. Zie de laatste tijd allemaal van die babyblauwe auto’tjes rijden en die vind ik bést leuk. Maar in ’t écht was ’t geen blauw maar lila en dat zag ‘r wel héél erg plastic uit. Zelf zou ik nooit zo snel voor rood hebben gekozen maar Erik is van mening dat “alles op wielen met een italiaanse uitstraling, rood moet zijn”. Ohwell, ik vind ’t hélemaal prima.

Vanmorgen was ie klaar en hebben we ‘m opgehaald. Ik moest natuurlijk ook gelijk van uit ’t centrum van R’dam terug naar huis rijden. Mán was is dát leuk! Zeker met dit weer! ’t Is alleen wél even ’n uitzoekwerk waar je nou op de weg en wáár je op ’t fietspad mag/moet rijden. ’t Is namelijk geen snorfiets maar ’n heuse brommerscooter (ik heb ‘r dan ook zo’n hippe helm bij). Maargoed, dat zal wel ’n kwestie van wennen zijn.

9 reacties »

 • Oh die is mooi zeg en het ziet d’r inderdaad erg stoer uit!

  Reactie door Daisy op vrijdag 30 juli 2010 om 15:01


 • Gaaf ding zeg. Kan ie wel binnen staan, zowel thuis als op je werk? volgens mij heeft dit een hoog diefstalgehalte namelijk. 🙂

  Reactie door Toaske op donderdag 29 juli 2010 om 19:38


 • Hahaha..geweldig 🙂 Maar inderdaad, al die nieuwe regels met zo’n ding. Komt ook vast goed!

  Reactie door Annemarie op donderdag 29 juli 2010 om 12:23


 • Wat een leuk ding! Ik heb ook altijd tegen Eric gezegd: als Julian op school zit en ik hem niet meer naar Hoogeveen hoef te brengen als ik moet werken dan wil ik ook zo’n scooter! Dus over 2,5 jaar rijd ik ook op zo’n hippe scooter. Tegen die tijd ben ik ook zo’n dertiger;-)

  Reactie door MaMarjan op donderdag 29 juli 2010 om 8:33


 • Ha,ik gluur hier al een tijdje mee. Nu moet ik wel reageren,want ik vind “hip-to-the-bone” echt een fantastisch begrip.

  Reactie door Suus op donderdag 29 juli 2010 om 0:39


 • tsss, wat een pracht!

  Reactie door 10-eke op woensdag 28 juli 2010 om 23:00


 • Ziet er stoer uit!
  Ik zie je al helemaal rijden erop!
  Jij kan iig goed op je werk verschi.nen zometeen,

  Reactie door Marjolein op woensdag 28 juli 2010 om 21:57


 • Wat een gaaf ding! Echt helemaal super!
  (helaas ben ik net een half jaartje te jong, en dus zal ik eerst een rijbewijs moeten halen voor ik op zo’n ding mag rijden. Maar goed, ik ben dan ook nog geen dertiger. dat zal het wel zijn)

  Reactie door Ruthy op woensdag 28 juli 2010 om 21:19


 • HIj is écht cool!! Tassie voorop en snorren (oh nee, brommen) maar!!! Kleur is ook goed, maar vespa-blauw (niet te verwarren met giro-blauw) is natuurlijk ook erg leuk….

  Reactie door Jans op woensdag 28 juli 2010 om 20:46


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter