jan

26

 
Fulltime troubleshooter zoekt parttime baan!

***OPEN SOLLICITATIE***

Mag ik mij bij dezen aan je voorstellen? Ik ben een 39-jarige vrouw met een gedegen secretariële, management ondersteunende opleiding. Door de jaren heen heb ik behoorlijk in mijzelf geïnvesteerd door middel van het volgen van diverse opleidingen, cursussen en workshops, o.a. op de Media Academie in Hilversum. Hier volgde ik bijvoorbeeld de opleidingen Productie en Bureauredactie. Binnen deze branche heb ik diverse functies bekleed, variërend van (productie-/redactie)secretaresse tot assistent productieleidster.

Tot en met augustus 2008 ben ik werkzaam geweest bij een bedrijf, gespecialiseerd in narrowcasting, toen nog gevestigd in dáár waar ik woon. In juni van dat jaar kregen mijn collega’s en ik van de één op andere dag te horen dat bedrijf X in z’n geheel was overgenomen door bedrijf Y in Amsterdam en dat alle tijdelijke contracten (waaronder die van mij) niet werden verlengd. Daarna ben ik, voorafgaand aan mijn zwangerschapsverlof (dat begin februari 2009 inging), een half jaar als secretaresse in dienst geweest bij een bedrijf dat slangen van baggerschepen repareert. Dit was ’n tijdelijke functie. Nu ben ik weer op zoek naar een leuke baan in de regio 010 en ik hoop dat jij mij hiermee kunt /wil helpen.

Wat zoek ik? Een baan voor langere tijd met een afwisselende regelfunctie binnen een informele bedrijfscultuur. Daarnaast ben ik op zoek naar enthousiaste collega’s, die samen met mij met veel plezier willen knokken voor een mooi en goed product. Maar omdat ik mijn kinderen ook graag zélf wil zien opgroeien, en hun ontwikkelingen niet alleen via een oppas of het kinderdagverblijf wil meekrijgen, streef ik naar ’n functie voor 24 uur, verdeeld over 3 dagen. Dit ivm de kdv dagen van mijn kinderen. Op de overige dag (dagen) beschik ik over de mogelijkheden om eventueel te telewerken.

Wat heb ik te bieden? Een nuchtere, zelfstandige en vrolijke collega, die goed kan functioneren in een hectische werkomgeving. Ik regel graag zaken voor anderen, zodat zij ongestoord met hun eigen werk verder kunnen gaan. Naast diverse computerprogramma’s (waaronder nagenoeg het hele Office pakket) heb ik ruime ervaring met alle voorkomende secretariële en organisatorische taken. Daarnaast beschik ik over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en kan ik mij mondeling verstaanbaar maken in de talen Duits (goed), Frans en Spaans (redelijk).

Ik hoop dat de nieuwsgierigheid dúsdanig is gewekt dat ik in ieder geval word uitgenodigd voor een gesprek.  Ik heb inmiddels op verschillende plaatsen de nodige ervaring opgedaan. Dit maakt mij veelzijdig en flexibel. Bovendien is dit inherent aan de audiovisuele sector. Zoals je wellicht weet, is het in deze branche nagenoeg onmogelijk om een vast contract te bemachtigen. Al deze opgedane kennis zou ik nu dolgraag willen gebruiken in een baan voor langere tijd.

Ik kom mijn cv graag mondeling toelichten.

Met vriendelijke groet.

11 reacties »

 • Moet lukken toch?

  Reactie door Suus op woensdag 3 februari 2010 om 3:17


 • Alleen al om de brief zou je gelijk aangenomen zijn, maar ja..moet er wel een vakature zijn. Knap balen dat het zo tegen zit. Maar dat ben je straks allemaal weer vergeten als je de leukste baan ever hebt 🙂 Volhouden!

  Reactie door Annemarie op donderdag 28 januari 2010 om 11:54


 • De branche waarin je iets zoekt is een lastige… Mijn schoonzusje heeft net iets gevonden. Na heul lang zoeken. Zij doet dan wel meer richting redactie en het maken van bedrijfsfilms (heeft journalistiek gedaan), maar het was niet makkelijk om iets te krijgen. Misschien toch een beetje in een andere branche rondkijken? Helemaal in deze crisistijd misschien handig…

  Reactie door Mimi op woensdag 27 januari 2010 om 22:04


 • Staat hier niks voor je bij ?
  http://www.buzzer.nl/banen.php (de advertentietekst van de vacatures is net zo uitdagend als jouw brief, dus past er heel goed bij) of
  http://banen.bol.com/

  Maar het gaat je zeker lukken; ik heb vandaag ook gehoord dat ik aangenomen ben voor een baan waar ze me nog zelf voor gevraagd hebben ook ! (alleen wel voor 32 uur en daar twijfel ik nog over)

  Reactie door Xandra op woensdag 27 januari 2010 om 22:02


 • Cat wat een superbrief heb je geschreven, je enthousiasme en de wil spat er vanaf, Wie wil jou nu niet als collega hebben!! Heel heel veel succes!

  Reactie door San op dinsdag 26 januari 2010 om 22:36


 • Ik hoop dat je wat vind!

  Reactie door Daisy op dinsdag 26 januari 2010 om 18:55


 • Ziet er goed uit. Ik heb helaas geen baan voor je. Succes met solliciteren!

  Reactie door 10-eke op dinsdag 26 januari 2010 om 16:44


 • Ik moest gisteren nog aan e denken, toen ik me zat te bedenken dat ik zelf ook weer snel zal moeten gaan solliciteren. Maar je hebt dus nog steeds niet beet. Vervelend hoor, want het duurt nu toch best wel heel lang!
  Hopelijk vind je toch binnen niet al te lange tijd weer wat leuks in jullie omgeving. Want een poosje niet werken is soms best wel fijn, maar als het zo lang gaat duren word het toch best vervelend. Het geld moet toch ergens vandaan komen en de rekeningen en hypotheek moet toch ergens van betaald worden…

  Reactie door Ruthy op dinsdag 26 januari 2010 om 12:40


 • Ik zeg: Aangenomen, als ik je kon betalen voor 24 uur 😉
  Een secretaresse heb ik soms wel nodig als musicus.
  Tevens ben ik bang dat het dan véél te gezellig gaat worden en er niemand meer aan het werk is 😉

  Succes, en ik hoop dat je snel beet hebt!

  Reactie door Saskia op dinsdag 26 januari 2010 om 10:42


 • Erg goed geschreven idd… Ik hoop dat je snel wat leuks vind… (met de nadruk op leuk) Heel veel succes…

  Reactie door Maaika op dinsdag 26 januari 2010 om 8:46


 • Leuke brief! Succes, het zal vast en zeker een keer lukken.

  Reactie door Toaske op dinsdag 26 januari 2010 om 8:37


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter