jan

7

 
Nu Shuzzz

Robin heeft inmiddels haar éérste paar échte schoenen! Niet dat ze zelf al kan lopen hoor… nouja, ja eigenlijk wel, langs de box, langs de bank, gaat allemaal bést. Maar ik heb ze méér gekocht omdat ik nérgens ’n paar behoorlijke, warme (niet loop?) babyschoentjes of laarsjes voor haar kan vinden. Bij H&M hadden ze vorige maand van die gave nep-uggjes maarja, die waren natuurlijk in no time allemaal uitverkocht. En allerlei andere sloffen e.d. die ik voor haar heb gekocht, vallen zó van haar voeten. Heul irritant! En ze hééft ook wel al échte schoenen, boven op haar kast stáát me daar ’n arsenaal, ’t is nét Imelda Marcos (gekregen hoor van haar en van haar ;-)) maar die zijn allemaal nog véél te groot!

Dus gingen we maar aan de échte schoentjes! En das nog niet gemakkelijk met die kleine voetjes. Maat 19 heeft ze nu. Althans, ’t had misschien ook wel maat 18 mogen zijn maar die waren ‘r niet. Maar dit zit goed, je kan ze goed stevig aansnoeren én je kan de zolen goed “dubbelklappen” zoals altijd geadviseerd wordt bij eerste schoentjes. Ze moet nog wel een b’tje aan ’t hele concept schoen wennen 😉 Ennieweej, ik vind ze wel kjoet!

Nu shuz

Voorts heb ik voor Jonne ook ff ’n paar truien en t-shirts met lange mouwen gekocht. Die had namelijk ook niet zo héél veel passende winterkleding meer. Daar maak ik van de week nog wel ff ’n foto van.

8 reacties »

 • Wauw!! Dat zijn wel hele coole schoenen. Als ik die dingen zie vind ik het soms wel jammer dat ik 2 heertjes heb … zooooo schattig!

  groetjes Marian
  mamma van Thomas en Rens

  Reactie door Thomas op vrijdag 8 januari 2010 om 22:17


 • Die zijn gaaf! Toch vind ik het altijd een crime om goede en leuke schoentjes te vinden voor niet te belachelijk veel geld. En dan zeker in zo’n klein maatje. Maar jij bent goed geslaagd!

  Reactie door Ruthy op donderdag 7 januari 2010 om 21:04


 • Ik vind het echt leuke schoenen… én die foto… über cute!! Zo met Robin op de achtergrond… Toeval????

  Reactie door mamma van julz en isa op donderdag 7 januari 2010 om 11:19


 • dubbelklappen? Leg me dat even uit alsjeblieft? Ik spelde de slofjes vast met veiligheidspelden aan de achterkant en dan aan het broekje. Bleef echt zitten. Maar ja, dat is eeuwen geleden! :biggrin:

  Reactie door 10-eke op donderdag 7 januari 2010 om 11:01


 • Wat een super leuke schoentjes, wij hebben dat “probleem” nog niet, Sara doet nog geen poging te gaan staan, laat staan lopen, dus draagt zij gewoon stoffen slofjes (met anti slip haha)

  Fijn dat jullie goede en gezellige feestdagen hebben gehad, en nu weer back to reality & normal life

  Reactie door masara op donderdag 7 januari 2010 om 9:44


 • Wat een mooie schoenen! Dat ze er maar veel plezier van mag hebben!

  Reactie door Saskia op donderdag 7 januari 2010 om 9:07


 • Wat een stoere schoentjes.
  Ze kijkt iig blij op de achtergrond. Hopelijk is ze er nieit snel uitgegroeid!

  Reactie door Marjolein op donderdag 7 januari 2010 om 8:51


 • Wat een schattige schoentjes! En idd warme en stevige slofjes die aan de voeten blijven zitten zijn bijna niet te vinden. Ik was ook blij dat Julian kon lopen met 11 maanden en wij direct schoentjes voor hem mochten kopen voordag het echt koud werd.

  Reactie door MaMarjan op donderdag 7 januari 2010 om 7:19


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter