mrt

29

 
Weekendverslagje

Dit weekend zowaar géén kraamvisite. Eigenlijk zouden mijn tante en m’n nichtjes vandaag langskomen maar die hebben vanwege ziekte af moeten zeggen. Over 2 weken proberen we ’t nog ’n keer.

Gisteren hebben we Luca’s verjaardag gevierd. Erik z’n jongste één-ná jongste dochter wordt a.s. dinsdag 11 jaar. Hij was ‘r ’s ochtends al samen met Jonne naartoe gegaan (het werd bij de moeder van de kids gevierd). ’s Middags hebben mijn ouders Robin en mij opgepikt en zijn we ‘r ook heen gegaan. Eén ding is zeker: Luca is goed verwend!!! Daarnaast kreeg ik voor Robin ook nog ’n rompertje en ’n paar piepkleine sokjes.

Ik was niet bij ’t taartmoment maar zo te zien vond Jonne ’t erg interessant 😉 Ohja en zoals je ziet, heeft ie weer ’n roze t-shirt aan. ‘k Had vrijdagavond nog wat shirtjes voor ‘m gekocht waarónder ook het veel genoemde lichtroze poloshirtje. Staat ‘m hélemaal leuk al staat ’t natuurlijk nog mooier als ie van de zomer weer ’n btje ’n kleurtje heeft.

Ook voor m’n kleine meisje heb ik nog wat kleertjes gekocht. We hadden van Erik z’n collega’s nog ’n Prenatal bon gekregen. Ik had bij haar gezien dat Jélin zo’n leuk rood-wit geblokt bloesje had dus die heb ik ook maar gelijk aangeschaft. En ja, óók in ’t roze.

Omdat ’t wél nogal in prijs scheelde en volgens ’t cb niet eens zo zeer in kwaliteit, hebben we vanaf ’t begin gekozen voor de flesvoeding van ’t AH Huismerk. Dat gíng op zich heel goed maar na ’n paar weken kreeg ik toch sterk ’t idee dat ze maar honger bleef houden want vaak kwam ze na anderhalf à 2 uur alweer met smakgeluiden e.d. (speentjes spuugt ze nog erg snel uit)  Dus hebben we afgelopen week (na overleg met de huisarts) maar ’s een pak Extra gekocht. En aangezien AH geen Forte / Extra van ’t huismerk heeft, zijn we maar helemaal overgestapt op de Friso (uiteraard wél alles nr. 1 hè maar daar mag geen reclame voor worden gemaakt -> bélachelijk maargoed…) Dit heeft geresulteerd dat ze iig al 2 nachten heeft doorgeslapen en da’s natuurlijk erg prettig. Al weet ik ook dat “in het verleden behaalde resultaten géén garantie bieden voor de toekomst”. Ik merk wel steeds meer dat ze lekker aan ’t groeien is. Nog niet zo zeer in de lengte, broekmaat 56 is nog stééds WAY TO BIG 😉 Maar ze krijgt wel ’n lekker rond koppie en ook d’r armpjes en beentjes krijgen wat meer volume en zijn niet meer van die dunne stokjes met een velletje. Had ik de éérste week nog Prematuur luiers, inmiddels zijn ook de Newborn luiers vervangen voor maatje Mini. 

15 reacties »

 • Ik zag het rose blouse wel hangen, heel schattig maar niet gekocht. Deze kleur is te flets voor Famke, omdat ze zo licht is. Je was benieuwd naar welk maat ze nu heeft, de meeste dingen draagt ze nu in 62 en soms 68, maar dat is vaak nog een beetje groot. Ik had natuurlijk nog best veel van Guusje, maar toch koop ik heel veel nieuw voor Famke, omdat ik het niet vind staan of niet meer leuk vind. Geen straf hoor nieuwe kleertje kopen. 😉

  Reactie door Esjuh© op zaterdag 4 april 2009 om 7:39


 • Hey,
  ik ben pas ook op de roze kledingtoer gegaan.
  Vind het bij jongetjes ook érg lief staan.
  Aangezien ik hier geen meisje in huis heb, loopt m’n zoontje in het roze…
  Alleen trui, t-shirt of bloesje dan he;-)
  Verder hou ik hem gewoon jongen..

  Reactie door mama van bastian en christian op woensdag 1 april 2009 om 12:45


 • Hee, nog gefeliciteerd met Luca. Leuke foto’s weer. Robin gaat als een speer zie ik wel. Leuk hoor. Gaat ze dat jurkje van ons misschien toch nog passen…….ooit haha!!

  Reactie door Marjan op dinsdag 31 maart 2009 om 9:01


 • Leuk, zo’n weekendje zonder verplichtingen en allemaal gezelligheid.
  Het shirtje staat Jonne best goed hoor. En ach, roze is echt niet alleen voor meisjes.

  Reactie door Ruthy op maandag 30 maart 2009 om 18:39


 • Ik dacht vanmorgen al, wat heeft Cat toch al lang niet meer gelogd. Maar je hebt gewoon heel leuke dingen gedaan. Fijn zeg, dat je zo’n verjaardag gewoon bij de ex van Eric kunt vieren. Daar kunnen veel mensen nog van leren denk ik.

  Reactie door Toaske op maandag 30 maart 2009 om 18:24


 • Gefeliciteerd met Luca.

  Gaat helemaal goedkomen met Jonne. Pink rules 😉

  maatje 56….sjoh…das nog wel heel inimini hoor.

  Reactie door maureen op maandag 30 maart 2009 om 16:53


 • Je doet het erom hé……!!! Jonne ook al in het roze.
  Ien

  Reactie door Ien op maandag 30 maart 2009 om 16:00


 • ook wel is lekker toch..even geen visite?
  Leuke foto’s weer en jahaa..roze 😉 Leuk joh!

  Reactie door Annemarie op maandag 30 maart 2009 om 13:52


 • ja, ik val in herhaling maar WAT een leuke foto’s! die foto met die haarband is echt heel tof.

  Reactie door tan op maandag 30 maart 2009 om 13:12


 • Je kan het ook aan haar zien hoor, dat ze wat voller word.

  En roze staat Jonne (ook) supergoed!

  Reactie door Ri op maandag 30 maart 2009 om 11:51


 • Dat roze staat Jonne zeker goed!
  Blij dat het goed gaat met de andere voeding van Robin!
  En dan natuurlijk ook nog van harte gefeliciteerd met Luca!

  Reactie door Wendy© op maandag 30 maart 2009 om 9:08


 • Roze staat haar ook prachtig zeg! En die haarband is überschattig! Dat ga ik dan weer van jou “afkijken” 😀

  Heerlijk toch een weekend geen kraamvisite? Gefeliciteerd nog met Luca.

  En over de overstap naar extra; moederinstinct blijkt toch het beste, haha. Inderdaad achterlijk dat er voor stap 1 geen reclame gemaakt mag worden! De overheid bemoeit zich werkelijk overal mee. Ik zou uit dwarsigheid juist expres geen borstvoeding willen geven!

  Reactie door Sissi op maandag 30 maart 2009 om 9:01


 • ach wat schattig met die haarband. En nog gefeliciteerd met Luca.
  Ik zou ook nog steeds een keertje langs komen he! Ik zal even een datum uitzoeken. Heb het weekend ook met een zieke gezeten jammer genoeg… En we nemen liever geen virusjes mee naar jullie. (al was het waarschijnlijk geen virus maar bedorven siroop wat ze bji een ander gedronken heeft)

  Reactie door tineke op maandag 30 maart 2009 om 7:40


 • Wat een gezellig verjaardagslogje en wat een leuke foto’s!
  En wat je zegt: Roze staat bij Jonne ook goed!
  Robin is inderdaad wat boller aan het worden, het heeft wel wat!

  Reactie door Marjolein op maandag 30 maart 2009 om 7:23


 • Robin begint echt steeds meer op jou te lijken, vooral op die foto waar ze in het schommelstoeltje zit zie je heel goed die gelijkenis! Dat is idd een leuk bloesje! Roze staat haar (en Jonne ook!) heel goed.

  Reactie door MaMarjan op maandag 30 maart 2009 om 5:29


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter