mrt

25

 
Waarom in hémelsnaam ’n groter bed?

Ik geloof dat ik de indruk heb gewekt dat ’t toch regelmátig ’n drama is qua slapen met Jonne maar eigenlijk valt dat de laatste tijd héél erg mee (alleen, wannéér ’t gebeurt, vermeld ik dat hier, vandaar dat ’t zo váák lijkt). Het naar bed brengen gaat goed, we liggen nog héél ff bij ‘m, lezen nog ’n boekje of zingen nog ’n liedje (óf allebei) en na ’n tijdje “moet mama cq papa ff plassen en als hij lief gaat slapen, komen we zó nog ff bij ‘m kijken!”  Werkt meestal héél goed, hihi. En afgezien van ’t feit dat hij ook hier weer z’n hele bed door dweilt, slaapt ie als ’n róósje! Het bedrekje is nog stééds géén overbodige luxe.

We zijn er erg blij mee, ook omdat we ’t er gewoon leuk uit vinden zien. Maar qua afmeting had hij dit 1-persoonsbed echt nog niet gehoeven. Zeker nu ik ‘m voor de 3e achtereen volgende nacht in de breedte heb zien liggen 😉 Ohwell…

12 reacties »

 • Hihi! Dat is een groot bed voor zo’n klein jongetje! Zelfs overdwars past precies. Maar klem liggen tussen muur en rekje ligt natuurlijk ook veel lekkerder dan zoals het hoort met nog ruim een meter ruimte onder je voeten.

  Reactie door Ruthy op zaterdag 28 maart 2009 om 17:32


 • Haha die Jonne die wil gewoon een vierkant bed waar je heen en weer kan liggen, helaas worden die niet gemaakt en zijn er ook geen hoeslakens voor te krijgen, maar het zou voor hem een uitkomst zijn.!

  Reactie door San op donderdag 26 maart 2009 om 21:54


 • Hahaha hij bedenkt wel elke keer weer een nieuw ligstandje 🙂

  Reactie door Prinsesje op donderdag 26 maart 2009 om 19:37


 • Hahaha! Hóe brééd is dat bed in vredesnaam?! Offe is Jonne nog maar en heel kort knulletje? Het is hoe dan ook héél erg schattig enne totdat hij eh 18 is (offe een vriendinnetje krijgt 😉 )hoeft hij mooi geen ander bed meer!

  Reactie door Caroline op donderdag 26 maart 2009 om 16:13


 • Het is iig een gaaf bed om in te slapen en daar gaat het om.
  Hij slaapt er iig lekker in.
  Geweldige foto.

  Reactie door Marjolein op woensdag 25 maart 2009 om 22:11


 • Sterre en Sim vinden het heel erg fijn om met hun hoofd zover mogelijk tegen de bedrand aan te slapen. Geeft ze ws een veilig gevoel? Zou best kunnen dat Jonne het zo ook knusser vindt in zijn nieuwe bed 🙂

  Reactie door Mimi op woensdag 25 maart 2009 om 16:46


 • Och, dan heb je maar vast een groter bed, toch 😉

  Dát plukje achterop z’n hoofd! Echt zo’n net-uit-bed-plukje, die er op zondagochtend – kijkend naar tekenfilms – maakt dat je nóg verliefder op je zoontje wordt. (kan ik me zo voorstellen haha)

  Reactie door Sissi op woensdag 25 maart 2009 om 10:25


 • Mark van mij lag ook altijd alle kanten op. Terwijl Manon nog steeds nét zo ligt als hoe we ze erin hebben gelegd, en volgens mij tot s’morgens toe, want als ze soms nog slaapt tref ik ze nog keurig onder dr bekbedje aan!
  Ach..als ze maar slapen 🙂

  Reactie door Annemarie op woensdag 25 maart 2009 om 10:25


 • Als ‘ie maar slaapt, maakt niet uit hoe, haha!
  Wel spannend hoe je hem ’s morgens in bed aantreft.. op z’n kop.. binnnenstebuiten…achterstevoren…

  Reactie door Saskia op woensdag 25 maart 2009 om 10:21


 • Ja inderdaad..waarom in hemelsnaam een groter bed?? ha, ha.
  Het levert natuurlijk wel leuke foto’s op.

  Reactie door tan op woensdag 25 maart 2009 om 9:24


 • Gelukkig maar het weer wat beter gaat met het slapen. Enne zijn nieuwe bed levert in ieder geval mooie plaatjes op!

  Reactie door Claudia op woensdag 25 maart 2009 om 8:58


 • Hihi, een boekenplank met een opstaand randje is genoeg zo te zien. Scheelt (nu nog een hoop ruimte, maar als ‘ie 18 is niet meer denk ik…

  Reactie door Jans op woensdag 25 maart 2009 om 8:27


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter