mrt

8

 
Twits van afgelopen week

Ik doe ’t niet meer… al die Twits op de site… het werd té veel en té lang… vind ’t wel grappig dat ze ‘r nog opstaan van tijdens de bevalling maar vanaf nu wil ik ’t niet meer. Ze staan nog wel in de kolom hiernaast maar niet meer per week verzameld in ’n logje. <- ook niet meer!

5 reacties »

 • Ik vond dat dan ook niet je meest boeiende ‘logjes’ 😉 hahahaha!
  Overigens dat verhaal over beveiligen enzo? Kan dat dan? En wie lezen er dan mee? Enne kunnen er dan nu bij mij ook mensen meelzen zonder dat ik het weet of zijn de enigen die meelzen de ‘followers’? (ik kreeg wel een mail dat die en die is now following….Maar die staan níet bij mn followers?(ja ik denk ik vraag het de expert maar)

  Reactie door Caroline op maandag 9 maart 2009 om 11:43


 • iK SNAP AL HELEMAAL NIKS VAN DAT GETWITTER (oeps) dus wat jij wilt hahaha

  Reactie door Annemarie op maandag 9 maart 2009 om 10:29


 • Ik heb ook alles weggehaald… en een slotje erop… kan nu ongegeneerd over mensen twitteren die niet meekunnen lezen (lees: schoonmonster) niet dat ik het dagelijks ga doen maar afentoe m’n frustratie uiten =)

  Reactie door Maaika op maandag 9 maart 2009 om 10:10


 • Haha, nou dan begin ik er ook maar niet aan. Als buitenstaander snap je af en toe ook helemaal niet waar het over gaat, zulke korte zinnen enzo…….
  Dan denk ik waar gaat het in vredesnaam over! He, gelukkig dacht al dat ik achterbleef of ouderwets aan het worden was ofzo hihi

  Reactie door Marjan op maandag 9 maart 2009 om 9:26


 • Ik heb de twits helemaal van mijn site afgehaald. Alleen via Twitter kan je me nog volgen en na goedkeuring.

  Reactie door Marjolein op maandag 9 maart 2009 om 8:14


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter