mrt

2

 
Weekendje kraamvisite the story

Uiteraard waren de opa’s en oma’s wel al geweest, evenals de zussen, zwager en ’t nichtje van Erik. Maar verder was er nog niet zoveel kraamvisite geweest. Op zich niet zo erg hoor, ’t was (okay: IS) hier nog best wel druk qua verbouwingen enzo. Maargoed, dit weekend kwam dan eindelijk de eerste visite.

Zaterdag kwamen buurvrouw Maja, buurmeisje Sam én Cynthia & Juul  langs. Dat was súpergezellig. Jonne en Juul hadden elkaar al héél lang niet gezien en hadden elkaar dúidelijk gemist. Het was gelijk weer als vanouds: elkaars speelgoed afpakken maar elkaar ook kapot knuffelen! 😉 De kraamvisite had ook cadeautjes meegenomen. Van de buuf kregen we ’n mooie stapeltoren en van Cynthia & Juul een bon van de HEMA. Die zelfde dag kregen we bij de post een kaartje van vrienden van m’n ouders met nóg ’n bon van de HEMA dus ik kan m’n lol weer op daar! Hartstikke bedankt daarvoor!!!

Zondag hadden we weer volle bak. Toen kwamen zij en zij langs. Ook dát was weer erg leuk. De kids hebben héérlijk met elkaar gespeeld terwijl de papa’s en de mama’s lekker bij hebben zitten beppen, foto’s hebben gemaakt en elkaar ’t Twitteren hebben uitgelegd. Erg grappig om te zien is dat Famke alweer zo’n béér van ’n griet is, in vergelijking met Robin. 

Daarnaast kregen we ook van hén weer práchtige kraamcadeaus. Lieve Esjuh en Marjan + fam: jullie ook nogmaals hártstikke bedankt voor de té schattige kleertjes!

En inmiddels is ons meisje, op een paar uur na, ongemerkt alweer 2 weken oud. Dan te bedenken dat ik déze week eigenlijk zou worden ingeleid. Ik kan alleen maar méérdere keren per dag denken “wat ben ik dólblij dat ze ‘r al is en wat kan en wil ik NOOIT meer zonder dit meisje!”

Zo, laat ik nu maar weer ’s n flesje voor d’r gaan maken!

8 reacties »

 • gezellig hoor! En wat een onwijs schattig ruitjes-jurkje is dat.
  Leuk hoor, zoveel visite die langs komt.

  Reactie door Ruthy op dinsdag 3 maart 2009 om 20:36


 • Oh dat jurkje is so cute!!!

  Reactie door Toaske op maandag 2 maart 2009 om 20:05


 • heerlijk dat getut ! Volhouden hoor en ik kom er nu dus achter dat ik een stukje aan jou gericht in mijn reactie bij Es op d’r log heb gezet… LOL * 1.000…

  Mag jij gaan puzzelen….

  Reactie door Jis op maandag 2 maart 2009 om 19:36


 • Zo te lezen heb je een heel leuk weekend gehad , leuke foto’s allemaal. Enne.. de HEMA mag wel wat extra meer baby spullen gaan inkopen he.

  Reactie door tan op maandag 2 maart 2009 om 13:50


 • Tijd vliegt…2 weken alweer. wat zal ze nog inimini zijn.

  Reactie door maureen op maandag 2 maart 2009 om 13:35


 • Famke is ook alweer 4 maanden, de tijd gaat zo hard. Ze mag al met een fruithapje beginnen, maar dat doen we pas bij 6 maanden. Het was gezellig. Ik krijg nog af en toe kraamvisite en sommige moeten nog steeds komen, ach moet kunnen.

  Reactie door Esjuh© op maandag 2 maart 2009 om 13:02


 • Ik was altijd blij als ik het meeste in de kraamweek gehad had. Daarna sta je er als mama toch merendeel alleen voor en dan met vier kinders zat ik er niet echt meer op te wachten hoor. Lijkt me inderdaad heel apart als je èèrder bevalt! Heb ik nou weer nog nooit meegemaakt hahaha.
  Maar wat een schattige roze kleertjes heb je gekregen zeg.

  Reactie door Annemarie op maandag 2 maart 2009 om 12:58


 • Wat een schattige kleertjes heb je gekregen! Hier kwam de kraamvisite ook pas later op gang, waarschijnlijk omdat de kerstvakantie er ook tussen zat.
  Wat gaat het hard he? Ik heb ook het idee dat de weken om vliegen sinds Julian er is. Hij is morgen alweer 10 weken!

  Reactie door MaMarjan op maandag 2 maart 2009 om 12:13


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter