mrt

2

 
Met z’n drietjes…

Vandaag was de éérste dag dat ik alleen thuis was met de kids. Nou ja… gedeeltelijk dan. Erik moest weer aan ’t werk maar m’n ouders kwamen vanmiddag langs. En even later kwamen ook Erik z’n ouders, dus ’t was alsnóg ’n huis vol 😉 Wel gezellig hoor! Al ben ik nu wel behoorlijk gaar. Maar misschien heeft dát meer te maken met ’t feit dat ik steeds vaker opblijf voor de nachtvoedingen en Jonne thuis iig overdag niet meer wil slapen. Tja, en dan kan ik zélf ook geen tukkie meer doen hé.

Morgen en overmorgen mag Jonne weer 2 daagjes uitrazen op ’t KDV. En da’s héérlijk voor ‘m. Met ’n b’tje mazzel is ’t mooi weer en dan kunnen ze ook nog lekker buitenspelen. Nah, da’s helemaal te gék! Ik zit nl nog bést wel veel binnen met de kids, mede omdat bijvóórbeeld de banden van de kinderwagen nog moeten worden opgepompt en ‘r zit zo’n lullig ventieltje aan. Maar vanmiddag is m’n moeder wel lekker ’n stuk met ‘m gaan lopen. Alhoewel, lekker… ze was naar de kinderboerderij en dat was, naar wat ik gehoord heb, géén onverdeeld succes! De geiten en de schapen zijn daar erg enthousiast, zéker als je brood bij je hebt, en dat is wellicht ’n btje té voor zo’n klein mannetje. Als ik m’n moeder mag geloven, was hij erg bang.

Morgen krijg ik ook weer kraamvisite. Vriendinnetje Maartje komt langs, deze keer zónder papa Jasper of dochter Merel. Maartje is zélf ook hoogzwanger en kan niet wáchten totdat kindlief geboren is. En ik snap haar maar ál te goed! Dus morgenmiddag mag ze, náást Robin bewonderen, ff lekker komen zeuren, hihi.

Ik zit ff naar m’n site te kijken… binnenkort ook maar ’s de kopfoto gaan aanpassen… 😉 Nah, alles op z’n tijd hoor, kan nog wel ff duren!

5 reacties »

  • Toch fijn dat je niet helemaal de hele dag alleen was met de kids. Maar gelukkig kan Jonne nu naar het KDV, heb je alle tijd voor je kleine meid.
    Ik vond het ook nooit leuk als die beesten op mij af kwamen in de kinderboerderij, maar toch wilde ik er wel steeds naar toe.

    Reactie door Marjolein op dinsdag 3 maart 2009 om 11:31


  • ..En zo vliegt een week voorbij….

    Reactie door Saskia op dinsdag 3 maart 2009 om 9:48


  • Famke slaapt al vanaf 3 weken door. Nu gaat ze om 8 uur naar bed tot de volgende morgen 8 uur. Dus ik kom wel aan mijn rust. Alleen Guusje komt snachts vaak naast mij liggen, maar dan slapen wel meteen weer door.

    Reactie door Esjuh© op dinsdag 3 maart 2009 om 9:00


  • Hier kunnen ook geen tukkies gedaan worden overdag. De eerste 2 weken was Eric hier ook nog thuis dus dan deed hij de laatste voeding wel zodat ik lekker naar bed kon. Maar die eerste week dat Eric weer aan het werk was moest ik het zelf doen. Was wel even zwaar. Nou ja de week erna sliep Julian al door van 11-7 uur dus kwam ik alsnog wel aan mijn slaap 🙂
    Wel lekker dat Jonne nu naar het kdv is, kun je dan even lekker uitrusten!
    Fijne dag vandaag!

    Reactie door MaMarjan op dinsdag 3 maart 2009 om 8:53


  • En als zo’n geit dan enthousiast op je af komt stiefelen. Ik begrijp Jonnen volkomen. Fijne dag vandaag!

    Reactie door Toaske op dinsdag 3 maart 2009 om 7:34


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter