feb

4

 
En ná ’n kl*te dag vólgt uiteraard…

…een zo mogelijk nog kloterigere nacht… my goodness! Ik heb geloof ik tot ’n uurtje of 2, 3 geslapen, toen werd ik wakker en wist van ellénde niet meer hoe ik moest zitten of staan, laatstáán liggen! Heb zo’n b’tje 3 x onder de warme douche gestaan en ’n half potje rode tijgerbalsem op mn rug gesmeerd maar ook dát helpt op ’n gegeven moment écht niet meer. Elke rilling, elke diepe zucht, elke kleine (of grote) beweging van dochterlief (dont worry, ik hou, ondanks alles, nog stééds zíelsveel van d’r hoor!!!) deed me door de grónd zakken. En nog stééds ben ik als de dóód dat ik ’n hoestbui krijg! Je moet me dan zien zitten op m’n handen en knieën op bed, met m’n hoofd hélemaal naar beneden… op ‘n andere manier trék ik ’t gewoon niet! 

Dús vanmorgen maar weer ’s met de huisarts gebeld en gezegd dat ik ’t écht niet langer trek en dat ik me ook níet laat wegsturen met een paar paracetamolletjes. Hij heeft weer overleg gepleegd met één van de gyns in ’t ziekenhuis en díe heeft me nu weer Diclofenac voorgeschreven. Ook dáár staat weer dat je ’t niet mag innemen als je zwanger bent maar van zo’n 2e lijns man mág je toch weer aannemen dat je weet wat je voorschrijft!

Voorts heb ik ook net ’s ff met ’n fysiotherapeutenpraktijk gebeld, in de hoop dat zíj wat voor me kunnen betekenen. Ik moet wel zeggen dat ik dáár m’n twijfels bij heb want zodra je ‘r alleen al naar wijst, zit ik tegen ’t plafond!!! Nou goed, we zullen zien. Mocht er vandaag iemand uitvallen, dan kan ik daar vandáág nog langs, ánders morgen.

En zó tobben we nog lekker ff ’n eindje door 🙁

UPDATE: het electrische kussentje helpt redelijk goed, zolang ik ‘r maar tegenaan blijf zitten of op blijf liggen (dat dát kan, liggen, is al ’n overwinning op zich!) Morgen om 13:30 uur naar de fysio. We’ll see!

11 reacties »

 • Na 20 min. de olie te laten intrekken kan je lekker in bad en alles afpoedelen. De werkzamen stoffen zijn dan opgenomen.
  Veel succes.
  Daniël van der Pluym.

  Reactie door Daniël van der Pluym op zondag 9 mei 2010 om 14:59


 • Hoi ! hoe was het bij de fysio?? hopelijk heeft hij of zij je een beetje van de pijn kunnen verlossen.

  Reactie door Tan op donderdag 5 februari 2009 om 15:11


 • Nou sterkte en een kusj op de zere plek…En Diclofinac ….HEERLIJK !! Heb ik gehad na mijn keizersnede…

  Maar dat de laatste loodjes zo zwaar moeten wegen is idd niet leuk !!!

  Reactie door Peetjes op donderdag 5 februari 2009 om 12:10


 • Arme Cat!! hiervandaan een virtuele backrub (hééél zachtjes uiteraard) Zou toch nog eens vragen of je niet stiekum toch een gebroken/gekneusde rib hebt. Is heel wel mogelijk van het hoesten. Al word je van dat weten niet veel wijzer wan ze kunnen er helaas toch niet veel aan doen, en is verschrikkelijk weet ik uit ervaring. Paracetamol is in dat geval inderdaad wel het enige, ook omdat het spierverslappend werkt, en je daardoor ontspannener bent. Dicofenac is smerig spul! Snap niet dat ze je dat geven… Afijn, veel sterkte en ik denk aan je (al helpt dat ook niet veel 🙁

  Reactie door Jans op donderdag 5 februari 2009 om 9:41


 • Jeetje Cat wat een ellende. Ik hoop echt voor je dat deze medicijnen nu echt gaan werken en dat het over is met die ellendige hoest. STERKTE!!!!!!!!!!!!!!!

  Reactie door Claudia op woensdag 4 februari 2009 om 18:58


 • Hoi Cat, wat onwijs balen dat het zo waardeloos blijft gaan! Ik hoop dat de fysio morgen iets voor je kan doen, maar wellicht heb je ook nog baat bij iets anders, namelijk spierolie van Daniel van der Pluym: http://www.aromedicare.nl/ProductDetail.aspx?gid=G1&cid=C1&pid=540. Het stinkt enorm naar eucalyptus, maar het helpt mij altijd erg goed tegen spierpijn. Enige nadeel (naast het stinken) is dat het volgens mij niet bij alle drogisten te krijgen is. Ik koop het zelf altijd in de natuurwinkel, maar misschien dat de Tuinen ofzo het ook wel heeft.

  Heel veel succes in ieder geval! En als je zegt ‘ja leuk al die tips, maar láát maar!’ ook geen probleem hoor. Kost tenslotte ook allemaal weer energie.

  Reactie door Maike op woensdag 4 februari 2009 om 17:37


 • Shit zeg wat balen. Ik hoop en duim voor jou dat het snel beter zal gaan!

  Reactie door Toaske op woensdag 4 februari 2009 om 13:37


 • Hey, ik ken ook nog een fysio gespecialiseerd in zwangerschappen! Wel in Rotterdam…maar dan breng je zoon lief maar bij ons 🙂
  Misschien idee….die heeft van beiden verstand. Sterkte!!!

  Reactie door maartje op woensdag 4 februari 2009 om 13:26


 • Meid meid meid wat een pech. Ik leef behoorlijk met je mee aangezien het hier ook niet lekker gaat. Onze meid hoest en snotterd weer lekker (Lang leve de psz) en ik doe gezellig met haar mee. Alleen het hoesten doet zo’n pijn op mijn borst. Daar komt bij dat ik ook niet meer lekker te been ben en van het kortste blokje om ever (Naar de supermarkt en letterlijk om de hoek) kapot ben. Niet alleen moe maar ik verga van de pijn in mijn bekken en mijn buik is gelijk zo hard als steen. Mijn advies was gelijk rust, rust en nog eens rust en zo min mogelijk stukken wandelen. Al zijn ze nog zo kort. Simpel wordt je er van en dochterlief zit vandaag bij opa en oma en hier zit een hoogzwangere volgepropt met hormonen en schuldgevoelens dat ik haast niet voor de liefste mooie meid kan zorgen. Gelukkig mag ik maandag weer terug naar de vk om over de bevalling te praten die mss nu eerder gepland zal worden. Duim je voor me?!?!?! Sterkte meid!!!

  Knuffels,
  Wen

  Reactie door Wendy op woensdag 4 februari 2009 om 12:17


 • Nu maar hopen dat die diclofenac een beetje verlichting geeft! Sterkte!

  Reactie door Marjan op woensdag 4 februari 2009 om 11:51


 • Sterkte Cat!
  Misschien Osteopaat proberen?
  daar heb ik veel baat bij gehad!
  (en nee, da’s ook niet fijn op dat moment, maar even later wel!)

  Reactie door Saskia op woensdag 4 februari 2009 om 11:49


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter