dec

18

 
Sjokolatjuhsmonster

Dag Sjokolaatjuh, daahaag daahaag daahaag, daahaag, Attepiet…
Dag Sjokolaatjuh, daahaag daahaag daahaag, daahaag, Attepiet!

Jah héél leuk hoor… maar misschien níet om half 6 ’s ochtends…

Jonne is ook gék op Sjokolaatjusmelk. Warm, koud, maakt niet uit, állemaal lekker. En ook op de sjokolaatjus uit de adventskalender die ik heb gekocht… dat is dus één sjokolaatjuh per dag en reken maar dat we ‘r écht geen één overslaan. Dáár zorgt hij wel voor. Op zich is ’t de bedoeling dat je het sjokolaatjuh neemt wat achter het cijfer zit dat correspondeert met de datum van die dag… maarja, als je tóch niet kan lezen, dan heb je daar niet zoveel boodschap aan. Ik probéér ’t écht wel volgens die regels te doen hoor maar toen hij van de week zag, dat er bóven ’t vakje dat hij open mocht maken, een VÉÉÉÉÉÉÉL groter sjokolaatjuh zat, toen was de keuze snel gemaakt… en ’t heeft écht geen zin om te zeggen “nee, Jonne, die is voor de 24e!” want nogmaals: als je tóch niet kan lezen, dán heb je daar gewoon niet zoveel boodschap aan… dussss… (@Nathalie: nee, da’s waar, als je wél kan lezen, waarschijnlijk ook niet 😉 )

5 reacties »

  • Hahah! Wel erg schattig maar op dat tijdstip kan ik daar ook niet zo om lachen.
    Wat een slimmerik die Jonne. Eerst de grote en dan pas de kleine chocolaatjes. Dat lezen en álles volgens de regels’komt over een paar jaar wel.

    Reactie door Fee-Luna;s mama op zaterdag 20 december 2008 om 18:02


  • Hier vinden ze de chocolade niet te (vr)eten uit de adventkalender. En ik geef ze groot gelijk, ik vind het ook vieze chocolade. Geef mij en ons maar milka…
    Ien

    Reactie door Ien op donderdag 18 december 2008 om 21:25


  • Hahaha, ik geef hem groot gelijk! Smakelijk Jonne.

    Reactie door Toaske op donderdag 18 december 2008 om 20:55


  • Vincent kan zelf niet bij de kalender, dus die moeten wij gewoon voor hem pakken. Maar het gebeurt wel regelmatig dat ie ’s morgens uit z’n bed komt en dan zegt: mag ik sjokola, die heb ik vandaag nog niet gehad…
    Of hij probeert het ’s avonds bij Eric, papa ik heb vandaag nog geen shokola gehad, terwijl hij er dan echt wel 1 op heeft! Wij houden ons daarom dus wel aan de nummertjes!

    Reactie door Marjan op donderdag 18 december 2008 om 8:08


  • hahahahaha Hier komt ze elke keer met de kalender aanzetten en zegt”Mama, nu mag ik er 1-tje want ik ben heeeeel lief geweest”….( Uitleg: De kalender staat naast het beloningsbord …Ook met vakjes )

    Reactie door Peetjes op donderdag 18 december 2008 om 8:02


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter