dec

10

 
Vierkante buik

Nou goed, voor de liefhebber dan, wat plaatjes van mijn vierkante buik. Tja, hij is wat plat van voren (en breed opzij ja… bij mij kan je idd niet zeggen dat je van áchter niet kan zien dat ik zwanger ben… ohwell, I don’t care, ik bén toch ook zwanger!!!). Was bij Jonne trouwens ook, die platte voorkant. Maar ik heb wel ’t idee dat ie nú dikker is dat ik nu dikker ben dan de vorige keer. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik mezelf wel ’n tikkie verwen met allerlei lekkere dingen hoor. Daar krijg ik later natuurlijk spijt van maar nu denk ik jah ehm, de groeten, ik ga gewoon genieten! 😉

Verder zie je Jonne met één van z’n Sinterklaascadeautjes, ’n heuse IKEA treinset. Ik had ‘m eigenlijk nog ingepakt gelaten omdat ie al zoveel had maar vanavond móest en zou hij open van ‘m. Achja, waarom ook niet. Ik kan zó uitkijken naar ’t moment dat hij naar die andere slaapkamer gaat, omdat ‘r dan ook e.e.a. van z’n speelgoed naar boven kan. Daar heeft ie dan ook véél meer de ruimte voor dit soort treinbanen enzo.

Morgen moet ik weer ’s langs bij de verloskundige. Ja nee, de verloskundige, niet de gyn. Omdat ’t destijds zó abrubt ophield daar, vonden ze ’t toch wel leuk als ik nog ’n x langs zou komen. En ik ook omdat ’t hele leuke meiden zijn daar. Ze doen wel de nacontrole hoor maar toch. Morgen komen ook m’n ouders hier weer heen. Dan nemen ze ook alle kleding van Jonne mee, die ‘m inmiddels te klein is. Gewassen en wel zodat ik ’t zó op Marktplaats ofzo kan zetten. Mijn moeder had ’t eerder al op ’n kledingbeurs willen verkopen maar vreemd genoeg liep dat niet echt lekker.

12 reacties »

 • Ach, als je zwangerbent heb je een goed excuus om dikker te worden en of dat nu vooruit, achteruit of opzij gaat: zo’n buik blijft een mooie en bijzondere buik omdat er een kindje in zit.
  Leuke trein! Maar ik kanme voorstellen dat je blij bent als er wat speelgoed uit de huiskamer verdwijnt. Dan hoef je niet elke avond weer op te ruimen. Alhoewel…. een slaapkamer ligt natuurlijk ook zo vol.

  Reactie door Fee-Luna;s mama op zaterdag 13 december 2008 om 7:47


 • bijzonder apart zo’n vierkante buik *gniffelt*

  hoe was het bij de verloskundige ?

  Reactie door Jis op vrijdag 12 december 2008 om 18:34


 • Woehaa, bij ons heeft er ook dagen zo’n treinset door de kamer gelegen. Alleen wel meer en van een duurder merk. Niet van de Sint, welvan Eva’s 2 oudere broers. Die de trein vervolgens herontdekten. Mooi gezicht 2 jochies en één meisje op hun knieën kijkend naar de treintjes…….zucht……..

  Reactie door Kees op donderdag 11 december 2008 om 22:03


 • Mooie buik zul je bedoelen!!

  Reactie door Aagje op donderdag 11 december 2008 om 22:02


 • Een vierkante buik! Whahaha, wat voor kindje moet dan dan toch zijn hihi! Nee, alle gekheid op een stokje; vierkant of niet; t wordt vast een prachtkind! Je ziet er goed uit. (alleen dat verwennen he, daar ga je zó’n spijt van krijgen!)

  Reactie door Caroline op donderdag 11 december 2008 om 13:40


 • Uiteindelijk gaat het om de inhoud van die buik, maar ik vind em prachtig.
  6 maanden levend kind in jou, zo wonderlijk!

  Reactie door maureen op donderdag 11 december 2008 om 10:06


 • Goed zo eindelijk een buikfoto!!! :tongue: :tongue: Hij ziet er mooi uit hoor. En jij ook stralend ookal voel je je verkouden, ziek, zonder stem etc. Je kunt het niet aan je zien, want je straalt zwangerheid uit!!!!
  En heerlijk toch, lekker verwennen. Wat dat betreft ben je ook in fijne maanden zwanger he!! Pepernoten, chocolala (zoals Karlijn het zegt) Heerlijk hoor!!

  Mieke

  Reactie door Annemieke op donderdag 11 december 2008 om 9:46


 • Je buik is prachtig en het is een echte “meisjesbuik”! Die kilo’s komen na de zwangerschap wel weer toch! Nu lekker gaan genieten en we hebben de tijd ook niet echt mee, eerst die pepernoten, marsepein en chocoladeletters, nu gaan we alweer naar de kerstkransjes e.d.! Gelukkig zit mijn maag nu echt in de verdrukking en kan ik maar hele kleine beetjes eten en ook niet al te zoet ivm maagzuur, dus valt het bij mij al met al wel mee 😉
  Leuk dat je nog even naar de verloskundige mag. Hier ben ik nu echt overgedragen en ik hoor van hun helemaal niets tot ik hun straks ga bellen voor de nacontrole’s na de bevalling. Valt ook wel een beetje tegen dus.

  Reactie door Marjan op donderdag 11 december 2008 om 9:29


 • Mooie buik! Die trein hier ook favoriet!

  Reactie door Esjuh© op donderdag 11 december 2008 om 9:09


 • Wat een prachtige fotocollage heb je gemaakt. Leuk dat Jonne met z’n sintkado zit te spelen en jij hebt een prachtige buik.

  Fijne donderdag!

  Reactie door Marjolein op donderdag 11 december 2008 om 8:18


 • geweldig is ie, die trein!
  hier ook een favoriet ding wat met grote regelmaat uit de kast getrokken wordt. we hebben er zo’n aanvulsetje bij en Gijs maakt ondertussen de meest vreemde sporen. Erg leuk!
  Jij zegt altijd dat je je bij Gijs voor kan stellen hoe Jonne over een jaar is, maar ik zie de laatste tijd steeds vaker een klein Gijsje terug in Jonne!

  Enne, bedankt voor het herinneren aan die balkenende droom :blink: :ermm:

  Reactie door Linda op woensdag 10 december 2008 om 23:38


 • Ik vind het een prachtige buik! En ook het kereltje dat daar met dat treintje speelt is erg cute! Welterusten.

  Reactie door Toaske op woensdag 10 december 2008 om 23:22


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter