dec

4

 
Sint op ’t KDV

Vanmiddag had Jonne Sinterklaasfeest op ’t KDV. Erik en ik vonden ’t maar ’n rommelige bedoening maar volgens mij vond Jonne ’t wel erg leuk. Hij was nergens bang voor, stond lekker te dansen en wilde wél met ’n Piet maar níet met de Sint op de foto. Maar dat had ‘r waarschijnlijk mee te maken, dat dat aan ’t eind van ’t feestje was en dat ’t nog al láng duurde. Zoonlief begon zowaar tóch wel ’n tikkie moe te worden. Op zich niet zo gek… hij had namelijk sinds kwart voor 7 ’s ochtends niet meer geslapen en thuis de héle dag Sinterklaasliedjes lopen zingen. Héél schattig hoor maar ik had ’t toch ook bést prettig gevonden, als ie ’n tukkie van ’n paar uur had gedaan.

3 reacties »

  • Oei, die was helemaal into Sinterklaas. haha! Wel schattig om te lezen maar als je zelf ook best een uurtje slaap nodig hebt is het erg vervelend dat Jonne juist op zo’n drukke dag niet wil slapen/kan slapen van de zenuwen.

    Reactie door Fee-Luna;s mama op vrijdag 5 december 2008 om 9:22


  • Nou, dan zal hij nu wel lekker liggen te slapen en morgen pas tegen een uur of half negen wakker worden. Toch?

    Reactie door Toaske op donderdag 4 december 2008 om 23:18


  • grappig, mijn log van vanmiddag staat nog steeds niet op mijn hyves…..en die van jou wel…. :wassat:

    Reactie door Peetjes op donderdag 4 december 2008 om 22:52


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter