dec

3

 
Elfendertig modus

Het helemaal nix doen is vandaag aardig gelukt. Tenzij je slapen ook ’n bezigheid vindt ūüėČ Vanmorgen heeft Erik Jonne naar ’t KDV gebracht. Ik ben daarna gelijk m’n bed weer ingedoken en heb toch z√©ker tot ’n uur of half 3 liggen slapen, hooguit ’n paar x wakker geworden om naar het toilet te gaan. Vanmiddag even¬† Hollands Glorie¬†gered met haar getwitter ūüėČ en om half 4 ben ik maar ’s lekker in¬†‘n¬†heet¬†bad gedoken om ‘r vervolgens ’n half uur later ietwat verschrompeld¬†weer uit te komen. Toen heb ik me maar ’s langzaam richting ’t KDV begeven om zoonlief weer op te halen. Alles h√©√©rlijk op z’n elf-en-dertigst.

Bij thuiskomst van vriendlief en kids (en dus ook de auto) ben ik nog maar ff naar de Appie gereden om wat krachtvoer te halen. Met al die verkouden koppen van ons leek mij spinazie met aardappelen en ’n tartaartje wel ’n goed plan. Voor mij helaas geen tartaartje want zwanger h√©. En om¬†dat ding¬†nou helemaal¬†tot schoenzool¬†te bakken… nee¬†laat d√°n maar zitten!¬†Maar ik had nog ’n paar h√©√©rlijke scampi’s. Op zich erg lekker maar gezien mijn hoofd met snot, proefde ik¬†er, behalve de struktuur¬†helaas weinig van. Jonne liet¬†zich de spinazie en ’t tartaartje overigens w√©l¬†h√©√©rlijk smaken,¬†die heeft zitten eten als ’n bootwerker!

Daarna ben ik maar weer ff naar ’t winkelcentrum gegaan om ’n kappertje te scoren. Jah, gek genoeg is die bij ons op woensdagavond open. Wist ik ook niet maar hoorde ik vorige week¬†toen ik daar met Jonne was.

En verder? En verder heb ik eigenlijk niet zoveel. Ik duik zo w√©√©r m’n bed in want ik blijf duf en gaar… √©n snotverkouden. Komt wel goed hoor. Morgen nog maar ’s ff met gedichten gaan stoeien voor onze pakjesavondmiddag zondag. Ohja en morgenmiddag heeft Jonne Sinterklaasfeest op ’t KDV. Ben h√©√©l erg nieuwsgierig hoe dat zal gaan en wat hij ervan zal vinden (niet vergeten:¬†fototoestel meenemen!!!). Hij loopt nu iig al de h√©le dag Sinterklaasliedjes te zingen. Maar de Pietenpet die ik gratis¬†bij de¬†Hans Textiel¬†kreeg wil hij, zoals verwacht, niet op (overigens¬†dezelfde soort¬†pet die de prinsesjes¬†blijkbaar w√©l op willen… zullen¬†Max en¬†Lex daar ook komen? ;-)). Wie weet wil hij w√©l z’n op ’t KDV “zelfgemaakte” Sint-mijter op.¬†Achteraf trouwens z√≥ dom dat ik geen cd met Sintliedjes heb gekocht maar heb inmiddels e.e.a. gedownload. Die¬†zijn dan maar alvast voor volgend jaar ūüėČ

5 reacties »

 • Spinazie met scampies? Da’s een michellinster waardig!

  Reactie door Toaske op donderdag 4 december 2008 om 18:21


 • Lastig, die kleine jongetjes die niet willen slapen! Hier wil Vincent al lang niet meer, dus heb deze hele zwangerschap nog geen middagdutje kunnen doen! Ik hoop dat je vanmiddag alsnog wat slaap hebt kunnen pakken en dat jullie vanmiddag toch konden genieten van een gezellige sintviering!
  Krijgen we nog een fotootje met je nieuwe kapsel te zien?

  Reactie door Marjan op donderdag 4 december 2008 om 17:54


 • Hier ook een en al gesnotter maar wel heerlijk dat je lekker ff hebt bijgetukt, had je blijkbaar toch nodig. Heel veel plezier zo bij het sinterklaasfeestje van Jonne!

  Reactie door San op donderdag 4 december 2008 om 12:51


 • Vreselijk he, al dat gesnotter, niks proeven, pijnlijke wangen en kaken. Ik ben er nu ook wel klaar mee maar helaas werkt het kuurtje nog niet echt.
  Heerlijk hoor, zo’n dagje rustig aan doen. Hopelijk helpt het bij jou goed en ben je snel weer van je gesnotter af.

  Reactie door Fee-Luna;s mama op donderdag 4 december 2008 om 12:11


 • …standje elfendertig. Goh dat doe ik nu al m√°√°nden. Grootste vrees; hoe weer om te schakelen naar standje ’tandje bij'(ik waarschuw je maar vast!) Enne; gat ver: van scampi’s enkel en alleen maar de structuur proeven lijk me ronduit sm√©rig! Is je haar nu weer wat vrolijker??? Ze zeggen van wel he; dat een meisje je je ‘schoonheid’kost. Ik had bij beiden desondanks geweldig haar (vanaf de tweede helft pas trouwens daarvoor was alles ellende…) en moet juist nu, met het verlaten van de laatste zwangerschapshormonen afscheid nemen van mn weelderige bos en toezien hoe er complete pruiken in mn borstel blijven hangen!

  Reactie door Caroline op donderdag 4 december 2008 om 10:11


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter