dec

2

 
Binnen!

Vandaag heb ik, nadat ik Jonne naar ’t KDV heb gebracht, de laatste Sintkopen gedaan, ben ik nog even bij vriendinnetjes Cynthia en Juul geweest en heb ik ’t sluimerkastje opgehaald. Ook het speelkleed is inmiddels in mijn bezit en ze zijn beiden nog léuker dan ik had verwacht!!! Nu ben ik wel hélemaal kapot! Ik sluit niet uit dat ik tegelijkertijd met Jonne m’n bedje induik!

Update: yeah wishfull thinking… dat gebeurt dus nooit hé… niet dat Jonne me wakker houdt hoor, die ligt al ’n paar uur lekker te slapen… maar dan wil ik zélf ook gewoon weer ’s ff bijkletsen met wat vriendjes en vriendinnetjes… tja, en de tijd tikt wel door… nah, morgen zit Jonne weer op ’t KDV en ben ik voornemens om nix maar dan ook écht HELEMAAL NIX te gaan doen! Héérlijk, kan daar nu al héél erg naar uitkijken! 😉

6 reacties »

  • Haha ik hoop dat je idd vandaag lekker nix aan het doen bent en geniet van een mama-vrije-dag! :cheerful:

    Reactie door San op woensdag 3 december 2008 om 14:08


  • En? Lukt het een beetje om te niksen? Ik neem me ook weleens voor om helemaal niks te gaan doen, maar puntje bij paaltje sta ik dan toch weer te strijken of de plee te boenen ofzo. Nou veel plezier he zo in je uppie

    Reactie door Marjan op woensdag 3 december 2008 om 12:59


  • Ja dat ken ik. ik ben ziek en zeg nu al 2, misschien wel 3 uur, tegen mezelf dat ik zou moeten gaan liggen in bed. Maar al die logjes en verhalen he… die wachten er gewoon op om gelezen te worden.

    Reactie door Fee-Luna;s mama op woensdag 3 december 2008 om 12:15


  • Teveel doen op 1 dag wil niet meer hè? Helemaal als je dan ook nog een snotverkouden bent! Rust lekker uit vandaag!
    Ik ben zelf niet verkouden, maar Vincent had een buikgriepje aan mij doorgegeven, waardoor ik door de buikpijn gewoon niet kon liggen laat staan slapen. Het gaat gelukkig alweer wat beter en ik heb afgelopen nacht redelijk geslapen. Misschien ga ik vanmiddag ook nog even plat!

    Reactie door Marjan op woensdag 3 december 2008 om 7:43


  • Gezellig dat je ook ff bij Cynthia en Juul bent langs geweest. 2 vliegen in 1 klap!

    Ik denk dat je nu zeker wel in bed ligt. Ik ga zometeen ook al lekker richting bedje en alvast gaan genieten van mijn vrije dag morgen.

    Reactie door Marjolein op dinsdag 2 december 2008 om 21:21


  • Ik heb vandaag ook even heel wat op marktplaats gezet …kleding,fietsjes,borstkolf enz….Opgeruimd staat netjes en wat etra centjes in deze druke tijd is nooit weg..

    P.s: door jou linkje naar je advertentie op marktlaats kon iedereen je telefoonnummer lezen…was dat wel de bedoeling????

    Reactie door Peetjes op dinsdag 2 december 2008 om 20:40


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter