jun

30

 
Parkpop

Gisteren zijn we, op Romana na (nanananana), met z’n allen naar Parkpop geweest. Of dat leuk was?

Nou ja, ehm, er was goeie muziek, ’t was práchtig weer, leuke mensen (Cynthia, Toine en Juul waren ‘r, en hun toekomstige buren heb ik nu ook ontmoet. Dus wat dát betreft was ’t zéker leuk!

Maarja, met ’n klein jochie wat eigenlijk ’t liefst ’t héle veld wil rondrennen (en geef ‘m ’s ongelijk) is dat tóch niet zo handig. Ik werd ‘r hélemaal íebel van! Het was rázend druk (nog wel dat je gewoon lekker kon zitten hoor, maar toch) dus ik was als de dood dat ik ‘m daar kwijt zou raken. Erik is wel ’n paar x ’n stuk met ‘m gaan lopen hoor en Sach en Luca lette ook héél goed op ‘m maar in dát opzicht vond ik ’t toch niet zo’n héel groot succes.

Bijgaand de foto’s van Cynthia en onderaan nog wat foto’s van mij.


 
 

5 reacties »

 • De foto’s zien er wel erg leuk en gezellig uit, maar ik kan me voorstellen dat het voor jullie toch niet echt relaxed genieten was met zo’n kleintje om je heen. Ik zou precies hetzelfde hebben met Guusje. Op zo’n moment denk je: was hij/zij maar wat ouder. Maar over het algemeen vind ik dat ze veel te snel groot worden.

  Reactie door Marjan op dinsdag 1 juli 2008 om 10:39


 • Wat een leuke boel moet dit zijn geweest!!!
  Wel altijd gezellig met die muziek.

  Reactie door Marjolein op maandag 30 juni 2008 om 22:31


 • relaxxxed…..

  Reactie door maureen op maandag 30 juni 2008 om 19:55


 • We waren in mei in Amsterdam met de dametjes. Pffft, afzien hoor. Die drukte en ze zijn het zo niet gewend! Ik was ook blij toen we weer ‘veilig’ met z’n alleen thuis waren. Renske is nog gewoon te jong om dit soort dingen al zonder gedoe mee te kunnen doen.

  Reactie door Toaske op maandag 30 juni 2008 om 19:43


 • Leuk, maar wel verwarrend kwa onderschriften. :dizzy:
  En nu snap je meteen waarom wij Eva niet meenemen naar Bevrijdingspop….. :w00t:

  Reactie door Kees op maandag 30 juni 2008 om 15:17


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter