jun

26

 
MAXTTimum bullshit!

Ondanks een duidelijk verzoek aan bazin L om mij niet pas op ’t laatste moment te laten weten of ik nou morgen moest komen werken, werd het tóch pas weer rond kwart voor 5 dat ze me belde. Hoe verrássend! Dat is dus L ten voeten uit. Volgens haar hadden ze er ’s middags nog uitgebreid over vergaderd (uhuh sure! hoe ingewikkeld ís de kwestie? niet, volgens mij) maar ze bleven tóch bij hun besluit dat ik op het gestelde aanbod in moest gaan óf gewoon maar weer moest komen werken.

Da’s goed zei ik. Naast mijn vakantiedagen die ik al gepland heb in de laatste 2 weken van augustus, heb ik nog 2,9 dagen staan (wánt ooit ’n uurtje later begonnen vanwege artsenbezoek). Daarvan neem ik er morgen één op en dan kun je mij vanaf a.s. dinsdag in Amsterdam verwachten (’s maandags is mijn vrije dag).

Hmm, dáár had ze blijkbaar niet op gerekend maar meer keuze was er niet, ook niet voor háár. Het was duidelijk dat ze ervan baalde dat ik niet op het aanbod inging. Ja zeg, ik lijk wel gék! Maar ondanks dat ik haar nog even heb voorgerekend, hoeveel geld ik dan zou mislopen, was het in háár ogen écht een héél redelijk aanbod. Op de vraag of zíj zélf ooit serieus op het desbetreffende aanbod zou zijn ingegaan, gaf ze een ontwijkend antwoord. Jah, logisch!

Ik vroeg haar ook of ze collega S. al had gesproken. En op die vraag beweerde ze gláshard dat S. wél op het “genereuze aanbod” was ingegaan. Dit was werkelijk de limit want ik heb S. vandaag méérdere keren gesproken en ik wéét gewoon uit eerste hand, dat dat níet zo is. Hoe schijnheilig kan je zijn, baas?

In het gesprek heeft ze herhaaldelijk aangegeven dat het zowel voor hén als voor mij niet leuk was, dat het nu zo loopt. Nah, voor hén meer niet dan voor mij hoor! Zij dachten mij met een genereus gebaar af te schepen met een sigaar uit eigen doos maar daar heb ik dus even ’n vette streep doorheen getrokken! Nu moeten ze gewoon de volle mep betalen… ja maar dát was hun bedoeling niet! Maar dát is dus niet mijn probleem! Om met L haar eigen (gejatte) woorden te spreken:

Vette pech voor de kabouters!

Mochten er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen, dan zal je dit geheid hier terug kunnen lezen. En na dinsdag lees je uiteraard hoe de dag verlopen is.

UPDEET: En niemand die zegt “Zeg Cat, Kabauters is met ou, muts!!!” hahahahaha!

13 reacties »

 • Gisteren terug van vakantie en vandaag, tussen de tuinklussen door, lees ik je verhaal. Phoe, wat een gedoe zeg! Echt onbegrijpelijk dat dat zomaar kan, en dat ze nog steeds vinden dat ze je een genereus aanbod doen.
  Wel heel goed van je dat je aan al die dingen denkt, zoals vakantiedagen die op eigen kosten gaan en extra belasting en dergelijke. Niet iedereen zou daar zomaar aan denken. (ik iig niet!)

  Succes morgen met werken, en nog veel plezier vandaag met je vrije dag. Het weer werkt super mee!

  Reactie door Fee-Luna's mama op maandag 30 juni 2008 om 15:04


 • “En niemand die zegt “Zeg Cat, Kabauters is met ou, muts!!!” hahahahaha!”
  Omdat het een quote was dacht ik dat het zo moest 😎
  Als je uiteindelijk alles hebt geregeld zoals jij het wilt (en niet zoals zij het willen) dan kun je trouwens gewoon doorgaan in de geest van de conference waar deze quote vandaan komt:
  “1-0 voor de grote mens!”

  Reactie door Toine op maandag 30 juni 2008 om 7:54


 • Ajjj…. Dat wordt niet zo’n leuke tijd!!! Sterkte meid!!

  Reactie door Wendiez op zondag 29 juni 2008 om 16:05


 • Heel goed van je dat je er niet op in bent gegaan en dat je voor jezelf bent opgekomen. Ze kunnen je altijd overrompelen met mooie voorstellen die achteraf helemaal niks voorstellen.
  Hou de eer aan jezelf, het zal er niet leuker op worden de komende maanden, succes en sterkte 😉

  Reactie door Esther op zondag 29 juni 2008 om 11:26


 • Ja, die ‘ au’……..k’ had m wel gezien ja, wist ik veel dat dat per ongeluk was…….Wahahaha! Enne rustig aan; misschien niet geheel verkeerd opgemerkt van Toaske en Jis, al snap ik best dat je je boosheid even kwijt wilt……

  Reactie door Caroline op zaterdag 28 juni 2008 om 22:34


 • Jemig Miena, wat een verhaal en wat een afleggers zeg. Maar goed dat je er niet in ben getrapt. Het is net wat je zegt, het lijkt allemaal zo leuk maar als je even goed nadenken schiet je er gewoon een hoop geld bij in. Wel even slikken denk ik om dinsdag helemaal naar Amsterdam te rijden maarja, dat moet dan maar even. Hard de radio en en lekker meezingen helpt misschien. Dan even heel iets anders: Een reactie op jouw reactie op guusje’s log: Hoe heet dat ex-vriendje dan die ook bij Boskalis heeft gewerkt? Haha, ik ben nu wel heel nieuwsgierig. Je hebt gelijk dat we door heel het land zitten, zelfs door heel de wereld maar ik ken een hoop namen dus je weet nooit. Dus kom maar op met die naam…..
  Nog een fijn weekend he!

  Reactie door Marjan op zaterdag 28 juni 2008 om 19:31


 • Een gezonde vechtlust heb je wel!
  Dat lees ik graag. Go get ‘em tiger!

  Reactie door Toine op vrijdag 27 juni 2008 om 22:57


 • Pffffffffff dat zullen niet erg leuke weken gaan worden denk ik, succes en sterkte en ik hoop ook dat je snel een andere leuke baan zal vinden.

  Reactie door San op vrijdag 27 juni 2008 om 20:54


 • Pfffff….. ik zou er óók móe van worden!!! :getlost:

  Reactie door Hannah op vrijdag 27 juni 2008 om 14:01


 • Nu gaan die weken dat je nog wel moet werken, heel errug gezellig worden, ben ik bang! Veel sterkte gewenst en ik hoop dat je snel iets anders vind.

  Reactie door Marjan op vrijdag 27 juni 2008 om 9:13


 • Jeetje, ook ik heb alle logjes even gelezen en ook ik deel de mening van Toaske eigenlijk.
  En uiteraard wil ook ik je succes wensen met het vinden van iets anders en wel snel !

  Houd je rustig, denk aan jezelf en je gezondheid; dit is het niet waard allemaal.

  Reactie door Jis op donderdag 26 juni 2008 om 22:20


 • Zo, ik heb even alle drie de logjes (en het goede nieuws logje natuurlijk) gelezen. Wat een toestanden allemaal. Ik hoop dat het snel allemaal weer wat rustiger wordt en vooral ook dat je snel iets anders gaat vinden.
  Een ding dacht ik wel toen ik dit zo allemaal las: is het wel verstandig dit allemaal zo open en bloot op je site te zetten?

  Reactie door Toaske op donderdag 26 juni 2008 om 21:45


 • Echt waar om helemaal van je stoel van te vallen………neet te geleuve…zo zeggen we dat hier. Lekker wijf, die baas van jou.. Met huid en haar verslinden als ze moeilijk gaat doen.
  STERKTE er mee!

  Reactie door Joeltje op donderdag 26 juni 2008 om 21:04


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter