jun

12

 
Liever

Ik zat nog ff aan dit stukje te denken en eigenlijk is er nóg ’n nr. dat ábsoluut niet mag ontbreken. Ik hoor ‘m namelijk toch zéker wel 1x per dag voorbij komen. Gedeeltelijk dan… ’t is namelijk al bijna 8 jaar mijn ringtone.

Bij elke nieuwe telefoon is ie meeverhuisd. Eerst als ouderwetse bliepjes, zelf in elkaar geflanst op ’n speciaal daarvoor gemaakt online-keyboardje op e.o.a. website die niet meer bestaat. Later als polyfone ringtone en uiteindelijk gewoon als mp3’tje. Vraag me niet waarom, ik heb ’t áltijd ’n gewéldig nr. gevonden. Misschien komt ’t wel omdat ik ooit ’n tijd met één van de producers heb zitten praten, vér voordat dit nr. uitkwam, en hij vertelde mij toen dat hij bezig was met een Nederlands dance cq multimediaproject. Volgens mij was toen nog niet eens bekend, wie de zangeres zou worden. Uiteindelijk werd dat dus Sarah. Toen het uitkwam, was ik dusdanig nieuwsgierig, dat ik de cd gelijk heb gekocht. Het nr. Liever sprong er voor mij gelijk uit.

Ik heb de videoclip gezocht, ik vond ‘m hier maar daar kon ik ‘m niet downloaden. Toen vond ik ’n héél ingenieus programma’tje wat voor videoclips capturing béter werkt dan dit. Alleen liet het geluid nogal te wensen over. Ook dáár zag ik ’n oplossing voor: ik zou er gewoon met Movie Maker nieuw geluid onder plakken… ik was al héél trots dat ik beeld en geluid mooi gelijk had kunnen leggen maar wat blijkt nou… de versie van de video is korter dan ’t gewone MP3tje… het scheelt maar 1 zinnetje, ben ik net achter. Ja ehmm… zo ver gaat mijn editorskennis niet hoor… wellicht dat ik daar nog wel ’s op ga broeden maar niet midden in de nacht… althans… niet als ik de volgende dag moet werken! 😉

Nah, ik zet ‘m er tóch in… ik heb niet voor nix zo lopen freubelen… maargoed dan weet je ’t: de beeldkwaliteit is niet écht geweldig en de videoversie is iets korter dan de muziek (op 3.37 gaat ’t mis) Whatever…


Hmmm… nou heb ik ‘m, door het schrijven en in elkaar freubelen van dit stukje, vanavond toch weer diverse keren voorbij horen komen en het gaat me nog stééds niet vervelen. Ik blijf het ’n eindeloos goed nummer vinden…

11 reacties »

 • WAKKER WORDEN HIER!!!!!!!!!! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

  Reactie door Esther mamma van Guusje op donderdag 19 juni 2008 om 8:36


 • Ook ik ken hem niet maar het klinkt best goed. Het filmpje valt best nog mee hoor. En die foto van dat meisje met kop onder in bad is echt geweldig.

  Reactie door Marjan op maandag 16 juni 2008 om 10:37


 • Hmm kon het nummer helemaal niet :blush:

  Reactie door Wendiez op zaterdag 14 juni 2008 om 20:25


 • Hey Cat,

  Ja ik ben al heel lang op zoek naar deze cd, heb hem ook ooit gehad. Ik heb me te pletter gezocht om deze cd nog ergens te krijgen (kopen/downloaden) , zonder succes.
  Iemand nog een tip?

  Reactie door Chan op zaterdag 14 juni 2008 om 13:05


 • Had er nog nooit van gehoord, maar het klinkt leuk!

  Reactie door Fee-Luna's mama op vrijdag 13 juni 2008 om 23:42


 • Ik kan niet zeggen dat ik het nummer ken, maar het klinkt idd best lekker!

  Reactie door Toaske op vrijdag 13 juni 2008 om 15:26


 • Had hem nog nooit eerder gehoord, maar het is inderdaad een lekker nummer!

  Reactie door Marjan op vrijdag 13 juni 2008 om 14:40


 • Het is idd een heel gaaf nummer!!! Snel ff date plannen bij jullie in de tuin :biggrin:

  Reactie door maartje op vrijdag 13 juni 2008 om 11:57


 • Lekker nummer en ook heel knap gefreubeld van je hoor! 😆
  Juul vindt het ook mooi, die staat hier naast me te dansen en heel hard te lachen! :wub:

  Reactie door Cynthia op vrijdag 13 juni 2008 om 8:47


 • nee nog nooit gehoord. Maar hoor je dat dan wel als ie in je tas zit? Hij begint niet meteen hard en snel.. Bij mij wel steeds een andere, ik heb gewoon zo’n voorgeprogrameerd melodietje (wel een leuke trouwens)

  Reactie door tineke op vrijdag 13 juni 2008 om 7:55


 • Ja ik ken dit nummer en het idd een lekker nummer! Grappig dat je hem als ringtone hebt, hoe is het ooit je ringtone geworden dan, want het is niet echt een bekend nummer?

  Reactie door San op vrijdag 13 juni 2008 om 6:55


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter