jun

12

 
Jonne to the MAXTT

Ik werk bij ’n bedrijf dat doet in narrowcasting. Feitelijk houdt dat (in ons geval) in, dat ze in sportkantines van amateurverenigingen (voetbal, tennis en hockey) een flatscreen ophangen, waar enerzijds landelijke en regionale reclames op worden vertoond en anderzijds kan de vereniging er eigen content (foto’s, filmpjes, tekst) op plaatsen, zoals bv uitslagen, aankondigingen van toernooien of andere nieuwsfeiten. Met die reclame ontvangt de vereniging sponsorinkomsten.

Aangezien ze op m’n werk bezig zijn met veranderingen in de CMS, was mij gevraagd om er ‘ns wat mee te gaan testen. Ik heb voorheen nog nooit met ’t systeem hoeven werken, dus ik kon geheel onbevooroordeeld kijken naar bv de gebruiksvriendelijkheid. Ik moest ’n zogenaamde “slide” (engels woord voor dia) toevoegen. Dus wat deed ik… ik zette er natuurlijk ’n foto van Jonne op. Deze slides en reclames komen dan in ’n carrousel voorbij.

Jonne Maxtt

En in combinatie met de Tickertape van het AD, die onder de foto’s wordt weergegeven, geeft dat nog wel ’s rare combinaties. Nu kwam de foto tegelijk met het bericht “Prijs ezel rijst de pan uit in Turkije” En eerder: Dronken baby geboren! Dat laatste is op zich ’n in- en in-triest verhaal maar in combi met deze foto moest ik ‘r zélf dan wel weer erg om lachen.

Overigens stonden de foto’s van Jonne alleen maar op ’t testscherm dat bij ons op kantoor hangt hoor, niet dat hij nu ineens door heel Nederland zichtbaar is op 350 locaties tegelijk! 😉

PS: ja Kees, zó’n scherm krijgt O.G. dus ook… het duurt alleen ff iets langer… maar ’t kómt écht! 😉

4 reacties »

  • Haha! Wel leuk om zo je eigen kind voorbij te zien komen 🙂
    En zeker met zo’n grappige foto!

    Reactie door Fee-Luna's mama op vrijdag 13 juni 2008 om 15:57


  • Ach, het seizoen begint pas in augustus, dus doe vooral rustig aan…….

    Reactie door Kees op donderdag 12 juni 2008 om 22:33


  • Altijd leuk om een beetje met dingen te testen en wat een leuke foto van Jonne, die bril staat hem ook nog goed!

    Reactie door San op donderdag 12 juni 2008 om 20:45


  • oh díe foto…. :biggrin:

    Reactie door Hannah op donderdag 12 juni 2008 om 17:03


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter